Já jezdím normálně po stole bez podložky. Používám tuto laserovou myš a jsem s ní maximálně spokojený ve všech ohledech. Ale i s předchozými optikami jsem byl vžycky spokojený a to už nepoužívám podložky pár let...
Já jezdím normálně po stole bez podložky. Používám tuto laserovou myš a jsem s ní maximálně spokojený ve všech ohledech. Ale i s předchozými optikami jsem byl vžycky spokojený a to už nepoužívám podložky pár let...
stůl z ikei,dříve jsem jezdil po noname podložce,ale to dřevo má něco do sebe,myš i-tec
Steel QCK mini. Drahýho Razera by mi bylo líto huntovat na stole s bordelem, nehledě na to, že ta podložka je příjemně měkká (a ne nejsem žádnej progamer, šlo mi prakticky jen o ergonomii).
Nepoužívám podložku, špatně se mi na ní pracuje. Stará dobrá dřevěná deska![]()
Používám obyčejné látkové podložky za pár korun.
Před pár lety jsme si je nechali na firmě potisknout jako promo a hromada nám jich zbyla, takže si jednou za půl roku vezmu novou a je klid![]()
S predchádzajúcou optikou (A-4tech X708) som jazdil po stole, po upgrade na MS Sidewinder X5 mouse som bol nútený zaobstarať si podložku ( nepravidelný pohyb, ustreľovanie kurzora ) - razer goliathus control edition standard - zatiaľ spokojnosť ...
Ja pouzivam reklamni sunt od nutridrinku a nestezuju si myska neblbne a to mi jde ;-)
Bohužel obyčejnou látkovou, ale začíná se rozpadat takže zřejmě koupim toho razera (když se dá umýt).
Mám totiž G9-ku takže by se razer docela hodil.![]()
ja jezdim v klidku na dřevemam optickou mys tak to je napohodu
doma mam Roccat Taito
v praci STEELSERIES Steel Pad QcK
Roccat Taito uplne super, bez najmensich vyhrad. je dostatocne velka, mozno troska az mochruba 5mm a povrch velmi hladky.
k podlozke a k myske pouzivam este roccat apuri
podotykam ze za tu cenu co sa predava by som to nikdy nekupilale za 10e som to bral hned
a je to dobra vecicka