Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 21

Téma: Jakým způsobem přetaktováváte počítače?

  1. #1
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    • Výhradně v BIOSu
    • V BIOSu a finální doladění v OS pomocí utilit
    • Pouze v OS pomocí utilit
    • Počítače netaktuji
    • Nevím, co je taktování


    Poznámka: Pro hlasování je anketa k dispozici na homepage magazínu Svět hardware v pravém sloupci.
    Naposledy upraveno uživatelem husky14: 06-07-2009 v 01:03
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Výhradně v BIOSu, tedy pokud se jedná o procesor/paměti samozřejmě. Pokoušel jsem se kdysi taktovat "z pohodlí OSu", ale nedostal jsem se k požadovanému výsledku z důvodu chybějících nastavení v programech pro to určených. Proto jsem přešel k taktování přes BIOS
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    V BIOSu....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Kirk1
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    857

    Zasadne iba v BIOSu!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    bios only ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele trodas
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,773

    Vyhradne v biosu, jen kdysi na nForce2 kde neslo ani s modifikovanym biosem nastavit alfa casovani pameti v biosu (GRRRR!!!) jsem musel pouzivat nForce2 tweaker s kterym jsem si uzil spoustu "legrace"...

    Napriste jedine bios.

    Na soucasnem pocitaci (VIA...) jsou ale nejak blbe nastaveny latence, cize finetuning nastava az ve Win pomoci Latency configuratoru... Takze ac overclock je ciste zalezitost biosu, tak 1) VIA bez 4-in-1 jede pomalu a za 2) nastaveni latenci je vice nez silene a pocitac by mi jel zbytecne pomalu s takovymi nastavenimi...

    Cize only bios a kde to jinak nejde, tak tam musim sahnout i po toolsech pro Win.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček / Pilot TMF Avatar uživatele tibbarcz
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    5

    hojte v BIOSU, ale problém je že se mi kousal net a do ankety jsem kliknul a vono mi to označkovalo že nevim co je taktování... no nic musim si koupit novej comp
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Pokud je myšleno "počítače" vč. grafických karet, tak se to má asi tak, že CPU a RAM pouze v BIOSu a VGA v OS.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    Pouze v BIOSu ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    68

    Výhradně v Biosu jen grafiku v OS
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele ILJUSIN
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    241

    V biosu. Grafiku (po zkušenostech) nenaktuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Netaktuji, ještě nepřišel ten správný čas
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    kombinace bios+clockgen pro procesor a paměti
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Vyhradne v BIOSu
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    pokud je to mozne, tak jedine bios... na notasu to mozny neni, tak RMclock (podvoltovani)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Outlook a odstranění účtu jiným způsobem
    Od iICE2 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-08-2012, 20:17
  2. Jakým způsobem státy blokují VOIP ?
    Od michal.kolesa v sekci Sítě
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 29-03-2010, 22:03
  3. Mobilní sockety: Na jakym taktu běhá?
    Od Liqid v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-01-2009, 11:56
  4. Jakým teplotám byste veřili???
    Od Commanderwar v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 18-06-2008, 20:42
  5. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 21-03-2007, 17:49