Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Dual Monitor Dual Desktop

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    28

    Zdravim ..

    mam taku malu otazocku .. ako primet vistu alebo win 7 aby zobrazovali dva desktopy a nie len klon alebo rozsirenu pracovnu plochu ? Nieco na sposob linuxu ? Mozno externy program ?

    Nasiel som nejake virtual desktop programy ale to nie je to prave makove ..

    dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Myslíš něco takového? Já si hraju s CubeDesktop. Je to děsně návykový.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Screenshot 2008-04-21_13-20-31.jpg 
Zobrazení: 155 
Velikost: 723.9 KB 
ID: 11943   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Screenshot 2008-04-22_09-22-26.jpg 
Zobrazení: 159 
Velikost: 573.5 KB 
ID: 11944   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Screenshot 2008-04-22_09-22-01.jpg 
Zobrazení: 129 
Velikost: 417.5 KB 
ID: 11945   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Screenshot 2008-04-21_19-18-04.jpg 
Zobrazení: 140 
Velikost: 347.6 KB 
ID: 11946  
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    28

    Ano ..

    ale s tym, ze nepotrebujem 4 az 14 virtualnych ploch .. ale dve . jednu na jednom monitore a druhu na druhom monitore ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od maxo777 Zobrazit příspěvek
    Ano ..

    ale s tym, ze nepotrebujem 4 az 14 virtualnych ploch .. ale dve . jednu na jednom monitore a druhu na druhom monitore ..
    celkove je to dost bida. xp nepodporuje zobrazeni vice jak 1 taskbaru. vista, myslim, to same. obavam se, ze i win 7 toto nebudou umet. podle me to je fatalni nedostatek.

    pouzivam dualview - 2 nezavisle monitory
    a pomoci programu "ultramon" + pluginu "freelaunchbar" mam taskbar i vcetne nabidky start a quick launche i na druhem monitoru. bohuzel zatim neni zpusob jak tam dostat i system tray.
    na obou monitorech mam na taskbaru stejne programy(lze mit i ruzne, podle toho, co na kterem monitoru bezi). mezi monitory pak programy prehazuji pomoci vhodne nastavene klavesove zkratky v ultramonu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    A proč ti nestačí rozšířená pracovní plocha?
    _______________________________________________
    A říkal jsi prvně dvě pracovní plochy a ne, že máš dva monitory.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    28

    Citace Původně odesláno od fanynek Zobrazit příspěvek
    A proč ti nestačí rozšířená pracovní plocha?
    _______________________________________________
    A říkal jsi prvně dvě pracovní plochy a ne, že máš dva monitory.
    Dual Monitor Dual Desktop ..
    ospraveldnujem sa . mohol som viacej specifikovat ..

    Preco mi nestaci rozsirena pracovna plocha : Prvy monitor pouzivam aj ako monitor pre dalsi pocitac. Preto potrebujem na druhom monitore mat dalsi desktop. Mohol by som to spravit tak ze by sa pracovna plocha zobrazovala na tom prvom monitore ako rozsirena ale tak to teraz nie je hardwarovo mozne ..

    tieto podmienky samozrejme nezostanu naporad .. a preto ma len zaujimalo ake mate s tym skusenosti ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    28

    Citace Původně odesláno od soundguy Zobrazit příspěvek
    celkove je to dost bida. xp nepodporuje zobrazeni vice jak 1 taskbaru. vista, myslim, to same. obavam se, ze i win 7 toto nebudou umet. podle me to je fatalni nedostatek.

    pouzivam dualview - 2 nezavisle monitory
    a pomoci programu "ultramon" + pluginu "freelaunchbar" mam taskbar i vcetne nabidky start a quick launche i na druhem monitoru. bohuzel zatim neni zpusob jak tam dostat i system tray.
    na obou monitorech mam na taskbaru stejne programy(lze mit i ruzne, podle toho, co na kterem monitoru bezi). mezi monitory pak programy prehazuji pomoci vhodne nastavene klavesove zkratky v ultramonu.
    Viem uplna bieda. Vyskusam tvoje riesenie. Dakujem za tip ...
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Dual-link DVI monitor
    Od darkmagic v sekci Grafické karty
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 24-01-2013, 16:45
  2. single side a dual side RAM v Dual channel
    Od ciny v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 19-04-2011, 08:18
  3. DDR2: nejede dual
    Od pavko v sekci Operační paměti
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 25-02-2008, 17:10
  4. prosba o pomoc - dual monitor
    Od protons v sekci Monitory
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 18-12-2007, 19:29
  5. Mobilní sockety: Dual Core....
    Od FattalError v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 31-01-2007, 00:49