Zdravím, dnes odpoledne jsem přišel domů a koukám, že mám zaplý počítač, i když jsem ho sám nezapínal a nikdo tu nebyl, PC bylo načtené na základní stránce s přihlašováním Userů ve Win Vista a zvláštnost je také, že tam chyběl účet administrátora (resp. můj účet) a byl tam pouze účet taťkův, kde bylo napsáno Uzamčeno, ale žádné heslo tam nebylo (a není), po restartu vše v pohodě. Pak jsem zkoušel jsem i najít v biosu wake up on lan, ale to jsem tam nenašel, pouze USB Wake Up from s3 bylo enabled a dále PME Event Wake Up byl enabled. Další informace je, že v noci byla silná bouřka a vypadl proud, ale PC nebyl zapnut, pouze byl v zásuvce, ovšem ráno šel proud a PC nebyl zaplý.
To je ten menší problém, ovšem po vyjití z BIOSu a tím pádem i dalšího zrestartování počítače mám problém s přihlašováním Usera ve windows, v normálním režimu se nemohu vůbec dostat na jakýkoliv účet a pouze "běží" kolečko a je tam nápis Vítejte (viz problém dříve, před formátováním disku: http://www.svethardware.cz/forum/sho...5&postcount=12), tentokrát jsem to nerozchodil vůbec a disk vypadá po krátkých testech v nouzovém režimu (SeaTools) v pohodě. Jsem teď v nouzovém režimu s připojením v síti a zkoušel jsem se přihlásit už několikrát v normálním, ale stále nic.
Moje sestava: MB GA-MA770-DS3 rev. 2, cpu Phenom 8450, gk gainward hd4850, HDD Seagate Barracuda 7200.11 500 GB (na firmware jsem se už koukal, nemám vadnou verzi), ram 2x1GB ddr2 800MHz a nakonec zdroj Xilence 400W (budu brzo vyměňovat, čekám pouze na dodání)
Je možné, že jsou to následky bouřky, nebo je v tom něco jiného? Díky všem za rady, neboť já si rady nevím![]()