Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Prosím o radu.

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2

    Po výměně nového HDD byla provedena instalace Windows, která proběhla v pořádku. Všechno funguje jak má, až na to, že jsem odklikla hlášku od Windowsu, že nesouhlasím s tím, aby se stahovalo načerno./ není to přesný překlad, ale tak nějak to vyznělo./ Teď ovšem nemohu stáhnout z internetu vůbec nic a jsem z toho trochu vedle. Poradí mi někdo co s tím? Předem moc děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Co máš za OS? Byla to hláška systému, nebo nějaké aplikace třetí strany?
    Zkusil bych vypnout v ovládacích panelech integrovaný firewall a zkusil spustit prohlížeč, co to bude dělat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    jsou ty windows legalni?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Odklikla jsi hlášku ve windows nebo v Internet exploreru?
    Jak nejde nic stáhnout? Co a odkud? A v jakém programu?
    Co to dělá, či píše, když to nestahuje?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2

    Ahojky. Jste moc hodní, že mi chcete pomoct. Musíte na mě ale pomalu, protože nejsem zase až tak zručná. Fakt ta hláška vyskočila ve Wind. Program mám legální. Takže prosím o rady trochu polopatické, tz. jako pro debilku. Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Jestli to máš čerstvou instalaci, bylo by podle mne daleko jednodušší a rychlejší ten OS nainstalovat znovu a dát si pozor, na co klikáš, než dlouhosáhle zjišťovat, co jsi kde zakázala.
    Naposledy upraveno uživatelem fanynek: 25-07-2009 v 06:13
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér Avatar uživatele dEvilPS3
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    50

    neklikla jsi na potvrzeni automatickych aktualizaci? Nechce po tobe sitovy rozhrani nastavit nejakou specifickou ip adresu, ci DNS server? Muzes se jina na internet pripojit, nebo te to tam vubec nepusti? Jakeho mas poskytovatele internetu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Draken
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,616

    ahoj, já asobně bych asi vyzkoušel odezvu ping
    spustit-cmd (spustí příkazový řádek)-ping www.seznam.cz
    pokud se vypíšou číselné údaje v milisekundách je napůl vyhráno... (nelíp, když nahodíš screen)
    tím ověříš jestli je chyba jen v prohlížeči...
    pak bych určitě vypnul v ovl. panelech firewall a automatické aktualizace... a zkusil bych znovu
    (v případě že to vypsalo "limit žádosti vypršel")

    jaké připojení používáš (wifi , adsl? přes USB nebo síť?)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Prosím o radu.
    Od eWort v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-08-2012, 12:06
  2. Prosím o radu
    Od mafra72 v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-02-2009, 16:27
  3. LCD: prosim o radu
    Od ludekj v sekci Monitory
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-12-2007, 20:29
  4. Prosim o radu
    Od magnum55 v sekci Monitory
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 30-11-2007, 22:04
  5. Prosim o radu
    Od Gling-glo v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 13-03-2007, 17:35