Nvidia ovladače 2.monitor nezobrazuje video
Mám velkou prosbu. Používám GF 8900 GT a poslední ovladače ForceWare 186.18 XP. Krom lcd mám pro sled. videa přes DVI - HDMI připojenou hd ready plasmu. Před několika dny se mi ale přestalo video na plasmě po aktualizaci ovladačů zobrazovat - je tam jen tapeta. Ať dělám co dělám nevím kde mám v ovladačích NVIDIE najít nastavení pro aktivaci videa na 2.monitoru. Ovladače plasmu rozpoznají ale kde to povolit??????? Už jsem z toho trochu zoufalej poraďte.:angry Děkuji
No, a nezmenilo se jen nastaveni z klonovani obrazu na rozsireni plochy ? pokud tam mas tapetu, tak vystup funguje :)
IMHO se budeš muset vrátit ke starším ovladačům a čekat na další, jestli to poběží... A volný čas můžeš vyplnit čistým reinstalem driverů. Třeba se tam jen něco tluče...
Už je to sice staršího data, ale třeba ti to pomůže tenhle postup (přes původní CP vynutit detekci TV).... je to jen nápad ;)
Jak večer dorazim domu zkusim to. Jen tak pro zajímavost jsem zkoušel i klon obrazu a video ze zobrazuje s jemnou zeloenou čárkou na straně obrazu a jen max do poloviny obrazovky na 2.monitor obraz se často sype a lze ho přetáhnout na 2.monitor i když je nastaven id. klon. Nechápu. Je možné že se mezi sebou perou nějaké uvízlé součásti starých a nových driverů - přeinstal. ale nepomáhá. Zkusim tedy -i když těm taky nerozumim- vlízt do těch registrů. Dík