Jakou používáte podložku, popřípadě používáte nějakou? Pochlubte se se svými kousky i názory k používání podložek.
Já osobně používám SteelSeries QcK+, protože hraji jako progamer, ale zajímaly by mě i Vaše názory.
Jakou používáte podložku, popřípadě používáte nějakou? Pochlubte se se svými kousky i názory k používání podložek.
Já osobně používám SteelSeries QcK+, protože hraji jako progamer, ale zajímaly by mě i Vaše názory.
Měl jsem nějakou obyč. podložku od Sharkoonu. Byla tenounká, ale absolutně na prd, protože se pořád kroutila. Takže jsem jí vyhodil a vesele jezdím po stole (dřevo, lakované) a bez problémů.
QcK - obyc hadr, primarne na kresleni, ale hrat se na ni da samozrejme taky![]()
Revoltec GamePad Precision Advanced. Naprostá spokojenost ve všech směrech.![]()
Tvůj názor, zkušenost, nebo jsi to někde slyšel? Já po té době používání toho "hadru" jsem naprosto spokojený.
2kevin00: Njn Geniusy, ale za tu cenu/kvalitu jsem si tu myšku nemohl snad ani vymodlit. Je luxusní a za pár šupů.
Btw. Nad tou jako máš ty jsem taky uvažoval, ale nějak mi nepadla do ruky, zvlášť mě tam nesedělo to tlačítko vedle kolečka..
Razer Goliathus Standard Mousepad, control edition
Používám nějakou obyč reklamní (AutoCont) starou jak jetuzalém po bráchovi, ale chystám se koupit Steel QcK mini, přesto jsem dal možnost 2 (obyč)
V práci jezdím rovnou po stole.
Doma mám ale na stole sklo a to myši moc nemusí. Po špatných zkušenostech s levnými podložkami jsem vyzkoušel papírovou podložku (staré skrita -> zadarmo) a naprostá spokojenost. Papír se sice časem ošoupal, tak kancelářskou sponkou mám nahoře připnutý papír (obyčejná A4 do tiskáren), který používám i na poznámky a když ho popíšu nebo ošoupu, tak ho vyměním za nový ...
Roccat Taito a po ní jezdím s Roccat Kone, v práci QCK + nějaká Gigabyte.
Před tím nějaké látkové šunty, buď po nich jezdila myš hrazně nebo jezdila i s nima po stole![]()
no ja uz nejaky ten mesiac pouzivam Roccat Taito, dostal som ju zadarmo k myske (Roccat Kone) a podlozka sa mi velmi osvedcila
podlozka je dostatocne velka a aj hruba a nesmyka sa, myska na nej reaguje jedna radost, co ocenujem hlavne pri hrani Battlefield 2
prosteradlo, kreslo, zidla... co je po ruce. u stolu latkova za 20,- a naprosta spokojenost
No tak u hlavního počítače na hraní používám QCK. U NTB používám obyč. za 12,-Kč z Alfacompu,ale dlouho nevydrží.