Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Rada

  1. #1
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Hellow
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    199

    Zdravím přemýšlím o koupi
    AMD Phenom II X2 550 Black Edition a desku GA-MA770T-UD3P ale našel jsem ,že to bere X3 a X4 ale nevím jak stou X2. Jestli to k sobě půjde a kdžy ne tak jinou dobrou podobnou variantu. (budu chtít taktovat)DDR3.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    tato deska x2 550 podporuje, ovsem obcas muze byt potreba zaktualizovat bios.

    Kazdopadne, osobne bych 550 nebral, neprijde mi buh vi jak vyhodna.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Hellow
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    199

    Díky za radu no vtakový cenový relaci mi příjde docela výhodná BE se dají dobře taktovat.Aspoň jsem četl samé dobré recenze někdy se prý povede otevřít 4 jádra. Tak nevím mě se docela líbí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Hellow Zobrazit příspěvek
    Díky za radu no vtakový cenový relaci mi příjde docela výhodná BE se dají dobře taktovat.Aspoň jsem četl samé dobré recenze někdy se prý povede otevřít 4 jádra. Tak nevím mě se docela líbí.
    Sance ze se ti v soucasne dobe povede otevrit na ctyrjadro je temer miziva. Co se tyce oc schopnosti, tak taktovat BE je snazsi, na druhou stranu ale vyrazny krok bez zvysovani napeti neudelas. Ja osobne bych vzal misto 550 radsi athlona II 240/245, kterej ma vykon sice mirne nizsi, ale je o tisicovku levnejsi a nebo pak neco ze serie Phenim II X3
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Citace Původně odesláno od cool.user Zobrazit příspěvek
    ... misto 550 radsi athlona II 240/245, ...
    Přesně tak, podívej se na nějaké recenze porovnávající tyhle cpu a uvidíš, že výkon navíc, který za tu tisícovku získáš je moc malý na tu zvýšenou cenu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Hellow
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    199

    Dobřě promyslel jsem si to a koukal a o 700,- kč dražší (cca) je
    AMD Phenom II X3 720, Black Edition ten je lepší?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Hellow Zobrazit příspěvek
    Dobřě promyslel jsem si to a koukal a o 700,- kč dražší (cca) je
    AMD Phenom II X3 720, Black Edition ten je lepší?
    Zalezi jak v jakych aplikacich, ale pokud hrajes nove hry a mas casto spustenych vice narocnych aplikaci tak ano. Vseobecne bych rekl ze x3 je z meho pohledu procesor vyhodnejsi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Hellow
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    199

    Tak chci to trošku propracovat ale je to na hry a takový věci ,pak na tvorbu videa.Ok tak díky a ktý desce jsem vybral ramky
    DIMM DDR3 2048MB 1333 TRANSCEND CL9 JetRam 2x
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    2GB je dneska ukrutne malo pro moderni sestavu. Pokud mas omezene finance tak kup radsi 4GB ddr2 800mhz, ktere sezenes za nejakych 900kc (kit).


    Pro tve ucely bude 720 vhodny procesor.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Hellow
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    199

    Tam je napsáno 2x takže to budou 4 gb
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    doska je fpoho, sám ju mám.... pri X3 720BE ju nebudeš musieť flashnut, pri A2 a P2 už áno na verziu F2.

    btw: na konverziu videa, ak máš nvidia alebo aj ati, radim použit moderné graf. karty (čiže každá, ktorá ma stream procesory-DX10)

    test procesoru A2 a P2 : http://www.svethardware.cz/recenze-l...-v-testu/27006

    btw: sám mám tento procík X2 250, neobhajujem jej preto, že ho mám, ale preto, že sa naozaj vyplatí...a ešte ide oto, odkiaľ kupuješ...ramky Jetram? co to je? značka?

    koukni na tohle, mám doma absolutární spokojenst :-)

    http://www.alza.sk/2gb-kit-2x1gb-ddr3-d99459.htm

    jen nevím, či ješte sou na sklade...ale imho, ak chceš...tak X3 720 je parádní volba...

    ak chceš 2 jádro Athlon II X2 250(a časem prejdeš na nejaké X4) a nebo 3jadro tak jednoznacne X3 720


    ps. AII jede taknut o 15-20% víc jako X3 720...ak ti jde aj oto.... spotreba je taky priznivá....65 vs 95...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Radeony: Rada
    Od pavelpc v sekci Grafické karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-10-2012, 18:37
  2. Rada MB,GPU.
    Od Yakuzad v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 16-01-2012, 15:25
  3. LCD: Rada s LCD
    Od Dwarlin v sekci Monitory
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 29-08-2008, 23:07
  4. GeForce: Rada
    Od Bartosz v sekci Grafické karty
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 27-01-2008, 14:34
  5. rada
    Od vimpy v sekci Grafické karty
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-09-2006, 10:52