Problemos...
Zdar lidi ... Prichazim se na Vas obratit bohuzel z dalsim problemem pc se mi totiz sekne zpusobem ze se rozpadne obraz a pak uz se jenom opakuje zaseklej zvuk pote pomuze jenom restart trapi me to cim dal vic a vic tento problem se vyskitne pokazde pri necem jinem bud pri hrani her ci brouzdani po internetu nebo pouhym stahovanim.. Sestavum mam dosti pretaktovanou ale tim to asi nebude jelikoz jsem ji nataktoval na puvodni frekence a dela to porad.Ja si myslim ze to bude asi zdrojem ale nevim jiste.Budu rad za drahocene rady :).
Sestava:
MB: gigabyte p31 ds3l
GK: ati radeon hd2600xt ddr4
CPU: Pentium E2200 2,2ghz@ 3,3ghz
PSU: 400W EC
HDD: samsung f1 320gb
RAM: adata 2gb vitesta extreme edition 800mhz 1,8v @ 2,1v 900mhz
Sestava:
MB: gigabyte p31 ds3l
GK: ati radeon hd2600xt ddr4
CPU: Pentium E2200 2,2ghz@ 3,3ghz
PSU: 400W EC
HDD: samsung f1 320gb
RAM: adata 2gb vitesta extreme edition 800mhz 1,8v @ 2,1v 900mhz
uved PC na puvodni frekvence jestli problem pretrva, taky projed pameti memtestem
pokud ani jedno neodhali chybu, vyzkousel bych jiny zdroj
pokud ani jedno neodhali chybu, vyzkousel bych jiny zdroj
Pc momentalne jede na puvodni frekvenci jak u pameti tak u CPU . Memtest jsem uz skousel probehl vpohode to jsem zapomel rict.
Uz presne nevim jak dlouho trval snad pul hodinky a bylo to bez chyb.
Teploty:
CPU 30C klid 45C zatez @ 45C klid 55C zatez
GPU 60C klid 80C zatez
HDD 32C klid 35C zatez
MB 37C +-
No zdroj mam uz pres 4 roky z me puvodni sestavy.:rolleyes:
Teploty:
CPU 30C klid 45C zatez @ 45C klid 55C zatez
GPU 60C klid 80C zatez
HDD 32C klid 35C zatez
MB 37C +-
No zdroj mam uz pres 4 roky z me puvodni sestavy.:rolleyes:
teploty mas predpokladam z nejakeho programu ze?
80 na GPU je jeste vpohode
CPU - ktery jsou teploty jader a ktery celyho procaku? ale to by melo byt taky OK
teplota MB bude uplny nesmysl, sundej bocnici a sahni na chladic chipsetu a napis, jak dlouho jsi udrzel ruku (na vlastni nebezpeci:D)
memtest pro jistotu nech bezet pres noc, chtelo by to aspo 6 hodin
na 90% to bude zdrojem. jeste muzes prekontrolovat kontakty jestli nekde nezlobi konektory
80 na GPU je jeste vpohode
CPU - ktery jsou teploty jader a ktery celyho procaku? ale to by melo byt taky OK
teplota MB bude uplny nesmysl, sundej bocnici a sahni na chladic chipsetu a napis, jak dlouho jsi udrzel ruku (na vlastni nebezpeci:D)
memtest pro jistotu nech bezet pres noc, chtelo by to aspo 6 hodin
na 90% to bude zdrojem. jeste muzes prekontrolovat kontakty jestli nekde nezlobi konektory
Ano pouzivam hw monitor . 37C teplota desky rozhodne blbost neni neni to merenej chipset ale deska.. je to tak i v biosu mozna se pletu... ale v biosu mam teplotu cpu a pod nim pokud se nemylim tak je teplota desky.
Jo na chipseti udrzim palec tak 5sec :D na nem bych mohl i varit :D
No zkusim ten mem test zapnout pres noc :D zatim dik odpoledne napisu.
Jo na chipseti udrzim palec tak 5sec :D na nem bych mohl i varit :D
No zkusim ten mem test zapnout pres noc :D zatim dik odpoledne napisu.
