Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Nvidia ovladače 2.monitor nezobrazuje video

petruskin (9)|8.7.2009 10:00
Mám velkou prosbu. Používám GF 8900 GT a poslední ovladače ForceWare 186.18 XP. Krom lcd mám pro sled. videa přes DVI - HDMI připojenou hd ready plasmu. Před několika dny se mi ale přestalo video na plasmě po aktualizaci ovladačů zobrazovat - je tam jen tapeta. Ať dělám co dělám nevím kde mám v ovladačích NVIDIE najít nastavení pro aktivaci videa na 2.monitoru. Ovladače plasmu rozpoznají ale kde to povolit??????? Už jsem z toho trochu zoufalej poraďte.:angry Děkuji
Salamander (6177)|8.7.2009 10:09
No, a nezmenilo se jen nastaveni z klonovani obrazu na rozsireni plochy ? pokud tam mas tapetu, tak vystup funguje :)
petruskin (9)|8.7.2009 10:50
Používám dualwiew, a v nastavení nemůžu najít např. položku automatické rozpoznání videa. :runaway
Deee-aN (3834)|8.7.2009 11:52
IMHO se budeš muset vrátit ke starším ovladačům a čekat na další, jestli to poběží... A volný čas můžeš vyplnit čistým reinstalem driverů. Třeba se tam jen něco tluče...
husky14 (4214)|8.7.2009 11:59
Už je to sice staršího data, ale třeba ti to pomůže tenhle postup (přes původní CP vynutit detekci TV).... je to jen nápad ;)
petruskin (9)|8.7.2009 14:45
Jak večer dorazim domu zkusim to. Jen tak pro zajímavost jsem zkoušel i klon obrazu a video ze zobrazuje s jemnou zeloenou čárkou na straně obrazu a jen max do poloviny obrazovky na 2.monitor obraz se často sype a lze ho přetáhnout na 2.monitor i když je nastaven id. klon. Nechápu. Je možné že se mezi sebou perou nějaké uvízlé součásti starých a nových driverů - přeinstal. ale nepomáhá. Zkusim tedy -i když těm taky nerozumim- vlízt do těch registrů. Dík