Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 7 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 94

Téma: Vymena CPU

  1. #31

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Citace Původně odesláno od cool.user Zobrazit příspěvek
    S tim ze hry nevyuziji x4.

    GTA4
    Prototype
    Arma II
    The Sims 3
    Hawx
    ...

    Tim nerikam ze je x3 7x0 spatny procesor, naopak ho povazuji za zcela dostatecny procesor s vybornym pomerem cena/vykon, ale pokud by byl rozpocet na x4 810/9x0, tak bych ji s klidem v dusi doporucil.
    Taky bych ho doporučil, ale když x3 stačí a navíc za ty prachy... Zřejmě by se musel upravit rozpočet...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,250

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    ... a ne ze je to osazeny nejlevnejsima soucastkama jako vas milacek GB.
    Motherboardy Gigabyte nejsou osazeny obyč. součástkami ani zpracování motherboardů není nijak podceněno. Tvé tvrzení není pravdivé. Stačí si přečíst specifikaci Ultra Durable 3 či recenze jednotlivých modelů základních desek.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Motherboardy Gigabyte nejsou osazeny obyč. součástkami ani zpracování motherboardů není nijak podceněno. Tvé tvrzení není pravdivé. Stačí si přečíst specifikaci Ultra Durable 3 či recenze jednotlivých modelů základních desek.
    prave naopak, asus je prosluly tim, ze u levnejsich rad nepouzival origo japonsky kondiky, ale jen smejdy co se snazily tak vypadat (a pak se to svadelo na seasonic zdroje ze piskaji)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,250

    Citace Původně odesláno od mech13 Zobrazit příspěvek
    prave naopak, asus je prosluly tim, ze u levnejsich rad nepouzival origo japonsky kondiky, ale jen smejdy co se snazily tak vypadat (a pak se to svadelo na seasonic zdroje ze piskaji)
    Zřejmě spíše reaguješ na Richmonda a jeho tvrzení, že Asus na rozdíl od Gigabyte používá kvalitních součástek

    EDIT by mech13: nj, uz nevim ani na co klikam proste to melo navazovat...
    Naposledy upraveno uživatelem mech13: 06-07-2009 v 13:30
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Citace Původně odesláno od mech13 Zobrazit příspěvek
    prave naopak, asus je prosluly tim, ze u levnejsich rad nepouzival origo japonsky kondiky, ale jen smejdy co se snazily tak vypadat (a pak se to svadelo na seasonic zdroje ze piskaji)
    S tim bych mozna i souhlasil, nicmene levny Asus = Ausus. Cca pred rokem a pul jsem do ultra-low-cost pc zkusil dat M2N-VM DVI + Fortron (kombinace ktera mela problemy s piskanim s MSI apod.), chlazeni pasivni - pouze vrtule ve zdroji a to pc jede v pohode, zadny piskani takze uz je asi osazena lepsima civkama, kondiky jsem nezkoumal (full-capy tam nejsou). Bavme se ale o M3N... Nejaky reklamni kecy ohledne UltraDurable jsou mi vite kde - kdyby bylo vse jak tvrdi vyrobci

    edit: @kevin: soucastkama jsem nemyslel jenom kondiky, ale treba AMI biosy, spatne chlazeni, jednoockove rentencni ramecky (aspon ze uz je sroubujou a upustily od tech plastovejch bodcu), realtek sitovky/zvukovky, sloty na ram nalepeny na sobe, sata konektory pomalu uprostred desky atd...
    Naposledy upraveno uživatelem Richmond: 06-07-2009 v 13:37
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Tady bych se Richmonda poměrně zastal - gigabyte např. nemá jedinou desku s osazenou nerealtec výbavou, často má deska vzadu jen čtyři USB, Biosy na asusu jsou o dost přívětivější. A to nemluvim o rádobycool (ale z půlky nefunkční) softwarový výbavě k mojí desce.

    Na druhou stranu naposled co jsem stavěl PC na asusu, tak odmít naběhnout, pokud neměl ramku v jednom určitym slotu (druhá mohla bejt v libovolnym ostatnim a fungovaly obě, prostě jen potřeboval mít ramku ve slotu 1) - v manuálu tvrděj, že ramka může bejt kdekoli. A na potvoru to byl slot úplně nejblíž CPU (zbytečně nalepej). A chlazení čipsetu taky nic moc (ale v tom si s gigabyte nezadá).

