Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Router TP-Link R402M Problém

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    3

    Tak vcera me dorazil tento router (TP-Link R402M) zapojil jsem ho, nainstaloval, vsechno vypadalo v pohode, ale kazdou cca 2 hodinu me vypadl net a musel jsem ten router restartovat, vecer jsem hledal na netu a rikal si ze to bude tim, ze mam Visty a ze je potreba akorat stahnout novej firmware. Rano nesel net vubec, proste se ani nespustil a zkousel jsem ho zapojovat znova, restartovat, znova instalovat atd. jo a firmware mam nejnovejsi. Tedka uz nejede vubec a nejsem schopnej se s nim pripojit, volal jsem i na infolinku Ceskych Radiokomunikaci a ty mi rekli ze je problem v routeru a ze asi bude potreba reklamovat, ja si ale myslim ze je proste problem v nastaveni, jenze ja se svyma znalostma proste nejsem schopnej to nastavit a nevim co s tim. Tohle mi to pise ve vistach - http://imgway.eu/get.php?img=...11768

    Ja si myslim, ze je problem nekde v nastaveni DHCP, protoze me to tam ukazuje "Lease Time", kterej je nastavenej prave na ty 2 hodiny, coz je doma po ktere to vetsinou vypadavalo, jenze ted uz ani nemuzu zkusit DHCP vypnout, nebo tam neco prenastavit, protoze se proste nepripojim... Kdyz router odpojim a necham zapojenej jen modem, internet normalne funguje...

    Modem mám Siemens CL-010-I a připojeni od Ceskych Radiokomunikaci

    Pokud nekdo vi co by s tim slo delat, diky za kazdou radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Kozouš
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    501

    Chyba bude s největší pravděpodobností v nastavení routeru, přečti si pořádně manuál a podle něj vše nastav. Nemá smysl popisovat ti něco co si během pár vteřin zjistíš sám z manuálu. Pokud bys jsi přesto potřeboval pomoci, dej mi echo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    Můžeš se připojit k rozhraní routeru ? Do adresního řádku internetového prohlížeče zadej 192.168.1.1. Uživatelské jméno a heslo bývá standartě nastaveno na admin.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    3

    Kozouš: V navodu je popsana jen rychla instalace, a tu jsem udelal uz nekolikrat, vzdy beze zmeny.

    kevin00: Ano, rozhrani funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    Proveď reset routeru. Pokud používáš Automatické přidělování IP, měl by internet fungovat již v základním nastavení. Pokud máš pevně přidělenou IP, budeš ji muset nastavit.

    Návod k routeru TP-Link R402M
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    3

    Reset jsem provedl, mam nastavene automaticke pridelovani IP, stale stejny problem, zkusil jsem to pripojit jinak nez pres visty a napsalo mi to toto - http://imgway.eu/get.php?img=...11778

    PC mam jen jeden a router potrebuji k PS3, kterou si budu pristi tyden kupovat, postacilo by k takovemu pripojeni koupit switch? Co jsem si o tom precetl, nemel by byt problem v nastaveni a funguje jen jako rozbocovat, myslis, ze by to bylo lepsi reseni?

    Hele, ted se mi podarilo pripojit! Smazal jsem veskery site ve Windows, odpojil vsechny kabely a vsechno znova zapojil a funguje to, nevim jak, ale funguje. To odpojovani po urcitym case bych videl v tom, ze jsem mel nastaveny automaticky odpojeni po urcitym case...Snad uz s tim nebude problem a pokud jo, tak se ozvu
    Naposledy upraveno uživatelem eraser: 29-07-2009 v 19:57
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Ten modem Siemens CL-010-I je zaroven router. Kedze ma len jeden ethernet port, tak staci k nemu dokupit switch a na pocitacoch nastavit pridelovanie IP od DHCP serveru modemu/routeru. CZ manual.

    Ten druhy router tam mas zbytocne. A este k tomu je to tiez ADSL router.
    Naposledy upraveno uživatelem EditorPO: 22-07-2009 v 23:29
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. TP-LINK router problém
    Od PeeSee v sekci Sítě
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 24-03-2014, 23:55
  2. Problém s Wifi sítí router D-Link DI-524
    Od Kingmichal v sekci Sítě
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 31-12-2009, 12:47
  3. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 17-03-2009, 19:51
  4. Router TL-R402M
    Od krosta v sekci Sítě
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 29-01-2009, 22:30
  5. Konfigurace routeru TP-Link TL-R402M
    Od EvolutionFireman112 v sekci Sítě
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 29-01-2009, 17:22