nejede obraz
Zdar..Jelikoz jsem actionman a vcera sem u toho stravil zase tak hodku a pul ,zkusim sem snad vse.Proste pc mam napojene na lcd samsung. Kdyz zapnu pc tak mi vse bezi...rozjizdi se pc,louduje se windodsy ale po tom okne jak se to louduje se mi objevý cerna obrazovka a napise mi to neptlatný rezim. Mam tam gts 250 grafiku a jeste je tam jedna integrovana na motherboard.ale zapojene to mam do te gts. poradi mi nekdo prosim?
rychle rady nekdo? Uvazoval sem ze si zajedu pro hdmi kabel..a hodim to do hdmi ...pomohlo by to? asi ne ze?:D
Zkoušel jsi nouzový režim? Pokud naběhne mohlo by to být jen špatně nastavenými parametry rozlišení a snímkové synchronizace.
ja sem na te televizi nastavoval uplne vsechno...a proste to nejde..bud to budu muset nastavit neco v biosu bo fakt nevim ....
a to mi to jeste pred dvouma dnama slo...akorat sem ten pc posilal za prodejcem ktery mi tam vymenil zdroj a case..
Takže windowsy ti běží na klasickém monitoru normálně? Co máš za Windows?
Podívej se ve vlastnostech obrazovky jestli to našlo ten druhý monitor...
V XP na obrazovce pravým myšítkem dát vlastnosti a poslední záložku.
Ve Vistě na obrazovce pravým myšítkem dát přizpůsobit a nastavení zobrazení.
Ťukni na druhý monitor, zjisti jaké na něm máš rozlišení.
Jo taky je dobré mít tu televizi připojenou při startu PC...
Podívej se ve vlastnostech obrazovky jestli to našlo ten druhý monitor...
V XP na obrazovce pravým myšítkem dát vlastnosti a poslední záložku.
Ve Vistě na obrazovce pravým myšítkem dát přizpůsobit a nastavení zobrazení.
Ťukni na druhý monitor, zjisti jaké na něm máš rozlišení.
Jo taky je dobré mít tu televizi připojenou při startu PC...
zadnej druhej monitor neni..je jen lcd a pc ...kdyz zapnu pc tak normanle vsechno vidim(bios),loudovani winu....DAL SE NEDOSTANU!...jak mi to nabehne na moji tapetu tak mi to napise nepodporovany rezim...tak jak to mam nastavit?
Takže ty mas toho samsunga jako hlavni monitor? Tak pak zkus co jsem ti psal na začátku.
Dej Nouzový režim nebo Režim VGA (ve Vistě to je Spustit s nízkým rozlišením). Pokud je připojení OK, měl by jsi vidět obraz na monitoru.
Do nouzového režimu se dostaneš stisknutím klávesy F8 jak končí nabíhání biosu azačíná nabíhání windows. Je to dost krátká pauza tak klidně mačkej rychle po sobě tu klávesu při staru PC :-)
Dej Nouzový režim nebo Režim VGA (ve Vistě to je Spustit s nízkým rozlišením). Pokud je připojení OK, měl by jsi vidět obraz na monitoru.
Do nouzového režimu se dostaneš stisknutím klávesy F8 jak končí nabíhání biosu azačíná nabíhání windows. Je to dost krátká pauza tak klidně mačkej rychle po sobě tu klávesu při staru PC :-)
Máš správne nastavené rozlíšenie a frekvenciu zobrazovania? Odkedy sa objavuje ten problém? (Od zakúpenia monitora, nahodenia nových ovládačov, inštalácie nejakého programu, zmeny rozlíšenia obrazovky, pádu systému ...)
no tak poprve sem se tam dostal..ale kdyz sem se tam dostal tak mi nereagovala klavesnice...a ted uz mi to tam nechce jit´tim F8 :(...¨¨
Rozliseni mam spravne nastavene ...frekvenci nevim.
