Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: Nastavení titulků pro 2. monitor

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    9

    Dobrý večer. Mám prosbu používám plasmu jako zobrazovač pro video z počítače. SRT titulky se doted bez problémů zobrazovali na jak na plasmě tak na monitoru. Přip. DVI-HDMI. Od včerejška se mi na plasmě (druhy monitor) přestali zobrazovat. A já za boha nemůžu v nastavení NVIDIA /nVidia Desktop Manager,ovl. panel nVidia/ najít nástroj na jejich zobrazení. Nevíte někdo kde to hledat??? Poraďte někdo prosím nebo mě z toho klepne. Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od petruskin Zobrazit příspěvek
    Od včerejška se mi na plasmě (druhy monitor) přestali zobrazovat.
    A copak si včera v PC měnil?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Zobrazenie titulkov asi nebude vecou nastavenia vlastnosti GK.

    Zobrazovanie titulkov a upravu ich vlastnosti riadi samotny prehravac, pripadne sucast nejakeho kodeku. Dekoder ffdshow, alebo ine.

    Titulky mas na mysli u klasickeho DVD, alebo z externeho suboru k filmu v DivX alebo XviD?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    9

    Přeinstalace na novější ovladače a zpětný reinstal na cca o pul roku starší. A titule v ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Citace Původně odesláno od petruskin Zobrazit příspěvek
    Přeinstalace na novější ovladače a zpětný reinstal na cca o pul roku starší. A titule v ...
    Byl to čistý reinstal, tzn. včetně odstranění zbytků předchozích driverů?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    9

    čistý reinstal, bez titulku odzkoušeno z několika různých přehrávačů. Tit jsou ext srt k H264
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    9

    Citace Původně odesláno od EditorPO Zobrazit příspěvek
    Zobrazenie titulkov asi nebude vecou nastavenia vlastnosti GK.

    Zobrazovanie titulkov a upravu ich vlastnosti riadi samotny prehravac, pripadne sucast nejakeho kodeku. Dekoder ffdshow, alebo ine.

    Titulky mas na mysli u klasickeho DVD, alebo z externeho suboru k filmu v DivX alebo XviD?
    Jenže pokud se titulky bez problému vykreslují na primárním monitoru tak si myslím že to ovladači grafiky je. Ale pozor - z klasického DVD se zobrazují. Tak to jsem blázen.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od petruskin Zobrazit příspěvek
    Jenže pokud se titulky bez problému vykreslují na primárním monitoru tak si myslím že to ovladači grafiky je.
    Klonování máš v ovladačích nastavený správně?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Jediné, co mě v NCP napadá, je v "Změnit signál nebo formát HD" zkusit obě normy pro ČR.
    Nebo zkus napsat uživateli StD, ten by mohl vědět. Nebo někdo na TVFreak...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Skus to este vo VLC. Ten kasle na systemove kodeky a s titulkami tiez zaobchadza po svojom. Titulky nazvi uplne rovnako ako sa vola film, pripadne si ich nacitaj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Namiesto klonovania by asi malo byt DualView, alebo sa mylim? A v nastaveniach zvolit zobrazovanie videa na druhom monitore. Niektore verzie ovladacov to ale nedovolia nastavit.
    Este mi napada pouzity video overlay.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    9

    Ano používám výhradně DualView. Titulky z VCL se opravdu zobrazují. VCL ale asi neumí resynchronizaci jako KM player že?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Citace Původně odesláno od petruskin Zobrazit příspěvek
    Ano používám výhradně DualView. Titulky z VCL se opravdu zobrazují. VCL ale asi neumí resynchronizaci jako KM player že?
    Resynchronizaciu v akom zmysle? Myslis posun titulkov alebo audia voci videu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    9

    Ano posun titulků vúči videu. Neumím titulky trvale přečasovat a proto je resynchronizuji přímo v playeru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Citace Původně odesláno od petruskin Zobrazit příspěvek
    Ano posun titulků vúči videu. Neumím titulky trvale přečasovat a proto je resynchronizuji přímo v playeru.
    Na tu resynchronizaciu su vhodne externe programy. Moze sa stat, ze titulky nie su len posunute, ale aj roztiahnute. Teda ze na zaciatku filmu su OK, ale ku koncu su posunute aj o par minut. Tieto programy to dokazu opravit, zmenit casovanie v titulkoch.
    VLC myslim dokaze len posunut titulky.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. monitor nastavení
    Od marekpevný v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-08-2011, 00:16
  2. nastavení NVidia Drivers pro 2.monitor
    Od petruskin v sekci Monitory
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-07-2009, 22:33
  3. Diakritka u titulku...
    Od Apophis66 v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 15-07-2009, 13:22
  4. Titulku na CD k *.avi souboru
    Od Cherokee007 v sekci Volná témata
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-12-2007, 10:01
  5. Jak Na VklÁdÁnÍ TitulkŮ Do Avi ?
    Od steven.91 v sekci Video a TV
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 01-06-2007, 13:34