Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: správce úloh

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    80

    Po vypnutí exploreru nebo firefoxu běží CPU na 50%.Ve Správci úloh systému Win. musím oba ukončit ručně,aby došlo ke snížení vytížení CPU.Doposud vše běželo OK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Příčin může být mnoho. Od HW problému, přes breberky, až po nekompatibilní doplňky, či aplikace.

    Od kdy se problém projevuje? Obnovení systému jsi zkoušel?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    80

    Blbne to poslední 2 dny.Ale zajímavý je to,že se ve správci objeví iexplorer.exe až 4krát a všechny mají 50% vytížení
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Co na to říká tvůj antivirový program a antispyware? Máš v PC čisto? Neinstaloval jsi od té doby "něco"?
    Promiň r34ktore, že ti do toho lezu, ale nedá mi to a bedane neodpověděl na všechny tvoje otázky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    80

    Mám AVG,nehlásí nic,nic neinstalováno
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,268

    Vlož sem výpis z HijackThis.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Co to obnovení?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    80

    Odinstaloval jsem Comodo firewal a je po problému.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Výborně:
    Tak alespoň víš, že je třeba zkusit jiný FW a nebo Combo pořádně nastavit.
    Nehlásil ten FW nějaký pokusy o odchozí/příchozí spojení? Měl vůbec učící režim? To vypadá, že nekompromisně ten IE a FF blokoval.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    80

    Byl v režimu učení a povoloval jsem spojení.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. DDR3: Správce úloh ukazuje špatně pamet
    Od panhlava v sekci Operační paměti
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 08-04-2012, 19:10
  2. Spravce uloh
    Od kalda555 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-03-2011, 13:08
  3. Windows 7: Spuštění úlohy plánovačem úloh
    Od |Mio| v sekci OS Windows
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 24-01-2010, 22:16
  4. Nefunkční Plánovač úloh+MMC konzole
    Od fanynek v sekci OS Windows
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 05-01-2008, 12:20
  5. Správce systému Vám zakázal správce systému:)
    Od aldafallout v sekci OS Windows
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 14-03-2007, 23:03