Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Vyplati se notebook od operatora?

homi (180)|1.8.2009 10:43
Kamos kupuje notebook, uz mame nekolik vytipovanych 11500-13500, ale v hlavnim miste pouzivani nema inet (ani wifi),tak bude asi zaroven kupovat nejaky "balicek" via GPRS. V reklamach operatoru jsem zahled par akcncih nabidek, nez to zacnu zkoumat (teda ty male pismenka ve smlouvach), vyplati se to? Doporucite neco/nekoho?
Maximus12 (763)|1.8.2009 13:56
[quote=homi;276920]Kamos kupuje notebook, uz mame nekolik vytipovanych 11500-13500, ale v hlavnim miste pouzivani nema inet (ani wifi),tak bude asi zaroven kupovat nejaky "balicek" via GPRS. V reklamach operatoru jsem zahled par akcncih nabidek, nez to zacnu zkoumat (teda ty male pismenka ve smlouvach), vyplati se to? Doporucite neco/nekoho?[/quote]

Kámoška si to chtěla koupit - myslim, že nějaké menší HPčko od T-Mobilu, když sme na to pak koukali tak v celkové ceně na tom operátor jasně vydělával - ten NTB byl předraženej, tehda to tam bylo nějak rozložené do splátek a na konci by dala snad o 15-20% víc než kdyby to vzala samostatně. Taková byla jediná zkušenost co s tim mám .. ja bych do toho nešel, ale nevím co kterej nabízí teď, ale ja jim ze zásady nevěřím hrabou na všem na čem můžou ..
mech13 (5526)|1.8.2009 19:54
zeby tam nebylo dostupne ani ADSL?

jinak konkretne jsem neoveroval, ale muj nazor je stejny jako u Maximus12 - operatori nejsou prodejci IT a ceny zakonite nemuzou byt stejne jako u overenych e-shopu - alfa, czc, softcom...

u vyberu tarifu bych se zameril na datove limity a dukladne hledal, casto tam jsou jen je problem to zjistit