GTA SA: problem se spustenim
Zdravím, mám problém se spuštěním GTA. Normálně ho nainstaluju a pak se ho spustim, dám nová hra a při loadovací obrazvce se to v půlce spadne. GTA jsem měl nainstallované již dříve. Bohužel jsem si tam přidával nějaké ty modyfikace a jednou se to nepovedlo a od té doby to nejde. Reinstall nepomohl. Jediné co mě napadá je zformatovat HDD, ale do toho se mi rozhodně nechce:mistake. Ještě mám dotaz zda SA poběží i pod Win 7.
[quote=Liqid;273900]Zdravím, mám problém se spuštěním GTA. Normálně ho nainstaluju a pak se ho spustim, dám nová hra a při loadovací obrazvce se to v půlce spadne. GTA jsem měl nainstallované již dříve. Bohužel jsem si tam přidával nějaké ty modyfikace a jednou se to nepovedlo a od té doby to nejde. Reinstall nepomohl. Jediné co mě napadá je zformatovat HDD, ale do toho se mi rozhodně nechce:mistake. Ještě mám dotaz zda SA poběží i pod Win 7.[/quote]
Zda poběží, zkus a uvidíš. O jaké GTA jde? Originál? Doporučuje pečlivě odstranit veškéré záznamy po původní instalaci a znovu nainstalovat.
Zda poběží, zkus a uvidíš. O jaké GTA jde? Originál? Doporučuje pečlivě odstranit veškéré záznamy po původní instalaci a znovu nainstalovat.
jedná se GTA San Andreas (SA), ano je to originál - nepodporuju warez, nějaká tip jak odstranit staré soubory?
Hra si vytvara adresar, v ktorom je nainstalovana a dalsi adresar v dokumentoch, kam uklada veskere savy. Takze po odinstalovani vsetky tieto adresare vymaz. Az potom instaluj.
Jeste zjisti kam se instaluji modifikace, ale pocitam ze do instalacniho adresare hry, a pokud je uninstaller hry udelanej tak ze smaze jen "sve" soubory, tak tam ty modifikace necha a tak je muze znovu chtit nejak nacist. Takze nejlip jeste smaznout tu slozku celou, kam si to instaloval.
Pripadne zkus najit nejaky total uninstaller na odinstalovani hry - mel by, podotykam ze "mel" (tedy nemusi), smazat veskere zaznamy o hre - ale tohle je spis ta linejsi alternativa ke smazani slozek.
EDIT: sem si ted pozornejc precetl co napsal EditorPO, takze me klidne smazte, duplikace :)
Pripadne zkus najit nejaky total uninstaller na odinstalovani hry - mel by, podotykam ze "mel" (tedy nemusi), smazat veskere zaznamy o hre - ale tohle je spis ta linejsi alternativa ke smazani slozek.
EDIT: sem si ted pozornejc precetl co napsal EditorPO, takze me klidne smazte, duplikace :)
záleží jaké modifikace máš na mysli.. pokud to jsou CLEO skripty ty se instalují přímo do složky s hrou.. mě osobně šly asi jen dva a tak jsem je odstranil.. pokud sis instaloval nové modely aut apod. přes IMG tool, tak jediná možnost nápravy je natáhnout původní soubory carmods.txt, carcol.txt, handling.txt a readme.txt spolu se souborem gta3.img... pokud je nemáš zálohované, tak jediná možnost je odinstalovat a znovu naistalovat GTA... napiš jakou modifikaci sis přidával
Hru jsem odinstalovaval jak primo prez DVD s hrou tak prez TuneUp 09 vysledek zadny.
Modifikace jsem vkladal prez IMG tool, ale pokud vim tak se po reinstalu prepisi navic ja vzdykompletne vse smazal - nepomohlo.
Ted jsem znova vse komplet smazal a nainstaloval GTA opet ten samej problem.
Vyhodi to vzdy tuhle chybu: Podpis problému:
Název události problému: APPCRASH
Název aplikace: gta_sa.exe
Verze aplikace: 0.0.0.0
Časové razítko aplikace: 427101ca
Název chybného modulu: gta_sa.exe
Verze chybného modulu: 0.0.0.0
Časové razítko chybného modulu: 427101ca
Kód výjimky: c0000005
Posun výjimky: 000c4576
Verze operačního systému: 6.0.6001.2.1.0.768.3
ID národního prostředí: 1029
Další informace 1: e1d2
Další informace 2: 5652a697a945fe80fbb442ff60899f10
Další informace 3: 19de
Další informace 4: e06e8f932897a8302852b8e443c625f4
Přečtěte si prohlášení o zásadách ochrany osobních údajů:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x0405
Nějaké další nápady?
Modifikace jsem vkladal prez IMG tool, ale pokud vim tak se po reinstalu prepisi navic ja vzdykompletne vse smazal - nepomohlo.
Ted jsem znova vse komplet smazal a nainstaloval GTA opet ten samej problem.
Vyhodi to vzdy tuhle chybu: Podpis problému:
Název události problému: APPCRASH
Název aplikace: gta_sa.exe
Verze aplikace: 0.0.0.0
Časové razítko aplikace: 427101ca
Název chybného modulu: gta_sa.exe
Verze chybného modulu: 0.0.0.0
Časové razítko chybného modulu: 427101ca
Kód výjimky: c0000005
Posun výjimky: 000c4576
Verze operačního systému: 6.0.6001.2.1.0.768.3
ID národního prostředí: 1029
Další informace 1: e1d2
Další informace 2: 5652a697a945fe80fbb442ff60899f10
Další informace 3: 19de
Další informace 4: e06e8f932897a8302852b8e443c625f4
Přečtěte si prohlášení o zásadách ochrany osobních údajů:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x0405
Nějaké další nápady?
kód vyjímky c0000005 značí zablokování ovladače grafiky a samotné hry systémem.. předpokládám že máš Visty.. pokus se najít nějaký patch, který zajistí kompatibilitu se systémem, nebo zkus hru spustit v režimu kompatibility s WinXP...
[quote=akaruy31;274134]kód vyjímky c0000005 značí zablokování ovladače grafiky a samotné hry systémem.. předpokládám že máš Visty.. pokus se najít nějaký patch, který zajistí kompatibilitu se systémem, nebo zkus hru spustit v režimu kompatibility s WinXP...[/quote]
Co si vzpomínám, tak jsem měl taky nějaký problém. Šlo to to že ve Vistách chyběla nějaká knihovna pro directx (nějaká stará) a GTA SA ji potřebovalo. Bohužel už si na jméno té knihovny nevzpomínám. Ale našel jsem řešení přímo na fórech zabývajících se GTA.
Co si vzpomínám, tak jsem měl taky nějaký problém. Šlo to to že ve Vistách chyběla nějaká knihovna pro directx (nějaká stará) a GTA SA ji potřebovalo. Bohužel už si na jméno té knihovny nevzpomínám. Ale našel jsem řešení přímo na fórech zabývajících se GTA.