Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Eset SS vs. Spyware Doctor

  1. #1
    Občasný diskutér Avatar uživatele lacream3
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    144

    Prosim vas,nevie niekto poradit,alebo z vlastnej skusenosti povedat,ci k Eset SS v.4 mozem mat spusteny aj Spyware Doctor.Nebudu robit sarapatu v PC.Nerad by som ,aby mi cely system padol.Spyware Doctor mam nainstalovany,no pouzivam ho len na jednorazove vycistenie systemu,kde pri tom Eset SS docasne vypinam.Nemozu bezat sucastne spolu stale.Dakujem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    395

    Pouzival jsem kdysi NOD32 spolu se Spyware Doctorem a od jiste verze SD to spolu prestalo kamaradit. Pri spousteni programu po startu to nenabehlo do pouzitelne podoby. SD jsem puvodne volil podle vysledku testu a systemove nenarocnosti, ale do momentu, kdy nastal vyse zmineny problem, se stihl "zprasit" na slusny moloch, takze sel z kola ven. Od te doby jsem to jeste parkrat zkousel se stejnym vysledkem. Ale nevenoval jsem tomu velke usili, protoze vse, co mi kdy nasel, byly tracking cookie. Mozna ze trocha hrani by to zprovoznila.

    Edit: Je docela mozne, ze problem byl jen s SD a uctem s omezenymi pravy, ale, jak rikam, nestalo mi za zkoumani - nainstaloval jsem, neslo, odinstaloval jsem.

    Edit2: Jo a system byly XP.
    Naposledy upraveno uživatelem optim: 13-07-2009 v 15:17
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér Avatar uživatele lacream3
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    144

    Dakujem,ja som ho volil tiez kvoli testom,kde ho stale chvalia,tiez mi najde vela cookie z netu,ja si ho vcelku chvalim,no zrejme zo startom Windowsu ho teda nespustam,radsej rucne on a off.tak mi to funguje doteraz,takze iba jednorazovo vycistit a off.Ozaj nemozes mi teda poradit co by som mohol namiesto SD pouzit,ale ozaj ucinne...Dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,050

    Existuje nepsané pravidlo které říká, že v PC by měl jet vždy pouze jeden program s rezidentním štítem.
    Nainstalovaných bezpečnostních AV a antispwr programů můžeš mít kolik chceš, ale na pozadí by měl "hlídat" vždy jen třeba ten tvůj ESS. Ostatní programy si spouštěj k doplňkovým skenům dle libosti, ale nikdy by něměly nabíhat při startu OS společně (pokud jednomu z nich [doplňkovému] vypneš rezidentní ochranu, tak možné problémy eliminuješ).
    viz. Dva a více antivirů v jednom systému
    Tady máš přehled AV a antispwr programů z velmi dobrého fóra viry.cz a zde něco o prevenci.
    Naposledy upraveno uživatelem fanynek: 14-07-2009 v 02:45
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér Avatar uživatele lacream3
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    144

    Dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    171

    Citace Původně odesláno od optim Zobrazit příspěvek
    Pouzival jsem kdysi NOD32 spolu se Spyware Doctorem a od jiste verze SD to spolu prestalo kamaradit. Pri spousteni programu po startu to nenabehlo do pouzitelne podoby. SD jsem puvodne volil podle vysledku testu a systemove nenarocnosti, ale do momentu, kdy nastal vyse zmineny problem, se stihl "zprasit" na slusny moloch, takze sel z kola ven. Od te doby jsem to jeste parkrat zkousel se stejnym vysledkem. Ale nevenoval jsem tomu velke usili, protoze vse, co mi kdy nasel, byly tracking cookie. Mozna ze trocha hrani by to zprovoznila.

    Edit: Je docela mozne, ze problem byl jen s SD a uctem s omezenymi pravy, ale, jak rikam, nestalo mi za zkoumani - nainstaloval jsem, neslo, odinstaloval jsem.

    Edit2: Jo a system byly XP.
    Taky si myslím že spyware doctor neni dobrý...to už si místo SD nainstni spyware terminatora a uděláš líp =)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,050

    Citace Původně odesláno od Kubajs66 Zobrazit příspěvek
    Taky si myslím že spyware doctor neni dobrý...to už si místo SD nainstni spyware terminatora a uděláš líp =)
    Kubajsi, co kdybys přestal vykopávat mrtvoly a začal se konstruktivně vyjadřovat k aktuálním tématům?
    Zatím jen přitakáváš a to tvoje "přesně tak", "taky si to myslím" a podobný dvou až tří slovný odpovědi mi začínají docela připomínat honbu za kredity. Ne.er a začni bejt taky trochu užitečnej.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    171

    Citace Původně odesláno od fanynek Zobrazit příspěvek
    Kubajsi, co kdybys přestal vykopávat mrtvoly a začal se konstruktivně vyjadřovat k aktuálním tématům?
    Zatím jen přitakáváš a to tvoje "přesně tak", "taky si to myslím" a podobný dvou až tří slovný odpovědi mi začínají docela připomínat honbu za kredity. Ne.er a začni bejt taky trochu užitečnej.


    At napíšu co napíšu každej má něco... psal sem sem snad 3 slovný odpovědi ?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Lepší než Spyware Terminator?
    Od Adam Pulec v sekci Antiviry a bezpečnost
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-04-2012, 10:21
  2. Eset nod 32
    Od pikina24 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 30-03-2011, 21:41
  3. spyware a adware
    Od HFX9 v sekci Antiviry a bezpečnost
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 06-04-2010, 22:48
  4. Čističe: Spyware Terminator bere vic než 200MB RAM. Je to možné?
    Od bluenite38 v sekci Antiviry a bezpečnost
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 21-02-2010, 18:04