Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: Zrychlení PC- POMOC

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele duril
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    45

    Čau lidi, prosím o pomoc.
    Mám starší comp, ale nikdy nebyl tak pomalý jako teď.

    AMD Athlon(TM) XP 2500+
    1.10 GHz, 1,25GB RAM
    NVIDIA GeForce 6600 GT


    Mám na něm XP,SP3
    Asi před týdnem jsem dělal nový windows, protože jsme si myslel, že je plny s....k.
    Dekuji předem za odpřede a rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Nebude to tým, že máš FSB nastavené na 100MHz?
    Správna frekvencia XP2500+ je 1833MHz (166x11) a nie 1100MHz(100x11)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček Avatar uživatele duril
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    45

    No pravdepodobne je problem v FSB, ale netusim, jak to nastavim. Vim, ze asi pres BIOS,ale jak?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Nemáš manuál od dosky? Alebo radšej napíš typ základnej dosky a mi ťa znavigujeme ...
    Aká stará je doska (predpokladám, že dosť)? Môže byť problém aj v batérii, ktorá zálohuje nastavenia biosu ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    54

    Skus najprv iba vyťiahnut baterku počkať a potom ju zasunut.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele duril
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    45

    Manul mam ale iba v EN a doska je ASUS A7V8X-X a este ked zapnem PC tak mi ukaze okno:
    ale to som uz kontroloval a grafiku som vytiahol a znovu zasunul.

    Skusim to este stou baterkou.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: problem.jpg 
Zobrazení: 122 
Velikost: 79.9 KB 
ID: 11833  
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Máš připojeno přídavné napájení ke grafické kartě ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček Avatar uživatele duril
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    45

    Nemam,ani nevim jak to ma vypadat,nic jsem k tomu nemel,kupoval jsme ji zvlast.Tak uz to mam nastavena na 1833MHz, snad to bude lepsi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Na karte je konektor prídavného napájania a do neho zapojíš molex konektor zo zdroja (to je ten, ktorým sú napájané harddisky alebo cd/dvd mechaniky)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček Avatar uživatele duril
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    45

    Aha,tak diky moc.Urcite budu vedet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Do bílého konektoru na konci grafické karty zapojíš molex konektor ze zdroje (stejný konektor, který je zapojen např. do DVD mechaniky

    pozdě ....
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček Avatar uživatele duril
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    45

    Tak uz to vsechno je ok,grafika zapojena FSB nastavene
    Tak doufam ze uz bude comp rychlejsi a nebude zlobit :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Pošli screen z CPU-Z z první záložky a ze záložky SPD a Memory
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček Avatar uživatele duril
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    45

    Jak z první záložky a ze záložky SPD a Memory?
    Nerozumim tomu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Sítě: Zrychlení netu přes Wi-Fi
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-09-2012, 21:37
  2. Zrychlení bootu Windows 2000/XP
    Od trodas v sekci OS Windows
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-09-2012, 01:46
  3. Zrychlení přístupu na DVDROM_Win7
    Od bluenite38 v sekci Storage (úložná zařízení)
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-08-2012, 21:48
  4. Zrychlení operací s disky ve winxp
    Od bluenite38 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 27-08-2010, 11:07
  5. Procesory: zrychleni ntb.
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 08-11-2009, 11:51