Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 30

Téma: nastavenie otacok FAN

  1. #1
    Občasný diskutér Avatar uživatele lacream3
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    144

    Prosim vas,potreboval by som poradit,ako a kde si mam nastavit otacky ventilatora,pre CPU,hladal som to v Biose,no akosi ma nechce pustit do nastaveni,skusal som aj Speedfan,nereaguje na zmenu otacok,taktiez v ulite sw pre moju zakladnu dosku Gigabyte- Easy Tune 6.Vyzera to,ze je to niekde nastavene na automaticku regulaciu otacok,no ako to zrusim,to veru netusim.Poradte mi prosim vas,za co vam vopred velmi pekne dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Podívej se sem
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Tohle je jednoduché, prostě přehoď iontovou fázi na klesající křivce pulsního rozhraní.....

    A teď vážně. Zkus se zamyslet a zeptat se ještě jednou, aby jsme nemuseli hádat jakou máš základní desku, jaký větrák, kam ho máš připojený atd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér Avatar uživatele lacream3
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    144

    Ospravedlnujem sa,no niesom este profik,ale snazim sa to vsetko postupne naucit,tak zakladnu dosku mam Gigabyte GA-VM900M,ventilator na cpu,je ten najlacnejsi (asi) od Intelu a pripojeny je k zakladnej doske original koncovkou zo 4oma drotikami ...potrebujes este nieco,rad do rozpisem a este raz dakujem,za tu skoru reakciu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér Avatar uživatele lacream3
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    144

    prepac,ale ta tema mi nepomohla,v speedfane v advanced nemem nic...co dalej,zrejme potrebujem len vypnut automatiku ovladania otacok,no neviem absolutne kde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér Avatar uživatele lacream3
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    144

    Prikladam aj prilohu
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Image_00002.JPG 
Zobrazení: 107 
Velikost: 46.0 KB 
ID: 11860   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Image_00003.JPG 
Zobrazení: 136 
Velikost: 66.0 KB 
ID: 11861  
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele trodas
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,773

    V BIOSU je nastaveni "PC Health Status" a v nem jsou nastaveni jako:
    CPU FAN Fail Warning. [Disabled]
    CPU Smart FAN Control. [Enabled]

    ...tak ten CPU Smart FAN Control dej na [Disabled] a mas to
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    A co takhle rozbalit roletku "Cip", vybrat cip, vybrat sensor, prehodit na Software-controlled a nastavit otacky podle libosti?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér Avatar uživatele lacream3
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    144

    bol som teda v Biose a je to vsetko tak nastavene ako to pises ty,ci sa to ma zmenit ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér Avatar uživatele lacream3
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    144

    Tak som otvoril aj v speedfane ten chip a co mam dalej zmenit,prepac,ale som opatrny,nerad by som nieco pokazil.Dakujem
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Image_00001.JPG 
Zobrazení: 131 
Velikost: 49.6 KB 
ID: 11862  
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér Avatar uživatele lacream3
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    144

    TRODAS... Dakujem ti za pomoc,prepol som to v Biose a uz to funguje,teraz si to pekne regulujem v speedfane,Dakujem aj vsetkym co mi chceli tiez pomoct,cenim si to. No a tak na zaver este jedna otazocka,ako znizim tu oznacenu teplotu v prilohe,ta zatial zvysenim otacok na cpu a skrinke nepomohla.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Image_00003.JPG 
Zobrazení: 105 
Velikost: 68.1 KB 
ID: 11863  
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Vyber chip na kterym je cpu fan (ne CORE!) - u my desky je to IT872F-J, pak vyber pwm regulator - v mym pripade je cpu fan na PWM1, prehod ho na Software controlled (zapamatuj si jak byl nastaven pred tim nez ho zmenis). Pak by mela fungovat regulace v hlavnim okne Speedfanu
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Configure.png 
Zobrazení: 116 
Velikost: 45.7 KB 
ID: 11864   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Configure (2).png 
Zobrazení: 116 
Velikost: 45.8 KB 
ID: 11865  
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér Avatar uživatele lacream3
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    144

    tu je zasa oznacenie tej teploty uplne ine,je to v Evereste Ult.Edit.Co je teda spravne?
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Image_00001.JPG 
Zobrazení: 85 
Velikost: 34.0 KB 
ID: 11867  
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    To je ale GRAFIKA a ne CPU
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér Avatar uživatele lacream3
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    144

    ktore je teda grafika ta dioda GPU,alebo v Speedfane Core co maju teplotu 50°C ?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. nastavenie NAT
    Od erzzo v sekci Sítě
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 24-11-2010, 18:24
  2. Socket A a starší: Duron - regulacia otacok
    Od Noedar v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 08-10-2010, 18:55
  3. Chlazení grafik: regulacia otacok
    Od shaft v sekci Chlazení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-07-2010, 08:59
  4. Aké nastavenie volíte?
    Od sety83 v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 30-12-2007, 21:02
  5. Nastavenie biosu
    Od lopta3 v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-12-2007, 00:19