    Takže imho každá značka má něco řešený dobře a blbě a nevyzdvihoval bych ani jednu. A levný PC klidně postavim na AsRock (lowend asusu). IMHO dobrý (za tu cenu) desky a znatelně levnější než Gigabyte. Pravda prakticky bez manuálu a výbavy (i když floppy kabel dávaj - zřejmě jim zůstaly zásoby), ale aspoň je vidět, na čem šetřej.

    Prostě gigabyte dělá za svojí cenu dobrý desky, ale trochu je imho škoda, že se tu na fóru prakticky nemluví o jinejch deskách.
    Naposledy upraveno uživatelem Logout: 06-07-2009 v 15:52
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Deexer
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    366

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Ty bereš 2 procesory bez motherboardu ?
    K čemu bude sestava sloužit ?

    [OT]Proč to kupuješ v Alze, když v např. Alfě je to levnější ? [/OT]
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...400830972PBN5S
    toto a toto
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4008M0971K7MDN

    samorejme toto byl preklik ale tak asi tu 710 jak rikate a co teda tu desku? asus ci gigabyte?
    (samorejme to chci na pareni her aby to slo na prijatelny detajli a netrhalo se to kdyz rikate ze to staci budu vam duverovat ) nemam stim problem pisu jsem proto ze chci radu kdby ne tak to ani nezakladam

    BTW: me se desky Gigabyte nezdaj spatny vetsina mich kamosu je ma a nestezujou si ale s paticema na intel...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Deexer Zobrazit příspěvek
    ....
    Imho pro netaktovace idealni kombinace za ty penize.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Citace Původně odesláno od Deexer Zobrazit příspěvek
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...400830972PBN5S
    toto a toto
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4008M0971K7MDN

    samorejme toto byl preklik ale tak asi tu 710 jak rikate a co teda tu desku? asus ci gigabyte?
    (samorejme to chci na pareni her aby to slo na prijatelny detajli a netrhalo se to kdyz rikate ze to staci budu vam duverovat ) nemam stim problem pisu jsem proto ze chci radu kdby ne tak to ani nezakladam

    BTW: me se desky Gigabyte nezdaj spatny vetsina mich kamosu je ma a nestezujou si ale s paticema na intel...
    Jo vem to, už je to tu 8x schváleno. Nic jiného za tuhle cenu IMHO nevymyslíš, na lepší desku (GB nebo ASUS to je jedno) a nebo lepší procesor by bylo potřeba víc peněz.
    A na jakých detailech, rozlišení a FPS ti pojedou hry záleží spíš na grafické kartě, pokud jsem se dobře díval tak tam bude nVidia 9600GT (??) a to není žádný zázrak bohužel. Ale samozřejmě to neber tragicky, to já jen tak konstatuji, spoustu her si na tom určitě zahraješ.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,250

    Vem přesně tento procesor s tímto motherboardem
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Citace Původně odesláno od cool.user Zobrazit příspěvek
    Imho pro netaktovace idealni kombinace za ty penize.
    Na 3120MHz by se ale dostal...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Deexer
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    366

    jen se chci kvina zeptat

    je to ta deska cos si posilal na ty alfa PC

    http://www.alza.cz/gigabyte-ma770-ud3-d109311.htm
    tady je na srovnani ta tvoje http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4008M0971K7MDN

    protoze me akorad zarazilo ze to nema AM3 respektive nema tam napsanou podoporu Phenona X3

    + na ty ramky mam ta tvoje jeste 1200Mhz

    takze kdyztak se na to jukni dik
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Deexer Zobrazit příspěvek
    jen se chci kvina zeptat
    GIGABYTE MA770-UD3 vs Gigabyte GA-MA770-UD3 ....

    Popis na webu byva casto pouze orientacni...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Nejsem sice kevin, ale odpovím ti, když už jsem tu vlezl.
    Ty dvě desky jsou úplně stejné, ale alza je ještě v době kamenné, takže nemohli napsat že je ta deska AM3 ready
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,250

    Ale pánové, Kevin jsem přeci já
    Ano, ty 2 motherboardy jsou identické, stačí porovnat produktové čísla výrobků
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 7 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Vymena GK
    Od Georginek v sekci Grafické karty
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 15-11-2010, 16:55
  2. Výměna HDD u ntb HP
    Od Cayro v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-10-2010, 19:37
  3. Výměna HDD
    Od Benbow v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 26-07-2010, 22:22
  4. Výměna CPU
    Od mnowis v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 05-09-2009, 17:49
  5. vymena CPU box
    Od flanker v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 14-04-2008, 23:45