Vyplati se notebook od operatora?
Kamos kupuje notebook, uz mame nekolik vytipovanych 11500-13500, ale v hlavnim miste pouzivani nema inet (ani wifi),tak bude asi zaroven kupovat nejaky "balicek" via GPRS. V reklamach operatoru jsem zahled par akcncih nabidek, nez to zacnu zkoumat (teda ty male pismenka ve smlouvach), vyplati se to? Doporucite neco/nekoho?
[quote=homi;276920]Kamos kupuje notebook, uz mame nekolik vytipovanych 11500-13500, ale v hlavnim miste pouzivani nema inet (ani wifi),tak bude asi zaroven kupovat nejaky "balicek" via GPRS. V reklamach operatoru jsem zahled par akcncih nabidek, nez to zacnu zkoumat (teda ty male pismenka ve smlouvach), vyplati se to? Doporucite neco/nekoho?[/quote]
Kámoška si to chtěla koupit - myslim, že nějaké menší HPčko od T-Mobilu, když sme na to pak koukali tak v celkové ceně na tom operátor jasně vydělával - ten NTB byl předraženej, tehda to tam bylo nějak rozložené do splátek a na konci by dala snad o 15-20% víc než kdyby to vzala samostatně. Taková byla jediná zkušenost co s tim mám .. ja bych do toho nešel, ale nevím co kterej nabízí teď, ale ja jim ze zásady nevěřím hrabou na všem na čem můžou ..
Kámoška si to chtěla koupit - myslim, že nějaké menší HPčko od T-Mobilu, když sme na to pak koukali tak v celkové ceně na tom operátor jasně vydělával - ten NTB byl předraženej, tehda to tam bylo nějak rozložené do splátek a na konci by dala snad o 15-20% víc než kdyby to vzala samostatně. Taková byla jediná zkušenost co s tim mám .. ja bych do toho nešel, ale nevím co kterej nabízí teď, ale ja jim ze zásady nevěřím hrabou na všem na čem můžou ..
zeby tam nebylo dostupne ani ADSL?
jinak konkretne jsem neoveroval, ale muj nazor je stejny jako u Maximus12 - operatori nejsou prodejci IT a ceny zakonite nemuzou byt stejne jako u overenych e-shopu - alfa, czc, softcom...
u vyberu tarifu bych se zameril na datove limity a dukladne hledal, casto tam jsou jen je problem to zjistit
jinak konkretne jsem neoveroval, ale muj nazor je stejny jako u Maximus12 - operatori nejsou prodejci IT a ceny zakonite nemuzou byt stejne jako u overenych e-shopu - alfa, czc, softcom...
u vyberu tarifu bych se zameril na datove limity a dukladne hledal, casto tam jsou jen je problem to zjistit