Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

opakonavý restart pc

bloodshirt (1)|2.8.2009 15:26
ahoj po zapnutí pc, mi počítač tak 5-10 min běží bez problému a pak mi z ničeho nic naskočí varování a odpočet času. V tom varování se píše že počítač bude restartován za 60sec a nejde to zrušit.
kevin00 (10238)|2.8.2009 15:34
Promiň, byli jsem hromadně na dovolené a ztratily se nám věštecké koule, mohl by jsi nám napsat o jakou sestavu a jaký OS se jedná ? Sestavu napiš i se značkou zdrojem a jeho wattáží.

Udělej screenshot hlášky a uploaduj ji sem. Neinstaloval jsi v poslední době nějaký soft či hardware ? Vlož výpis z HijackThis, oskenuj počítač pomocí Malwarebytes´ Anti-Malware a SUPERAnti-Spyware.
Jiziii (796)|2.8.2009 15:38
tohle bych spíš řek že já nákej vir nebo blbina od nějakýho kámoše
když to má i s odpočítáváním
skus pustit příkazovej řádek a napsat shutdown -a
r34ktor (7477)|2.8.2009 15:40
Takto se projevují některé viry (typicky Blaster nebo Lovesan).

Projeď PC antivirem.
Jandaskunk (2330)|2.8.2009 16:15
Tento problém jsem měl kdysi také a jak už napsal reaktor, tak to byl vir Blaster (u některých antivirů Lovsan). Na windows na tento vir vyšla záplata už před několika lety... Projetí antivirem nepostačí, musí stáhnout i tu záplatu..přes Windows Update by to mělo jít
Navr (12)|2.8.2009 16:38
Přesně jak píše "Jandaskunk", i já s ním měl kdysi co do činění. Dobrý návod na odstranění je na stránkách viry.cz
http://www.viry.cz/go.php
JanX (181)|4.8.2009 08:48
Je to 100% vir, já jsem ho měl dřív taky, ale avg nic nenašlo, tak jsem musel přeinstalovat os.