Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 35

Téma: [NVIDIA Geforce 9500M GS] problém s ovladači

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    37

    Zdravim,
    Na svůj nový notebook jsem hned po rozbalení nainstaloval drivery na grafiku z přiloženého CD. Trošku to zlobilo..tozklikám nastavení a koukám že mám starou verzi 176.60. Zde na fóru sem našel nové ovladače viz. http://www.svethardware.cz/forum/dow...do=file&id=324 . ale při instalaci mi to hodí chybu viz. http://exertz.7u.cz/kurvadrat.png .. dá se tomu nějak pomoct?

    EDIT : Jedná se o tento NTB http://www.alza.cz/msi-ex623x-078cz-d109165.htm
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,274

    Odinstaluj staré ovladače, v nouzovém režimu odeber zbytky driverů pomocí Driver Sweeperu a nainstaluj drivery aktuální (vyber GeForrce 9M serie).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    37

    Hotovo, ale bez výsledku! Pořád se mi objevuje stejná chyba.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,274

    Máš korektně nainstalované všechny ovladače notebooku ? Zkus reinstall driverů a nainstalovat ovladač od výrobce - stahuj zde
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    37

    Všechny ovladače pochází z CD přiloženého k notebooku. Nesedělo mi, že grafika na svůj udávaný výkon jela neuvěřitelně pomalu (sekal se i Postal II), tak jsem chtěl zkusit updatovat . Jinak už mám stažený driver z ofiko MSI serveru a vypadá to že se instaluje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    37

    Tak to jde, snad se to vzpomatuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    37

    Spustil jsem pár her, a seká se to stejně. Nevíte čím by to mohlo být? HW mi na to v pohodě stačí (viz. můj ntb v prvním příspěvku), ale hry se stejnak neuvěřitelně sekají.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,274

    Nainstaloval jsi DirectX ?
    Ve Správci zařízení není nějaký otazník/vykříčník ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    37

    DirectX jsem asi zapomněl, ale když rozkliknu nastavení grafiky tak mi to píše že mám verzi 10 což je aktuální. Pro jistotu to zkusím ještě nainstalovat. Správce zařízení ukazuje jedno neznámé zařízení připojené k Intel(R) ICH9M LPC Interface Controller - 2919.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,274

    Citace Původně odesláno od eXerTz Zobrazit příspěvek
    Správce zařízení ukazuje jedno neznámé zařízení připojené k Intel(R) ICH9M LPC Interface Controller - 2919.
    Pravým myšítkem vyvolej kontextové menu, dej Aktualizovat ovladač a vyhledej driver na internetu
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    37

    To už jsem párkrát zkoušel, ale vždy to hledá ovladače a poté vypíše "Nebylo možné nainstalovat Neznámé zařízení" , ovladače na Intel(R) ICH9M LPC Interface Controller - 2919 jsem googlil a našlo mi to ovladače na chipsety a ty mám nainstalované.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,274

    Zkus ovladač odinstalovat a odebrat zařízení ze správce odebrat (myslím, že je tam přímo odinstalovat zařízení či tak podobně) poté NB restartuj a nainstaluj drivery chipsetu znova
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    37

    Hotovo, ale problém Neznámé zařízení pořád zůstalo. Ještě mě napadá jestli to není pamětí RAM, mám 4GB a mám 32bit Visty a PC by měl údajně zvládat 64bit architekturu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,274

    Operační pamětí to není na 100 %, pouze ve Win uvidíš cca 3,3 GB RAM místo 4 GB

    Nainstaloval jsi i čtečku otisku prstů, ENE CIR, CardReader, apod ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    37

    Přesně tak to je Všechny tyto ovladače mám nainstalované z přiloženého CD
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Grafické karty: Problém s ovladači Nvidia
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 03-11-2009, 12:59
  2. Ovladače: Problém s ovladači NVIDIA!
    Od juzmik v sekci Ovladače a BIOSy
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 07-08-2009, 17:15
  3. GeForce: Problém s NVIDIA GeForce 9800 GT
    Od Pau v sekci Grafické karty
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 27-01-2009, 18:39
  4. Problém s NVIDIA GeForce 9800 GT
    Od fortmistr v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 28-10-2008, 17:06
  5. drivery pro nvidia geforce 9500M GS
    Od zoltreon v sekci Grafické karty
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 23-09-2008, 19:28