Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Prosím o pomoc u sundávání chladiče CPU

  1. #1
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Zdravim, potřeboval bych pomoct se sundáním chladiče na procesor ze Socketu A, byl na tom chladič Cooler Master, ale bohužel nejsou nikde žádný páčky na oddělání "capiček", za boha ho nemůžu uvolnit (nejde o pastu)..

    Přidávám foto z mobilu (sry za kvalitu), abyste viděli jak je to tam uchyceno

    Díky za odpovědi, věřím že to s váma zvládnu, snad
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: DSC00586.JPG 
Zobrazení: 100 
Velikost: 786.6 KB 
ID: 11880   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: DSC00595.JPG 
Zobrazení: 103 
Velikost: 772.6 KB 
ID: 11881  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Do toho prostredniho ocka dej sroubovak, jemne pritlac smerem k desce a pak sroubovakem "zapacit" (moc sily to nevyzaduje)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Fajn, přesně to jsem zkoušel, ale asi zkusim větší šroubovák, když nějakej najdu a pak řeknu jestli je ještě procesor naživu

    EDIT: Tak chladič je dole a čumim jak je ten procák obrovskej , fakt stačil větší šroubovák, že mě to nenapadlo dřív, asi si zopáknu fyziku základní školy a hlavně kapitolu Páka

    Jinak díky moc

    EDIT2: Ještě otázečka k procesoru: Značení AMD Athlon AXDA2400DKV3C značí nejspíše procesor AMD Athlon XP 2400+ že? Já myslel že mám 2200+ a asi ne
    Naposledy upraveno uživatelem Jandaskunk: 14-07-2009 v 21:35
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,267
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    http://www.cpu-world.com/CPUs/K7/AMD...2400DKV3C.html
    = rating 2400+, 15x133 FSB, 2.0GHz

    edit: ach jo, musim si dat zavazi na F5
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Fajn, díky chlapi, tak ta nabídka na poptávku je zas včudu (viz poptávka - Athlon xp 2200+)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele trodas
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,773

    Myslim, ze vykonnejsi CPU dotycnemu vadit nebude Alespon ja mam rad vykonnejsi prociky vzdy
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Prosím o pomoc
    Od zelenac22 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 02-07-2010, 22:39
  2. Chlazení procesorů: Povedlo se vám při sundávání chladiče vyrvat procesor z patice?
    Od FAJN-TOM v sekci Chlazení
    Reakcí: 70
    Poslední příspěvek: 21-04-2009, 18:05
  3. prosím o pomoc HDD
    Od shadow77 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-11-2008, 00:10
  4. Prosim o pomoc
    Od tommmmm v sekci Ovladače a BIOSy
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-09-2008, 21:35
  5. prosim pomoc
    Od votvik v sekci Audio
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-06-2008, 17:54