Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Notebook je dead

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    5

    Zdravim

    Mam notebook HP pavilion DV5 1160ec a dnes mi nak vypovedel sluzbu. Mam ho asi 6 mesicu a dneska nejde nahodit. Zapnu ho a nabehne uvodni obrazovka s logem HP a tim to i skonci. Parkrat problikne kontrolka pevneho disku a pak uz se nic nedeje. Kdyz zmacku F11 pro recovery systemu tak mi to sice dole v rohu napise recovery system ale nic vic to neudela. Porad jen logo a hardisk ledka nic uplna tma. Nevite nekdo co stim muze byt? Nechal sem ho zaply jestli se treba nerozjede ale nic po par minutach se sam restartuje a zase zamrzne..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele xmarek
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    1,689

    Do BIOSu se dá dostat?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od xmarek Zobrazit příspěvek
    Do BIOSu se dá dostat?
    Ani nevim jak se do biosu leze. Asi ESC ale at zmacknu cokoliv nedela to vubec nic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    U notebooků HP se dostaneš do BIOSu pomocí F9 či F10.
    Pokud NB má 2 moduly RAM, jeden vyjmi a zkus NB zapnout.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele xmarek
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    1,689

    http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/d...roduct=3812337
    Restore BIOS default settings
    To restore the BIOS default setting, open the BIOS Setup screen as follows:
    1. Turn off the computer and wait five seconds.
    2. Turn on the computer.
    3. When the first screen displays:
    * Immediately press the F10 key if your computer was built in 2006 or later (came with Vista).
    * Press the F1 key if your computer was built before 2006 (XP or earlier). Press the key once every second until a BIOS Setup utility screen opens.
    NOTE: On some Compaq Presario computers (before 2002), press the F10 key at the logo screen.
    4. After the Setup Utility screen opens, press F9 key to select and load the BIOS Setup Defaults .
    5. Press F10 to Save and Exit .
    6. Using the arrow keys select Yes and then press Enter when asked Exit Saving Changes? .
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    5

    Tak do biosu se nedostanu zapnu ho dam F10 a akorat zas dole mi to napise Bios setup nebo neco tak jako ze ma snahu ho asi nahrat ale zas na tom zamrzne a nic nedela.

    Ramky tam jsou dve mel by mit dohromady 4gb pameti ale nevim jak je vytahnout do notasu vrtam poprve a jak to vidim tak to zavru a necham tak je to v zaruce tak nez abych neco zdupal...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od Nissmo Zobrazit příspěvek
    Tak do biosu se nedostanu zapnu ho dam F10 a akorat zas dole mi to napise Bios setup nebo neco tak jako ze ma snahu ho asi nahrat ale zas na tom zamrzne a nic nedela.

    Ramky tam jsou dve mel by mit dohromady 4gb pameti ale nevim jak je vytahnout do notasu vrtam poprve a jak to vidim tak to zavru a necham tak je to v zaruce tak nez abych neco zdupal...
    Tak sem vyndal jednu ramku. A nic dela to same nedostanu se ani do biosu. Tak dik za rady ale asi mi nezbyva nez cekat do pondeli a pak uplatnit zaruku.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Liqid
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    419

    Hele to se mi stalo taky odpoj ho od site a vytahni baterku chvilu pockej a pak ji zandej a NEZAPOJUJ do site zapni ho na baterku. Me to ten samej problem vyresilo doufam ze ti to pomuze, tak jdej vedet jak to dopadlo
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od Liqid Zobrazit příspěvek
    Hele to se mi stalo taky odpoj ho od site a vytahni baterku chvilu pockej a pak ji zandej a NEZAPOJUJ do site zapni ho na baterku. Me to ten samej problem vyresilo doufam ze ti to pomuze, tak jdej vedet jak to dopadlo
    Tak sem to skousel hned neolikrat ale porad nic. Asi to bude vaznejsi problem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    švagrová má Acera a měla podobný problémy ,tak šla reklamovat a závada byla v disku,třeba to máš taky tak
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SHW Avatar uživatele pepos01
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    524

    Když už je tu řeč ( konkrétně tedy ) o HP Pavilionech- alespoň tak mi to nedávno bylo řečeno v servisu, kam jsem musel odnésti svůj HP Pavilion 9015EA: ,,údajně se tyto NB HPčku příliš nepovedly- jsou dosti poruchové,,
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kane.shw
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,238

    Citace Původně odesláno od Nissmo Zobrazit příspěvek
    Tak sem vyndal jednu ramku. A nic dela to same nedostanu se ani do biosu. Tak dik za rady ale asi mi nezbyva nez cekat do pondeli a pak uplatnit zaruku.
    Záleží jak moc jsi mechanicky zdatný a jak moc se ti nechce přijít o nouťas na nějaký čas.

    Pokud ho nutně nepotřebuješ, tak bude asi opravdu nejlepší ho šoupnout na reklamačku.

    Ale pokud ho potřebuješ denně k práci, či tak něco, tak zkus postupovat jako u desktopu. Prostě odpoj vše, co můžeš a pak to zkus. Už tu padla RAMka, disk, ještě můžeš zkusit opt.mechaniku a pak záleží k čemu všemu se ještě dostaneš - např. Wifi modul atp., zkus vytáhnout baterku a připojit to přímo na síť a pak zapnout. Prostě zkoušej, může to být čímkoli, ale tímhle se toho dá hodně vyloučit. Jo a poustupuj max. opatrně, aby případně potom na reklamačce neměli kecy, že je to celé rozmontované, šroubky odřené. Záleží na tobě.
    Good Luck
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    a co teplota?nehřeje moc?je možný že je zaprášenej větráček a senzory když zjistí že to moc topí tak se ti to sekne
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Sekce Notebooky - dead?
    Od Flaven v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-09-2014, 11:32
  2. Grafické karty: black screen of dead on Notebook
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 06-08-2013, 17:51
  3. Dead Space
    Od lukyss v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 09-07-2009, 11:49
  4. Dead Space
    Od TECon v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 29-12-2008, 21:58
  5. PCI Express dead?
    Od zeleny_mungo v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 12-07-2008, 04:09