Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Procesor AMD Phenom II X4 945

gamacek (3)|7.7.2009 13:07
Zdravím Vás,
mám na Vás malou prosbu. Není to zrovna technická záležitost. Sestavil jsem si sestavu s tímto procesorem (AMD Phenom II X4 945) na stránkách dodavatele (výpočetní techniky) bylo napsáno, že tento procesor je v Black edici, takže AMD Phenom II X4 945 Black edition, toť měli v parametrickém popisu a na základě toho jsem si ho od nich objednal.
Bohužel k mému zjištění výrobce tento procesor v Blak edici nedělá a procesor bez odemknutého násobiče je mi k ničemu.
Co myslíte, mám právo na reklamaci a výměnu procesoru za jiný v Black edici, když chyba byla na jejich straně v parametrickém popisu? Já nejsem oprávněn koukat na stránky výrobce jestli jejich popis je pravdivý. Oni se za svůj popis produktu musí zaručit ne? Co mi radíte? Předem děkuji
cool.user (2822)|7.7.2009 14:06
Reklamace a nejspise ti vrati penize, neocekaval bych ale ze dostanes za stejny peniz jiny AM3 BE procesor.
gamacek (3)|7.7.2009 14:58
To chápu, že určitě ne za stejné peníze. Ten rozdíl bych doplatil, ale jde o to, že se se mnou hádaj, že to reklamovat nemohu.
flanker (1579)|7.7.2009 15:10
x4 945 sice není BE, ale jediné co člověk získá teoretickou výměnou je pouze otevřený násobič, x4 945 a 955 i 925 jsou stejné stepingy a tudíž mají stejné předpoklady pro taktování. I s x4 945 se člověk může dostat na 3.7GHz stabilně