Zajimalo by mne, kdo by chtel nechat zalozit chat sveta hardware.
Jednim tlacitkem otevrit okno a chatovat na sh.
K čemu je chat, když je zde fórum? Jeden z důvodů je jenom tak pokecat s ostatními uživateli.
ANO
NE
N/A
Zajimalo by mne, kdo by chtel nechat zalozit chat sveta hardware.
Jednim tlacitkem otevrit okno a chatovat na sh.
K čemu je chat, když je zde fórum? Jeden z důvodů je jenom tak pokecat s ostatními uživateli.
Ja bych byl pro IRCJinou formu chatu neuznavam
![]()
Není přece problém mít na stránce IRC Java aplet.)Původně odesláno od first.indian
Osobně tomu dávám přednost.
myslim ze chat nepotrebujeme sou tu volna temata nebo IRC.
No nápad to není špatný! Jsem pro.
Zajímavý nápad a jsem pro. Může to sblížit kolektiv uživatelů (no, ale holky tu stejně nejsou![]()
).
Jinak bych byl pro klasický chat (ne IRC).
tak třeba se nějaké holky objeví kdyby byl chatPůvodně odesláno od P@pi
![]()
Kdyz uz neco, tak urcite IRC ... nejsem moc pritel vsech tech webchatu![]()
jedině IRC
Kde jsou má xChatová létaAle jo, klidně by to na straně něco v malém okýnku být mohlo, jsem pro
-a jednou tu s náma už jedna holčina diskutovala-teda pokud o nebyl jen něcí vtip
![]()
![]()
Neco maleho by se zvrhlo v nekontrolovane blaboly/nadavky a podobny odpadPůvodně odesláno od boboco
Kdyz uz tak jedine co ma asi smysl je IRC kde by mohl byt nejaky ten moderator pripadne bot ktery by blokoval vulgarismy pripadne i BANoval neslusne se chovajici osoby
![]()
Když chat, tak jedině IRC... Láska a sex se tady neřeší![]()
jasně jsem pro,někteří mají potřebu furt plkat,tak se můžou realizovat tam!
Když už jsme u těch holek: Znám jednu, která mě i přes mojí intenzivní přípravu v hraní HOMAM3 vždycky rozsekala. Kupuje si výkonný HW, čte fantasy, kouká na červenýho trpaslíka, jezdí občas na paintball a dělá více méně spoustu "mužských věcí" . Ke všemu "zaleží na subjektivním dojmu" je krásná. Škoda že už se s ní už nevídám. I takovéto dívky mezi náma jsou, záleží na vkusu co se komu líbí.
Myslim so ze chat na SH by mohl byt dobry spestreni.ale zase mam obavy aby nebily vsici jenom tam a nepsali blbosti na ukor fora.