Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: okomentujte mi pls. tuhle sestavu

  1. #1
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    tu desku neznam tak nevim, ale rekl bych ze te budou stejne limitovat pameti... tak nekde kolem 3,2 -3,5GHz
    jinak co se tyce zdroje: URCITE NEBER EC !!! idealne fortrona min 400W
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    8

    dík za radu, koupim fortona....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Withman
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,366

    Tak tak, je to celkem sestava v pohodě, jedinně bych vyměnil zdroj za Fortron, či něco lepšího, ale opravdu min. Fortron. Paměti jsou v pohodě, stejnak nemá cenu taktovat CPU na max., je to zbytečné.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    Citace Původně odesláno od Withman
    Tak tak, je to celkem sestava v pohodě, jedinně bych vyměnil zdroj za Fortron, či něco lepšího, ale opravdu min. Fortron. Paměti jsou v pohodě, stejnak nemá cenu taktovat CPU na max., je to zbytečné.
    ja nerikal ze jsou pameti spatny, jenom ze ho budou omezovat v pretaktovani CPU jako ostatne v 90% pripadu pretaktovani E6300
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    8

    na kolik se to dá přetaktovat s boxovanym chladičem, netušíte někdo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    Citace Původně odesláno od grunghi
    na kolik se to dá přetaktovat s boxovanym chladičem, netušíte někdo?
    tak o chlazeni se neboj na 3GHz pri 1,2V ma 40 stupnu s boxovanym chladicem na 900ot./min
    az pokud bys chtel atakovat 3,5GHz a nedejboze zvedat napeti nad puvodni hodnotu (nechapu jak to muze nejaky prase s C2D udelat), tak bys mozna potreboval lepsi chlazeni. nebo pokud budes chtit neco velmi tichyho/pasivniho (imho na tech 900 otacek BOX slyset neni)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wizaard
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    932

    Pro ostatní (aby nemuseli mít otevřených X oken z Alzy... dobré je totiž psát ty komponenty přímo a ne jen odkazy...):
    C2D E6300
    ASUS P5B-E PLUS
    ASUS EAX1950PRO/HTDP 256MB DDR3
    512MB DDR2 800MHz PC6400 A-DATA
    (chladič Akasa AK-171BL na RAM/SDRAM)
    WD2500KS 250GB, SATA II, 16MB cache, 7200ot, 8.9ms
    CoolerMaster Centurion 5
    (chladič CoolerMaster TLF-S82-EB)
    Zdroj EUROCASE 550W

    Jak už tu bylo psáno - zdroj samozřejmě Fortron 400-500W, EC snad ani ne. Jinak DVD mechaniku máš svou? Doporučuji buď NEC (nebo nové LG). Zbytek mi přijde moc dobrý. Jen ty chladiče pamětí považuju za zbytečnost, ale nic proti nim nemám.

    BOX chladič na C2D bude bohatě stačit.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. GeForce: Jakou graf. kartu pro tuhle sestavu.....?
    Od pathfinder v sekci Grafické karty
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 04-01-2010, 16:57
  2. Co vy na tuhle sestavu?
    Od wenda306 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 61
    Poslední příspěvek: 25-10-2008, 22:26
  3. názor na tuhle sestavu
    Od petr800 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 12-11-2007, 19:53
  4. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 07-05-2007, 15:38