Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 26

Téma: acer aspire 5720

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    232

    ahoj,mám acer aspire 5720 s oem verzí windows vista home premium.
    chtěl jsem si ho přeinstalovat ale nevím čím se vyvolává ten instalační soubor,můžete prosím poradit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    232

    nerad vás otravuju ale docela na to spěchám,nevíte to nikdo?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    No, co presne potrebujes ? pokud jsi k notebooku nedostal instalacni DVD, tak si ho musis vytvorit utilitou od vyrobce (myslim, ze Acer by neco takoveho mel mit)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Citace Původně odesláno od sapin II Zobrazit příspěvek
    ahoj,mám acer aspire 5720 s oem verzí windows vista home premium.
    chtěl jsem si ho přeinstalovat ale nevím čím se vyvolává ten instalační soubor,můžete prosím poradit?
    Jaký instalační soubor??? Máš legální OS? Kde, případně kdo Ti to instaloval? Je to předinstalované?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    232

    ne v noteboku je předinstalován os windows vista home premium.a nějak v biosu by mělo jít spustit reinstalace systému protože instalační soubor by měl být v notebouku někde uložen
    edit: astez: je to legalní bylo to predinstalovane
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Citace Původně odesláno od sapin II Zobrazit příspěvek
    ne v noteboku je předinstalován os windows vista home premium.a nějak v biosu by mělo jít spustit reinstalace systému protože instalační soubor by měl být v notebouku někde uložen
    edit: astez: je to legalní bylo to predinstalovane
    Tento počítač. kolik tam máš disků??? Pokud vím tak u Acerů po spuštění chce vložit DVD aby se vytvořil instalační médium
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    232

    ntb má jeden disk vyrtualně rozdělen na 2 disky a na jednom bylo už nainstalované os
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Citace Původně odesláno od sapin II Zobrazit příspěvek
    ntb má jeden disk vyrtualně rozdělen na 2 disky a na jednoby bylo už nainstalované os
    Tak to mas asi smolik. Kdo, případně kde Ti to instaloval jako první
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    232

    to nevim v nějakem obchodu.dostal jsem ho k vanocum.muzu zjistit kde byl koupen
    takze to teda nepujde?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Citace Původně odesláno od sapin II Zobrazit příspěvek
    to nevim v nějakem obchodu.dostal jsem ho k vanocum.muzu zjistit kde byl koupen
    takze to teda nepujde?
    A) Buď máš nelegální OS
    B) Zaplatil jsi za OS, ale nainstalovali Ti tam nelegál
    C) Máš tam legál, ale nedali Ti DVD
    D) Zkazili instalaci, nedali Ti DVD

    Zatím všechny Acery si při prvním spuštění vytvářeli instalační médium

    Zjisti kde jsi jej koupil, dej zprávu. Třeba ti pomohu. Jinak at rodice jdou do obchodu a pozaduji nápravu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    co alt+f10 při bootu
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    232

    a,nelegální nemám
    b,to asi ne protože zespoda ntb ja takovat ta nalepka s licencnim cislem
    c,dvd mi nedali to je pravda ale k oem verzi se nedava ne?
    d,jistli ji zkazili nevim os normalne od vanoc de,ale jak jsem psal cd nemam

    matyyy:alt+f10 pri bootu systemu? to jsem zkousel a nic
    edit:táta je teď pryč tak ještě nevím odkud ntb je,napíši do 30 min
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Citace Původně odesláno od sapin II Zobrazit příspěvek
    a,nelegální nemám
    b,to asi ne protože zespoda ntb ja takovat ta nalepka s licencnim cislem
    c,dvd mi nedali to je pravda ale k oem verzi se nedava ne?
    d,jistli ji zkazili nevim os normalne od vanoc de,ale jak jsem psal cd nemam

    matyyy:alt+f10 pri bootu systemu? to jsem zkousel a nic
    edit:táta je teď pryč tak ještě nevím odkud ntb je,napíši do 30 min
    Tyto Acery se prodávají s předinstalovaným OS. Pokud se NTB spustí poprvé, vytvoří se instalační DVD spolu s ovladači. To by Ti mněli předat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    232

    žádné cd jsem nedostal,takže to mám jít reklamovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Citace Původně odesláno od sapin II Zobrazit příspěvek
    žádné cd jsem nedostal,takže to mám jít reklamovat?
    vydrž až přijde otec
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Windows XP: XP na Acer Aspire One D257
    Od Benbow v sekci OS Windows
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 10-07-2012, 13:03
  2. MAC OS na Acer Aspire One ZG5
    Od Sc@rY v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 15-11-2011, 17:40
  3. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 25-07-2010, 18:33
  4. Reset PW acer 5720
    Od pas!k v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 04-04-2010, 10:56