Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 27

Téma: Upgrade PC velky vykon/nejlip zadarmo :D

  1. #1
    Obyvatel SHW
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    364

    Zdravím
    Chystám se upgradovat moji starou šunku na něco trchu hbitějšího. Poměr práce na PC
    40%Hry,40%Net,20%filmy. Chtěl bych upgradovat CPU,grafiku,desku,RAM, a HDD.

    Současný stav:
    CPU: AMD Sempron 2200+, 1502,3 MHz
    Grafika: Nvidia GeForce FX 5200
    MB: Giga-Byte GA-7VT600 1394
    Chipset: VIA KT600+ VT8237(R)
    RAM: 512 MB
    HDD: 74,5 GB

    Chtěl bych asi:
    CPU: něco dvou jádrového , AMD Phenom, Intel C2D nevim, aspon 3,00 Mhz takt
    Grafika: Neorientuju se, asi něco co jsem měl ale lepší model, abych na tom rozjel GTA IV
    MB: Vůbec se neorientuju
    Chipset: taky ne
    RAM: 2-4MB
    HDD: 500-1000 GB (nejsem si jistej jestli 1000 využiju)

    Na kolik to tak vyjde? a co by jste tam teda dali? Dík všem
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček Avatar uživatele roo.t
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    8

    procesor aspon 3 Mhz.. tak to ti stacit urcite nebude ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Investovat do tvého starého počítače se již nevyplatí. Lepší je investovat do nové sestavy. Napiš, kolik by jsi mohl do nové sestavy investovat a podle toho Ti poradíme. Ještě uveď pro jakou práci bude počítač určen.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Vinie
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    164

    Chtělo by to vědět max. cenu a možná by neškodilo napsat rozlišení + monitor jakej máš bez toho se nic neuděláš

    pro Kevin00 - má to napsaný na co se bude využívat - první příspěvek
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    364

    No já právě ještě nevim kolik bude peněz, ale tak chtěl jsem to samozřejmě co nejlevnějc. No možná by bylo fakt lepší koupě nové bedny. No monitor mám starý CRT AOC 17", ale teď vybírám jeden z těchto dvou to by jste mi taky mohli poradit .
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4007X23B23CPWR
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4007X23B23CHY1

    Pokud se v téhle ceně najde něco lepšího...nebráním se.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    16

    No podle mě rozhodně novou sestavu.A počítej stím, že pokud chceš hrát GTA4 alespoň trošku slušně tak pod 10tis. se nedostaneš.S monitorem bych řekl těch 15 klacků minimum
    A přečti si tohle to hodně pomůže:
    http://www.svethardware.cz/pruvodce-...cerven/26991-5
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    68

    Je to jak píše kubrt2 , do tohodle fakt nemá cenu investovat a v tom článku se dá hodně ovodit, sestavit si rozpočet a pak ti to tadyk pomůžou doladit do perfekního stavu
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Case, pokud máš trochu slušnou, můžeš použít starou (a zbytek PC se stejně líp prodá na díly než vcelku). Pak ještě DVD vypalovačku, jestli máš, tu taky použiješ. Zbytek kup nový včetně zdroje!! Ten co máš v case teď určitě použitelný nebude. Jo a ty 3 GHz u CPU, na podobný kritéria raději zapomeň. Zrovna frekvence není to hlavní podle čeho bych kupoval nový CPU.
    Ale dokud neřekneš cenu, nečekej že ti tu někdo konkrétně poradí. Na nějaký "co nejlevněji" tu nehrajem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Tak takhle bych si představil naprosto minimální sestavu na hry+multimédia. (s tím, že si necháš DVD vypalovačku a Case)

    Máš tam i 22" monitor (jeden z těch co si sám vytipoval, je dobrý). Pokud je víc peněz, dá se to na různých místech vylepšít, naopak snížit to lze asi jen o 400,- -> slabší grafikou HD4730..
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SHW
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    364

    Citace Původně odesláno od speedsnail Zobrazit příspěvek
    Tak takhle bych si představil naprosto minimální sestavu na hry+multimédia. (s tím, že si necháš DVD vypalovačku a Case)

    Máš tam i 22" monitor (jeden z těch co si sám vytipoval, je dobrý). Pokud je víc peněz, dá se to na různých místech vylepšít, naopak snížit to lze asi jen o 400,- -> slabší grafikou HD4730..
    Díky nějak tak jsem si to představoval. Tak a co bych na tom rozjel za hry? Jo a ještě sem slyšel že LG pískaj, tak sem se začal dívat po Samsung a zjistil jsem to samé, co je na tom pravdy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Citace Původně odesláno od Belbas Zobrazit příspěvek
    Díky nějak tak jsem si to představoval. Tak a co bych na tom rozjel za hry? Jo a ještě sem slyšel že LG pískaj, tak sem se začal dívat po Samsung a zjistil jsem to samé, co je na tom pravdy?
    Rozjedeš na tom vše, možná ne vždy na plné detaily s AA/AF ale pořád ve slušné kvalitě.
    Že LCD píská se stát může u každé značky, pokud by to vadilo je to důvod k reklamaci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    megaEDIT// To byla ale ode mne blbost......šnečku sorry.
    Naposledy upraveno uživatelem fanynek: 24-07-2009 v 05:16
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Kozouš
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    501

    Citace Původně odesláno od fanynek Zobrazit příspěvek
    Hele, speede, nechci rejpat, ale neměl Seagate problémy právě s 500GB modely řady 7200.12 a jejich firmware, co máš v tom košíku?
    To se týkalo jen malého množství Barracud řady 7200.11
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Citace Původně odesláno od Kozouš Zobrazit příspěvek
    To se týkalo jen malého množství Barracud řady 7200.11
    Jasně. Kozouši dík. Už na těch nočních nebudu dělat chytrýho. Nevím, jak jsem přišel na řadu 7200.12
    Naposledy upraveno uživatelem fanynek: 24-07-2009 v 05:17
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SHW
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    364

    Citace Původně odesláno od speedsnail Zobrazit příspěvek
    Tak takhle bych si představil naprosto minimální sestavu na hry+multimédia. (s tím, že si necháš DVD vypalovačku a Case)

    Máš tam i 22" monitor (jeden z těch co si sám vytipoval, je dobrý). Pokud je víc peněz, dá se to na různých místech vylepšít, naopak snížit to lze asi jen o 400,- -> slabší grafikou HD4730..
    A nešlo by to třeba takhle ? http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?eid=104140
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nízky výkon s Athlonem X2 a GTS250 + možnost upgrade
    Od dolar8 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 18-02-2010, 17:51
  2. herní PC-nejlépe zadarmo
    Od Belbas v sekci PC - archiv
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 13-12-2009, 09:23
  3. Co CDMA internetem zadarmo
    Od petr.svec v sekci Sítě
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 03-12-2009, 13:05
  4. Vykon karet do AGP. Vyplati se upgrade??
    Od Wlcek v sekci Grafické karty
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 18-12-2007, 00:29