Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 26

Téma: Problém s nastavení SLI 2 grafických karet

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    11

    Zdravím vás všechny potřebuji radu koupil jsem si dvě karty Nvidia 9600GT 512Mb 256bit sběrnice, a za boha nemuzu je rozchodit aby jeli obe dve najednou porad mi to pise treba v GTA IV ze tam mam jen jednu v ovladacich to ani nejde nastavit.

    Jediný co mozna bude za problem tak mam Win7. Muzete mi nekdo poradit ????


    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Možná bys mohl dopsat i zbytek sestavy, hlavně desku a jaké ovladače používáš.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    11

    Asus P5K, 2GB Ram 800Hz, Intel Core2 Duo 2,66Ghz, Lg DVD rom, 2x Gainward 9600GT 512MB 256sbernice, 400Hz zdroj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Chipset Intel P35 SLI nepodporuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od cool.user Zobrazit příspěvek
    Intel P35 SLI nepodporuje.
    a proc je teda deska na dve krafiky kdyz SLI nepodporuje????
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Michal01 Zobrazit příspěvek
    a proc je teda deska na dve krafiky kdyz SLI nepodporuje????
    1) deska neni primarne na dve grafiky, jen ma dva PCIE 16x sloty. PCIE 16x slot neznamena ze musi byt urcen pro grafiku, muzes do neho zapojit tunu jineho HW

    2) Intel chipsety vetsinou podporuji jen Crossfire od ATI.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od cool.user Zobrazit příspěvek
    1) deska neni primarne na dve grafiky, jen ma dva PCIE 16x sloty. PCIE 16x slot neznamena ze musi byt urcen pro grafiku, muzes do neho zapojit tunu jineho HW

    2) Intel chipsety vetsinou podporuji jen Crossfire od ATI.
    takže když vymenim desku tak to pojede?? jestli ano tak mi napis nejakou ktera mi urcite pujde dikys
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Michal01 Zobrazit příspěvek
    takže když vymenim desku tak to pojede?? jestli ano tak mi napis nejakou ktera mi urcite pujde dikys
    Ja byt tebou tak spise vymenim grafiky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    súhlas s cool-om, ešte prosím ozrejmi ten 400Hz zdroj v tvojej zostave (typ)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od cool.user Zobrazit příspěvek
    Ja byt tebou tak spise vymenim grafiky.
    proc myslis je lepsi jedna silnejsi nez dve slabsi????
    jako jedny bych se mohl zbavit kuopil jsem to v alze takze kdyz jim to vratim tak v pohode snad....
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Michal01 Zobrazit příspěvek
    proc myslis je lepsi jedna silnejsi nez dve slabsi????
    jako jedny bych se mohl zbavit kuopil jsem to v alze takze kdyz jim to vratim tak v pohode snad....
    Protoze je to lepsi. SLI/CF se jako nastroj upgradu nebo chytre investice nikdy nevyplatilo . SLI/CF dvou slabych karet sebou zatim vzdy prinaselo radu nevyhod, v podobe vetsich naroku na napajeni, chlazeni a problemu s ovladaci. Pokud nemas moc penez, kup jednu 4850 nebo gts250, pokud mas vic penez, tak 4870 nebo gtx260 ci silnejsi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    11
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Neni spatna.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    11

    bude lepsi jak ty dve co mam ted kdyby fungovali??
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Michal01 Zobrazit příspěvek
    bude lepsi jak ty dve co mam ted kdyby fungovali??
    V drtive vetsine pripadu ano.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Poruchovost grafických karet
    Od Smeli v sekci Aktuality
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 22-03-2009, 12:02
  2. Testy grafickych karet na SHW
    Od filky v sekci Grafické karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-01-2009, 15:48
  3. Poruchovost grafickych karet
    Od gtbiker v sekci Grafické karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-01-2009, 11:50
  4. Radeony: Přehled grafických karet ATi (AMD)
    Od Smeli v sekci Grafické karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-06-2007, 10:48