Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Poraďte Samsung T240HD ,nebo T260HD?

Denis77 (16)|15.7.2009 07:41
Dobrý den

Prosím,poraďte mi.Jsem rozhodnut pro koupi nového LCD monitoru a mí finální kandidáti jsou Samsung T240HD a T260HD.Mám docela dilema,který koupit,abych pak nebyl zklamán.Monitor mi bude sloužit převážně pro práci s internetem,textem,občas nějaké video,TV a hry jen okrajově.
Od monitoru sedím zhruba 70 - 80cm.Používám brýle na dálku,ale u PC je moc nepoužívám a ani nechci,tím se ale někdy nevyhnu tomu,že musím občas s hlavou blíž k monitoru,pokud je něco menší a nepřečtu to.Od většího monitoru si slibuju to,že už tohle nebude potřeba.Myslíte si,že T260 se stejným rozlišením jako T240 ,ale většími body by v mém případě byla vhodnější?
meeee (1110)|15.7.2009 07:57
Jo, IMHO by 26" určitě vhodnější byla, 70-80 cm už je poměrně dost, já třeba vnímám na 24" jako optimální vzdálenost co se čtení textu týče tak do 60 cm.
xmarek (1676)|15.7.2009 08:16
Pro vzálenost 70-80 cm mi taky příjde vhodnější 26". Navíc když vemu v úvahu fakt, že je to víceméně monitor určený na hry a jako televize.

Kdybych uvažoval o tomto kandidátu jako o pracovním monitoru nepochybně by mi vadila ta špatná polohovatelnost tohoto panelu.