Notebook "na hry a rýsování do 20 000,-Kč"
Zdravím,
kámoš začal shánět notes, prej "na hry a na rýsování do 20 000,-Kč". Poslední dobou jsem ztratil o NtB přehled, tak bych chtěl poprosit o pomoc s výběrem...
Rýsuje v AutoCADu a ArchiCADu, chtěl by spíš 17" notes (vim, je to velký, ale když si o to řekl... :D )...
Hry by to mělo zvládat nějaký náročnější... Sice je to v limitu do 20 000,-Kč skoro nemožný, ale aspoň aby se to tomu co nejvíc přiblížilo...
Jo a ještě se ozval, že by prej nechtěl HPčko, párkrát s ním prej pracoval a moc se mu nelíběj...
Poslední věc, chce to koupit na Alza.cz...
Díky za pomoc, snad to dáme nějak společně dohromady :o)
kámoš začal shánět notes, prej "na hry a na rýsování do 20 000,-Kč". Poslední dobou jsem ztratil o NtB přehled, tak bych chtěl poprosit o pomoc s výběrem...
Rýsuje v AutoCADu a ArchiCADu, chtěl by spíš 17" notes (vim, je to velký, ale když si o to řekl... :D )...
Hry by to mělo zvládat nějaký náročnější... Sice je to v limitu do 20 000,-Kč skoro nemožný, ale aspoň aby se to tomu co nejvíc přiblížilo...
Jo a ještě se ozval, že by prej nechtěl HPčko, párkrát s ním prej pracoval a moc se mu nelíběj...
Poslední věc, chce to koupit na Alza.cz...
Díky za pomoc, snad to dáme nějak společně dohromady :o)
tyjo to sou zase požadavky :)
třeba
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
grafika je n-tá reinkarnace 8600m gt (2roky starý low-end)
nebo
graficky stejný jak acer
třeba
grafika je n-tá reinkarnace 8600m gt (2roky starý low-end)
nebo
graficky stejný jak acer
Njn, já jsem si je nevymyslel, ale ani nemam sílu je vymlouvat... :-D Docela se mi líbí ten Fujitsu, zkusim ho navrhnout.. To rozlišení by snad na rýsování mělo stačit.. Zatim je to rýsování v rámci školy, takže by to mělo být OK...
případně [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] a časem koupit monitor
to je přecejen poněkud mobilnější a dá se mluvit i o hrách
to je přecejen poněkud mobilnější a dá se mluvit i o hrách
Já bych spíš vzal ten FS v druhym příspěvku. HD3650 neni až tak slabá (Crysis na slabý, možná střední detaily by na tom moh solidně šlapat) a má k tomu navíc 1.5 TB exterňák, takže celkově 2 TB místa i s disky uvnitř note.
-Taky když mluví o hrách tak jestli mu stačí obyčejný detaily a nízký rozlišení, nebo potřebuje všechno naplno.
-Taky když mluví o hrách tak jestli mu stačí obyčejný detaily a nízký rozlišení, nebo potřebuje všechno naplno.
myslim ze tyhle dva by mohli splnovat tve pozadavky dobre rozliseni na rysovani a daji se na tom hrat i hry [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] a [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
osobně bych preferoval tenhle
17,3", vyšší rozlišení (1600x900), OS v ceně,4GB RAM,HD4570 je rychlejší než 8600GT
17,3", vyšší rozlišení (1600x900), OS v ceně,4GB RAM,HD4570 je rychlejší než 8600GT
A musi to byt za kazdou cenu notebook? Za tu cenu by si postavil super kreslici stanici s 22 lcd ktera zvladne i nejnarocnejsi hry ..
Hlavne daj pozor aby to nebol "only vista" NB. Ak nie sú k NB ovladače pre XP-čka, kamoš toho veľa nenakreslí, namiesto toho bude "udržiavať" a preinštalovávať.
[quote=senior_shw;279362]Hlavne daj pozor aby to nebol "only vista" NB. Ak nie sú k NB ovladače pre XP-čka, kamoš toho veľa nenakreslí, namiesto toho bude "udržiavať" a preinštalovávať.[/quote]
To je zajímavé zjištění.. hlavně, když já jsem na Vistě rýsoval bez problému...
To je zajímavé zjištění.. hlavně, když já jsem na Vistě rýsoval bez problému...
[quote=pas!k;278882]A musi to byt za kazdou cenu notebook? Za tu cenu by si postavil super kreslici stanici s 22 lcd ktera zvladne i nejnarocnejsi hry ..[/quote]
A pokud by dobře vybral, zbylo by mu ještě na nějaký lacnější minibook... S notebooky na tohle využití to je jako najímat chlapce na práci muže. (Hmm ikdyž muž je zde pracovní stanice, tedy de facto žena)
A pokud by dobře vybral, zbylo by mu ještě na nějaký lacnější minibook... S notebooky na tohle využití to je jako najímat chlapce na práci muže. (Hmm ikdyž muž je zde pracovní stanice, tedy de facto žena)