Neviditelna dvd mechanika
No neviem co sa stalo ale zmizla mi ikonka dwd mechaniky. Ovladace su v pohode nepomohlo preinstalovanie, s kablami som sa nehral/ani by som sa nerad hral je to notas troska sa bojim to rozobrat:D/.Stava sa ze po restarte notasa ju vidim v poho aj nacita dvd vnutri, ale ked sa pokusim dvd vymenit za ine tak mi zmizne.
A nemáš problémy i s klávesnicí ? :runaway
O jaký notebook a OS se jedná ? Jaké ovladače jsi instaloval ? Co jsi reinstalovall ?
Ve Správci zařízení odeber CD/DVD mechaniku a restartuj NB.
O jaký notebook a OS se jedná ? Jaké ovladače jsi instaloval ? Co jsi reinstalovall ?
Ve Správci zařízení odeber CD/DVD mechaniku a restartuj NB.
[QUOTE=kevin00;272046]A nemáš problémy i s klávesnicí ? :runaway
Ve Správci zařízení odeber CD/DVD mechaniku a restartuj NB.[/QUOTE]
niake problemy s klavesnicou som nezaregistroval mam win XP prof. servis pack 2 pocitac: AMD Turion 64x2 mobile 800mhz,2g ram a v spravcovi zariadeni som ani cd/dvd mechaniku nenasiel /hmm prysahal by som ze poobede tam este bola ale mozno sa mylim Široký úsměv/ s reinstaloval som len ovladace na mechaniku ale ona ide len nenabehne ikonka vo windovse mozno je chyba niekde medzi klavesnicou a stolickou:D
Ve Správci zařízení odeber CD/DVD mechaniku a restartuj NB.[/QUOTE]
niake problemy s klavesnicou som nezaregistroval mam win XP prof. servis pack 2 pocitac: AMD Turion 64x2 mobile 800mhz,2g ram a v spravcovi zariadeni som ani cd/dvd mechaniku nenasiel /hmm prysahal by som ze poobede tam este bola ale mozno sa mylim Široký úsměv/ s reinstaloval som len ovladace na mechaniku ale ona ide len nenabehne ikonka vo windovse mozno je chyba niekde medzi klavesnicou a stolickou:D
A co třeba prozradit výrobce a typ notebooku.
Doporučuji Ti nejdříve aktualizovat OS na SP3 + všechny dostupné aktualizace.
Je DVD mechanika vidět v BIOSu ?
Doporučuji Ti nejdříve aktualizovat OS na SP3 + všechny dostupné aktualizace.
Je DVD mechanika vidět v BIOSu ?