Nojo no nejsem nejbohatsi clovek abych si mohl dovolit koupit zdroj za 2k a furt jak debil cpat do PC prachy... Celdou dobu na tom pc nebyl jedinej problem s timto zdrojem tak nevim proc by mel patrit do srotu nevim asi sem mel lepsi kousek od znacky EC ktera je prokleta.....
Možná by byla lepší formulace že neměl nikdy být vyroben. Za 2k máš 650W Corsair, což opravdu nepotřebuješ, bohatě by ti stačilo něco [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]. Zdroj vyhlášených EC kvalit může krom nestability taky např. něco odpálit, což pravda může řešit záruka, ale reklamace je otravná a třeba ze zkolabovaného harddisku už půjde data těžko dostávat.
A co tenhle? [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] Kdybych chtel nekdy v buducu pripadnej upgrade na 4 jadro a gtx 260? :notsure
Za rozumnou cenu / vykonnej jen ta znacka je dobra ?
Za rozumnou cenu / vykonnej jen ta znacka je dobra ?
VX450 je jeden z modelů který pro Corsair vyrábí Seasonic, takže kvalitní je, vpodstatě S12II v jiném balení. Čtyřjádro + GTX 260 utáhne, ale osobně dávám zdrojům radši větší rezervy.
Prijde na to, jak daleko je "budoucno" ;) Kupovat zitra zdroj s tim, ze za rok ho zatizim neni zrovna dobra myslenka (za rok budou lepsi a mozna i levnejsi)
Ja osobne bych volil enermax ([odkaz, pro zobrazení se přihlaste]), corsair mi uz jeden odesel a ten co maka dodnes je zase o neco vic slyset... Je fakt, ze na zdrojich nemam ve zvyku setrit...
Ja osobne bych volil enermax ([odkaz, pro zobrazení se přihlaste]), corsair mi uz jeden odesel a ten co maka dodnes je zase o neco vic slyset... Je fakt, ze na zdrojich nemam ve zvyku setrit...
Lidi jdu spat jsem ztrhanej jak pes :-)... No dam ten memtest a jak se probudim cca ve 15:00 :D:D tak sem napisu jak to dopadlo ale myslim si ze to dopadne dobre... No a pak nevim jak budu mati vysvetlovat ze mi musi nasolit 2k abych si koupil novej zdroj... :D:D
pokud ti nestaci ze je to smejd, tak se podivej co zjistila slovenska obchodni inspekce: http://www.spotrebitele.info/nebezpecne-vyrobky/elektricka-zarizeni/zdroj-pro-pocitace-eurocase_2720.html (toto je teda 350W verze, ale vsechny EC jsou stejny a maji jen jiny cislo na stitku)
Ok jsem z5 lidi ... Memtest jsem nechal pres celou noc a bez chybycky....Takze to bude tim zdrojem no tedy aspon doufam.Jeste mohu rozkuchat pc od brasina a pujcit si zdroj..
45 minut a vpohode teplota dosti vysoka 105C ale nevim jestli to bude gk kdyz to dela i kdyz je v klidu ve 2D pri internetu.
Nikdo nevi cim to je ? :confused: Me to uz zacina sr*t dela to tak 10-15 za den uz me to nebavi furt restarty jak vuul.:cry
[quote=daniel.mel;275521]45 minut a vpohode teplota dosti vysoka 105C ale nevim jestli to bude gk kdyz to dela i kdyz je v klidu ve 2D pri internetu.[/quote]
Třičtvrtěhodina stačí. Pokud je někde problém, zpravidla se projeví během několika minut.
[quote=daniel.mel;275528]Nikdo nevi cim to je ? :confused:[/quote]
To víš, odhalovaní takovýchto chyb na dálku je jak věštění z křišťálové koule. :o
Třičtvrtěhodina stačí. Pokud je někde problém, zpravidla se projeví během několika minut.
[quote=daniel.mel;275528]Nikdo nevi cim to je ? :confused:[/quote]
To víš, odhalovaní takovýchto chyb na dálku je jak věštění z křišťálové koule. :o