Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Windows Vista Ultimate SP

  1. #1
    Občasný diskutér Avatar uživatele mutinek
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    80

    Ahoj,
    Mám otázku mám Windows Vista Ultimate 6.0 SP2 a potřeboval bych přehodit na SP1 v obnovení systému to bohužel nemám nezkoušel jsem ještě znovu stáhnou SP1 a instnout ho na SP2 protože se mi to zdá jako nesmysla proto se obracím na vás...Nechce se mi reinstalovat OS protože bych měl ztracené všechny data...
    Potřebuju SP1 kvůli hry která jede na vistě jenom na SP1 díky za všechny odpovědi

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    A o jakou hru se jedna?



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    V SP2 by mel mit uninstaller ne?
    Poctac > Odinstalovat nebo zmenit program > Zobrazit nainstalovane aktualizace

  4. #4
    Občasný diskutér Avatar uživatele mutinek
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    80

    Citace Původně odesláno od cool.user Zobrazit příspěvek
    A o jakou hru se jedna?
    Jedná se o hru GTA 4

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od mutinek Zobrazit příspěvek
    Jedná se o hru GTA 4
    Tak v tom pripade bych hledal problem rozhodne jinde, protoze gta4 s SP2 by problemy mit nemel

  6. #6
    Občasný diskutér Avatar uživatele mutinek
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    80

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    V SP2 by mel mit uninstaller ne?
    Poctac > Odinstalovat nebo zmenit program > Zobrazit nainstalovane aktualizace
    Odinstalovat SP2 tady nikde nevidím mám tady spoustu aktualizací možná že něco z toho je SP2, ale to se zeptám raději tebe

  7. #7
    Občasný diskutér Avatar uživatele mutinek
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    80

    Citace Původně odesláno od cool.user Zobrazit příspěvek
    Tak v tom pripade bych hledal problem rozhodne jinde, protoze gta4 s SP2 by problemy mit nemel
    Dobře skusím to už extrahuju DVD2 potom se ozvu Protože na jedno fórku psali že GTA 4 je na Win XP SP3 a na Vista SP1 tak nevím co si mám o tom myslet pak se ozvu jak dopadla instalace



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    71

    To čo písali na fóre by mali byť minimálne požiadavky, doteraz bolo vždy tak, že čo fungovalo na nižšom SP, fungovalo aj na vyššom (alebo o riešil nový patch ). Inak SP1 cez SP2 asi nedáš - aspoň pri XP to zvyklo ohlásiť, že v počítači je vyššia verzia a inštalácia končí.

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od mutinek Zobrazit příspěvek
    Dobře skusím to už extrahuju DVD2 potom se ozvu Protože na jedno fórku psali že GTA 4 je na Win XP SP3 a na Vista SP1 tak nevím co si mám o tom myslet pak se ozvu jak dopadla instalace
    Extrahujes z ceho?

  10. #10
    Občasný diskutér Avatar uživatele mutinek
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    80

    Stažené z netu extrahuju ze zipu teď zrovna kopíruju veškeré soubory do pc a pak ještě jeden soubor tam dám taky a pak skusím tu instalaci protože jinak veškeré zapínání přes Winrar mi trvá cca. hoďku

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od mutinek Zobrazit příspěvek
    Stažené z netu extrahuju ze zipu teď zrovna kopíruju veškeré soubory do pc a pak ještě jeden soubor tam dám taky a pak skusím tu instalaci protože jinak veškeré zapínání přes Winrar mi trvá cca. hoďku
    Ok, takze si precti pravidla. Warez se zde neresi, lock.

Podobná témata

  1. Dá se už sehnat Windows Vista Ultimate SP1 CZ?
    Od fanynek v sekci OS Windows
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 13-05-2008, 15:25
  2. je čeština na windows vista ultimate
    Od fps v sekci OS Windows
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-04-2008, 16:42
  3. Windows Vista (Ultimate)
    Od Dawe Winter v sekci OS Windows
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-05-2007, 12:02