Problém s kartou Sapphire HD 3650 256MB - vůbec nenaběhne
Dobrý den, koupil jsem tuhle kartu (Sapphire HD 3650 256MB DDR3) z aukra jako použitou, ale údajně funkční, od prodejce, který podle komentářů vypadá seriozně, ovšem mám problém s tím, že jsem ji zkoušel ve dvou PC a nikde nenaběhne, po zapnutí se malinko cukne větráček, ale jinak už se nerozeběhne a stojí, zasviněnej bordelem není. Vždy jsem kupoval nvidie, tak mě napadlo, jestli v tom neni jen nějaký háček, nebo zda je karta odepsaná. Zdroj mám 350W. Děkuji za odpovědi
Tak skusil bych vyměnit zdroj za nějaký silnější možná to ten tvůj zdroj nestíhá modu znát značku tvého zdroje ?
Když nenaběhne ve dvou PC (které předpokládám s jinými GK běhají normálně), není to moc dobré znamení.
Nicméně jestli je to AGP verze, mohlo by to být nezapojením přídavného napájení..
Nicméně jestli je to AGP verze, mohlo by to být nezapojením přídavného napájení..
Mě se stalo něco podobného u mojí bývalé karty HD2600 PRO OC (taky Sapphire). Kupoval jsem ji novou...
Dal jsem ji do PC a nic... Poslal jsem ji potom i na reklamaci a vrátila se jako "bezvadná"... Tak jsem zkusil znovu a zase nic...
Nebudu se tu rozepisovat... Prostě jsem ji dal do PC, zapnul a nechal tak... Karta sama o sobě naskočila asi za nějakých cca. 5 - 10 minut (přesně nevím, protože jsem šel na cigáro)... Od té doby fakčila bez problémů a startovala normálně rychle... Zřejmě jen déle trvalo systému, než si ji "olízl"... Zkus tak a pak dej vědět...
Dal jsem ji do PC a nic... Poslal jsem ji potom i na reklamaci a vrátila se jako "bezvadná"... Tak jsem zkusil znovu a zase nic...
Nebudu se tu rozepisovat... Prostě jsem ji dal do PC, zapnul a nechal tak... Karta sama o sobě naskočila asi za nějakých cca. 5 - 10 minut (přesně nevím, protože jsem šel na cigáro)... Od té doby fakčila bez problémů a startovala normálně rychle... Zřejmě jen déle trvalo systému, než si ji "olízl"... Zkus tak a pak dej vědět...