Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: poraďte - záložny zdroj

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    1

    Máme robiť koncoročnú prácu v škole, a ja chcem niečo užitočné urobiť. Moja mama býva v dedine medzi poslednými domami, kolísa jej tam často napätie a prúd a už to zničilo pár vecí. Chcem jej urobiť nejaký záložný zdroj pre celý dom, kde by to stabilizovalo a pri výpadku elektriny by to podržalo aspoň 5min celý dom kým by sa bezpečne vypli aspoň najdôležitejšie spotrebiče. Viete mi niekto poradiť kde by som našiel nejaké informácie o takýchto zdrojoch alebo či sa to vôbec dá a či by ma to vyšlo do 4-5000sk?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček Avatar uživatele Jirri
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    19

    Citace Původně odesláno od caso
    Máme robiť koncoročnú prácu v škole, a ja chcem niečo užitočné urobiť. Moja mama býva v dedine medzi poslednými domami, kolísa jej tam často napätie a prúd a už to zničilo pár vecí. Chcem jej urobiť nejaký záložný zdroj pre celý dom, kde by to stabilizovalo a pri výpadku elektriny by to podržalo aspoň 5min celý dom kým by sa bezpečne vypli aspoň najdôležitejšie spotrebiče. Viete mi niekto poradiť kde by som našiel nejaké informácie o takýchto zdrojoch alebo či sa to vôbec dá a či by ma to vyšlo do 4-5000sk?

    Doufám, že si děláš srandu, za 4-5t SK záložní zdroj na 5 min pro celý RD :-)
    Už dlouho jsem se tak nepobavil......

    Mrkni sem : http://www.apc.cz/
    Naposledy upraveno uživatelem Jirri: 08-01-2007 v 15:27
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Konnor
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    284

    No já mám obavu že záložní zdroj pro celý dům je otázka asi tak min. 30K investice,...
    Viděl bych to spíš tak, že by někdo měl jít za starostem, a donutit ho aby nebyl krkoun a přidal šťávu na rozvaděči pro tu obec, nevidím jediný důvod proč by tam mělo kolísat napětí?!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    celej barak aspon na 5 minut? Nejak Symmetra by to spravit mohla... utahne imho i sporak a pracku :-D Ale za 5K Skk to teda nebude.

    Co vsechno to ma zalohovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    57

    Citace Původně odesláno od ICEBOSS
    celej barak aspon na 5 minut? Nejak Symmetra by to spravit mohla... utahne imho i sporak a pracku :-D Ale za 5K Skk to teda nebude.

    Co vsechno to ma zalohovat?

    400kW na sporak a pracku?Jak pocitam tak pocitam to bude zalozni zdroj pro mensi vesnici.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Konnor
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    284

    pěkná baterka, v tom asi nebudou monočlánky co?

    CO všechno potřebuješ udržet pod proudem? myslím že je blbost zapojovat na záložák celej barák,...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. poradte novy zdroj
    Od john v sekci Zdroje
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 27-09-2013, 10:23
  2. poraďte nový zdroj
    Od Rypicong v sekci Zdroje
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 16-10-2011, 11:14
  3. Nový zdroj - poraďte
    Od zzuzu22 v sekci Zdroje
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 14-09-2011, 13:37
  4. Zdroj k Gigabye HD4890OC poraďte..
    Od kokrhanek v sekci Grafické karty
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 07-12-2009, 12:49
  5. Zdroj Poraďte
    Od xSten19 v sekci Zdroje
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 18-07-2007, 18:55