čau chtěl bych si koupit něco lepšího na hudbu než jsou moje dosavadní Geniusy. Kvalitou zvuku sice dostačuji ale hrožně mi chybí lepší basy(což je pochopitelné když se jedná o 2.0 sestavu) . Chtěl bych na to hlavně poslouchat hudbu, filmy, a občas nějaká ta hra. Čím menší budou tím lépe, ale ani větším bednám se nebraním. Cena by měla být okolo 900Kč. Nejvíce se mi zatím zamlouvají Logitech X-210 nebo X-240. Jaké by ste mi doporučili vy? Díky všem za tipy. ;)
Myslím si, že v této cenové relaci asi na výběr moc není. V tom nejlepším případě to budou reproduktory typu duc-cink.
V každém případě bych si s Váma dovolil nesouhlasit. Osobně mám u počítače sestavu 2.0 a nedostatek basů si rozhodně stěžovat nemůžu. Ale pochopitelně je to cenově někde úplně jinde. ;) Viz. konec mého podpisu.
V každém případě bych si s Váma dovolil nesouhlasit. Osobně mám u počítače sestavu 2.0 a nedostatek basů si rozhodně stěžovat nemůžu. Ale pochopitelně je to cenově někde úplně jinde. ;) Viz. konec mého podpisu.
Ono u těch mých reproduktorů ani tak nejde o tom že by neměli basy, ale o to že když je přidám tak začnou už šumět. Nemají na to už výkon(nebo aspon tak si to vysvětluji ja).
Ono srovnávat basy na Geniusu za 400Kč a na KRK RP6 G2 za cca 5 tisíc není možny.
Pokud se neobjeví zde nějaký jiný návrh na repro tak si asi koupím ty X-240 líbí se mi na nich že bych si do nich přímo mohl zapojit i MP3 přehrávač.
Ono srovnávat basy na Geniusu za 400Kč a na KRK RP6 G2 za cca 5 tisíc není možny.
Pokud se neobjeví zde nějaký jiný návrh na repro tak si asi koupím ty X-240 líbí se mi na nich že bych si do nich přímo mohl zapojit i MP3 přehrávač.
Ta cena cca 5k je za kus. ;) Osobně si myslím, že ty X-240 zas tak hrozně hrát nebudou, ale zázraky od nich nečekéjte, už kvůli poměrně malému výkonu subwooferu.
Tak jsem se ještě díval a našel tyto Creative Labs Inspire T3100 co si o nich myslíte. Parametry mají lepší než x-240 a dle diskuze na czc.cz mají i lepší satelity.
A nebo ještě tyto Genius SW-F2.1 1500 . Jenže zde mám strach ze značky Genius. :(
A nebo ještě tyto Genius SW-F2.1 1500 . Jenže zde mám strach ze značky Genius. :(
čau, dnes při volání přez skype mi nastal problém. Nejel mi mikrofon. Zjistil jsem že je to kvůli tomu, že jsem přehodil v sound manageru zvuk z 2.0 na 5.1(s tím že jsem povolil pouze levy a pravy a subwoofer). Jinak když dám zpět 2.0 tak to jede v pohodě. Může to být způsobeno tím ,že používám vzadu na speaker konetoru ze zvukovky rozdvojku na repraky a na sluchatka? ikdyž zvuk v sluchátkách i v reprákách funguje v pohodě. Pouze ten mikrofon nefunguje, dkyž zapnu to 5.1. Díky za každou radu.
Jinak doufám že podobných problému se zbavím až si koupím novou zvukovkou kartu a odejdu z ty my škaredy integrovany. :D
jedna se o tuto integrovanou zvukovku: Realtek ALC 883
Edit: Zapomněl jsem doplnit, že jsem nakonec zkonil na těch creativech a zvuk je pro mně nadherny a čistý. Kvůli tomu přecházím z mp3 na flac. :D
Jinak doufám že podobných problému se zbavím až si koupím novou zvukovkou kartu a odejdu z ty my škaredy integrovany. :D
jedna se o tuto integrovanou zvukovku: Realtek ALC 883
Edit: Zapomněl jsem doplnit, že jsem nakonec zkonil na těch creativech a zvuk je pro mně nadherny a čistý. Kvůli tomu přecházím z mp3 na flac. :D