Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Problém s kartou Sapphire HD 3650 256MB - vůbec nenaběhne

apollo444 (19)|19.7.2009 12:19
Dobrý den, koupil jsem tuhle kartu (Sapphire HD 3650 256MB DDR3) z aukra jako použitou, ale údajně funkční, od prodejce, který podle komentářů vypadá seriozně, ovšem mám problém s tím, že jsem ji zkoušel ve dvou PC a nikde nenaběhne, po zapnutí se malinko cukne větráček, ale jinak už se nerozeběhne a stojí, zasviněnej bordelem není. Vždy jsem kupoval nvidie, tak mě napadlo, jestli v tom neni jen nějaký háček, nebo zda je karta odepsaná. Zdroj mám 350W. Děkuji za odpovědi
mutinek (80)|19.7.2009 23:04
Tak skusil bych vyměnit zdroj za nějaký silnější možná to ten tvůj zdroj nestíhá modu znát značku tvého zdroje ?
speedsnail (4876)|19.7.2009 23:19
Když nenaběhne ve dvou PC (které předpokládám s jinými GK běhají normálně), není to moc dobré znamení.

Nicméně jestli je to AGP verze, mohlo by to být nezapojením přídavného napájení..
Dufinos (422)|20.7.2009 17:36
Mě se stalo něco podobného u mojí bývalé karty HD2600 PRO OC (taky Sapphire). Kupoval jsem ji novou...

Dal jsem ji do PC a nic... Poslal jsem ji potom i na reklamaci a vrátila se jako "bezvadná"... Tak jsem zkusil znovu a zase nic...

Nebudu se tu rozepisovat... Prostě jsem ji dal do PC, zapnul a nechal tak... Karta sama o sobě naskočila asi za nějakých cca. 5 - 10 minut (přesně nevím, protože jsem šel na cigáro)... Od té doby fakčila bez problémů a startovala normálně rychle... Zřejmě jen déle trvalo systému, než si ji "olízl"... Zkus tak a pak dej vědět...