Problem se objevil odevcera kdyz sem pocitac dovezl od prodejce ktery mi tam menil zdroj a case..pred tim cely tyden jen pac je to nove pc
Rozliseni mam spravne nastavene ...frekvenci nevim.
Problem se objevil odevcera kdyz sem pocitac dovezl od prodejce ktery mi tam menil zdroj a case..pred tim cely tyden jen pac je to nove pc
S tou klávesou F8 je to ošemetné, protože na její zmáčknutí máš asi 3 vteřiny a někdy i méně, záleží jak je to nastavené ve windows.
Když jsi poprvé skočil do té přihlašovací obrazovky, jak si vybíráš režim, kterým budeš pokračovat, tak ti nefungovala klávesnice? (dostal jsi se sem vůbec?)
Jakou máš klávesnici, s připojením na PS2 (kulatej konektor) nebo na USB (placatej konektor). Pokud máš USB, třeba ji jen nemáš zapnutou v BIOSu.
Když jsi poprvé skočil do té přihlašovací obrazovky, jak si vybíráš režim, kterým budeš pokračovat, tak ti nefungovala klávesnice? (dostal jsi se sem vůbec?)
Jakou máš klávesnici, s připojením na PS2 (kulatej konektor) nebo na USB (placatej konektor). Pokud máš USB, třeba ji jen nemáš zapnutou v BIOSu.
jojo poprve sem se tam dostal...mam usb...a tak kdyz mi to fungovalo s tim F8 a pak mi to nefungovalo to muze bt nastavenim?
jojo ,poprve sem se tam dostal,mam to v usb...ale tak kdyz mi jeden F8 a pak mi to nejede to muze byt nastavenim?
No pokud jsi se tam dostal po prvé měl by jsi se tam dostat i podruhé, ověř si jestli ti funguje klávesnice. Třeba skoč do BIOSu, buď DEL nebo F2 při startu, měl by jsi to mít napsané ve startovací obrazovce (hlavně tam nic neměň :-) ). Pokud Ti klávesnice v BIOSu funguje, měl by jsi se bez problémů dostat i přes tu F8. Není mi jasný důvod proč by jsi se tam neměl dostat když se to poprvé povedlo.
Ted sem zkusil na tu televizi napojit jine pc a vali to...Nevite na kolik mam nastavit tu frekvenci?
to jsi se mel podívat v tom PC na kterém jsi to zkoušel.
Ale těch 60 Hz odpovídá. Možná když jsi měl ten PC v servisu tak ti tam připojili jejich monitor, a nastavili si rozlišení a frekvenci podle něj.
Teď jde jen o to dostat se do tvého PC. (třeba na jiném monitoru) a nastavit tu frekvenci.
Ale těch 60 Hz odpovídá. Možná když jsi měl ten PC v servisu tak ti tam připojili jejich monitor, a nastavili si rozlišení a frekvenci podle něj.
Teď jde jen o to dostat se do tvého PC. (třeba na jiném monitoru) a nastavit tu frekvenci.
j super...tak sem to napojil na jinej monitor....a ted ale nevim na kolik mam nastavit tu frekvenci rozliseni a by mi to konecne uz jelo?!?!
No zkus nastavit 60 Hz to by mohlo vyhovovat. Pokud to nepůjde tak chvíli laboruj a měň hodnoty frekvence synchronizace a rozlišení.
Když ani tady to nepomůže, tak si vezmi manuál od toho samsungu a podívej jestli tam nepíšou doporučené hodnoty pro rozlišení a frekvenci.
Pokud máš u sebe monitor i toho samsunga tak si to připoj jako druhý monitor (musí být připojen před startem PC) a pak to laborování půjde rychleji.
Když ani tady to nepomůže, tak si vezmi manuál od toho samsungu a podívej jestli tam nepíšou doporučené hodnoty pro rozlišení a frekvenci.
Pokud máš u sebe monitor i toho samsunga tak si to připoj jako druhý monitor (musí být připojen před startem PC) a pak to laborování půjde rychleji.