Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 40

Téma: Instalace programu/her

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    41

    Zdravím, mám problém, před pul rokem jsem si dal nový procesor ale to byli jenom potíže (restatování, přehřívání apod.), tak jsem vrátil starý a problémy odstranil.

    Ted mám puvodní sestavu a jak nastali prázdniny začal jsem se nudit a chtěl jsem hrát hry, ale při instalaci mi skoro každá hra hodí nějakou hlášku že nemože něco nainstalovat jeden soubor (mám možnosti opakovat, storno, popřípadě přeskočit) a hru nezprovozním, přitom jsou to hry, které jsem hrál bez problému dříve na tomto počítači.
    Ještě bych k tomu připichl problém že tak jednou za týden se mi z ničeho nic restartuje počítač (bez varování) a tak 5 za den mi vypadne mozilla. Děkuji za odpověd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér Avatar uživatele mutinek
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    80

    Nemáš něco CDéčkama nebo zničenou Romku to je taky jedna možnost mě to taky dělá ale koupil jsem si nový paměti a jede to v pohodě ... Řekni hry co nejedou možná že ti pomohu víc
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    A co říká tvoje křišťálová koule o tvé sestavě a systému? Píšu tvá, protože my jí nemáme a tak nejsme schopní tvou sestavu určit a z toho vycházet. Jakou hlášku to hlásí?
    Každopádně bych řekl, že pokud se to objevuje při instalaci jakéhokoli programu, bude to asi problém v systému. Nezkoušel jsi reinstal systému?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    41

    Sestavu mám Athlona 1800+, Ati radeon 9600 XT, 1 GB RAM. taková slušná sestava, dneska jsem zkoušel naistalovat CaC : Generals, pak naposled CoD 1, ale tam bylo tak, že jsem to naistaloval, hrál ale jak jsem se dostal k ruské kampani tak mě to vyhodilo do menu a nahlásilo že ten a ten soubor je poškozen. (CoD jsem instaloval z virtuální mechaniky) Pak ještě jsem si stáhl hru Hunting Ultimate 2008 (nevím jestli to mám dobře napsané) a stejná chyba jak generals (instalováno z vituální mech.), Medal od Honor : Pacific As., nevím možná bych si vzpomněl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér Avatar uživatele mutinek
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    80

    Nebude to taky nějaký problém v iso souborech ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Pratele jen vas zatim pratelsky upozornuji ze diskutovat tady o warezu (viz stahovane hry atd) je poruseni pravidel fora .. budu tedy predpokladat ze "stahnul jsem si hru xy) znamena ze jsi zaplatil hru a nasledne si ji pomoci nejake digital distribuce stahnul .. To jen tak pro poradek .. Jinak pokud se opravdu jedna o nelegalni hry muze byt problem prave v tom ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Jak píše Pas!k, pokud používáš warez, musíš počítat s tím, že to nemusí běhat. Pokud ti kolabují i legální programy, můžeme se bavit o skutečném problému.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,219

    Proveď příkaz scf /scannow.
    Oskenuj systém, zda-li není zavirovaný či nakažený jinými "breberkami".
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    41

    Jo, omlouvám se, ale já mám ted v uvahu to, že ty hry už jsem nainstaloval a dohrál bez sebemenších problému. Ted jsem chtěl jenom oprášit staré dobré hry a nejde mi to naistalovat.

    Kam napíšu ten příkaz? Jo, a občas mi to po restartování udělá checkdisk.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,219

    Příkaz se vepíše do příkazové řádky (musíš ji spustit jako administrátor).

    Jaký typ pevného disku máš ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    41

    Formátování disku kde mám OS mám NTSF nebo jak se to píše, ale HDD mám 2. Jinak zkoušel jsem instalovat Mafii, instalace bez problému, ale poprvé co jsem zpustil tak mi to nahodilo po načtení tuto hlášku

    http://s1.imgupload.cz/img/--/317/VTbZl/mafia_error.JPG

    Podruhé už se mi to ale rozjelo bez problému.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,219

    Uveď výrobce a typové označení pevného disku.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    41

    No dal jsem tedy Správce zařízení a tam mám:
    HDT72251 6DLA380 SCSI Disk Device
    a druhý: ST3120026A

    Pokud ti to něco řekne, jinak ta mafia...Pak mi to zařvalo že to chce nějaký kodek pro video ale video jelo, tak jsem to nechal a pak měla začít normálně hra a vypadlo to a zase ta hláška kterou jsem už sem dával.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,219

    První HDD je Hitachi a druhý Seagate. Pevné disky otestuj pomocí utilit výrobce. Pro disk Hitachi použij utilitu Drive Fitness Test a pro Seagate utilitu Seatool.
    Nebylo v okně s chybou uvedeno, jaký kodek Ti schází ? Pokud ne, zkontroluj jestli již nějaké kodeky nemáš v počítači nainstalované (pokud ano, odinstaluj je) a nainstaluj si K-Lite Codecs Pack.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele trodas
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,773

    A muzes otestovat, jestli je ten pocitac vubec stabilni? Me se nezda byt stabilni... Zkus projet Prime testy, alespon 20min kazdej:
    http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=17363

    Kdybys mel cas, tak 2 - 4h specialne na test pameti bych dal, nez bych delal cokoliv dalsiho. Ten stary pocitac uz asi odchazi dik kondikum... Snad je to necim jinym, ale mam takove tuseni, ze neni.

    Dokaz mi, ze se mylim a udelas 2h Prime testu ram bez chybky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nemoznost instalace programu
    Od cultrarius v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 29-01-2011, 21:17
  2. spuštění programů z ftp
    Od komiktom v sekci Sítě
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-08-2010, 00:18
  3. Instalace beznych programu trosku jinak.
    Od pas!k v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 19-11-2009, 21:31
  4. Windows Vista: Instalace kb947821- příliš dlouhá instalace?!
    Od pepos01 v sekci OS Windows
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-08-2009, 21:24
  5. instalace programu (pod administratorem)
    Od Maximus12 v sekci OS Windows
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 22-05-2008, 10:18