Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Upgrade na AMD nebo Intel?

  1. #1
    Občasný diskutér Avatar uživatele GUGA74
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    105

    Zdravim, mam zakl.desku Gigabyte MA78G-DS3H osazenou procesorem Phenom 9750,2,4/125W.Chtel bych prejit na neco uspornejsiho,ale nevim jestli je lepsi zustat u AMD a osadit novym vykonejsim procesorem napr.Phenom II X4 940 3GHz nebo podobnym ktry bude sedet do patice AM2+ nebo rovnou prejit na Intel napr.Core 2 Quard Q9550.Mozna by stacilo slusne dvoujadro.Obcas delam videa,hudbu.Taky si zahraji sem tam hry.
    Stavajici sestava:
    Case:Antec,fan:3x12,1x14,CPU:Phenom 9750/125,Freezer 64 Pro,Deska: GIGABYTE MA78G-DS3H,Grafika:MSI N260GTX,HDD:1xWD 640 black,1x WD 250,RAM 2x2GB E_Data EE,DVD LG,zdroj: HX520corsair,LCD Asus 19

    Dekuji predem za vase rady a nazory.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    pokud mas uz desku na AM2+ tak je imho prechod na intel zbytecny, Phenomy 2 jsou velice podareny procaky, AMD ted ma velmi doboru nabidku - dovujadrovy athlony II X2 240, trijadrovy phenomy X3 710 az po plnotucny PII (sakra taky to AMD mohlo pojmenovat jinak at se phenom II nezkracuje stejne jak pentium II)

    staci si vybrat kolik do toho vrazis a co potrebujes
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    22

    Citace Původně odesláno od GUGA74 Zobrazit příspěvek
    Zdravim, mam zakl.desku Gigabyte MA78G-DS3H osazenou procesorem Phenom 9750,2,4/125W.Chtel bych prejit na neco uspornejsiho,ale nevim jestli je lepsi zustat u AMD a osadit novym vykonejsim procesorem napr.Phenom II X4 940 3GHz nebo podobnym ktry bude sedet do patice AM2+ nebo rovnou prejit na Intel napr.Core 2 Quard Q9550.Mozna by stacilo slusne dvoujadro.Obcas delam videa,hudbu.Taky si zahraji sem tam hry.
    Stavajici sestava:
    Case:Antec,fan:3x12,1x14,CPU:Phenom 9750/125,Freezer 64 Pro,Deska: GIGABYTE MA78G-DS3H,Grafika:MSI N260GTX,HDD:1xWD 640 black,1x WD 250,RAM 2x2GB E_Data EE,DVD LG,zdroj: HX520corsair,LCD Asus 19

    Dekuji predem za vase rady a nazory.
    Tim quadem si ale urcite moc k usporam nepomuzes, holt to chce si uvedomit priority - jestli potrebujes vykon nebo nizkou spotrebu, ja tohle resil notebookem na net a nenarocny veci na praci se zvukem a na gamesy mam normalne stolni masinu ... jinak bych koupil novej phenom 2 :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Vinie
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    164

    Citace Původně odesláno od mafinphoenix Zobrazit příspěvek
    Tim quadem si ale urcite moc k usporam nepomuzes, holt to chce si uvedomit priority - jestli potrebujes vykon nebo nizkou spotrebu, ja tohle resil notebookem na net a nenarocny veci na praci se zvukem a na gamesy mam normalne stolni masinu ... jinak bych koupil novej phenom 2 :-)
    trošku mi to do téhle kategorie nesedí a spíš do sestav

    jinak kupovat novou desku když zvládá PII je blbost! kup si PII X3 720 a budeš spokojenej :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér Avatar uživatele GUGA74
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    105

    Citace Původně odesláno od Vinie Zobrazit příspěvek
    trošku mi to do téhle kategorie nesedí a spíš do sestav

    jinak kupovat novou desku když zvládá PII je blbost! kup si PII X3 720 a budeš spokojenej :-)
    Tak sem se dival na tu 720 a budu ji brat.Myslim,ze jeto dobra volba.Dekuji.

    Jinak se omlouvam za spatne prideleni k tematu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Vinie
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    164

    Citace Původně odesláno od GUGA74 Zobrazit příspěvek
    Tak sem se dival na tu 720 a budu ji brat.Myslim,ze jeto dobra volba.Dekuji.

    Jinak se omlouvam za spatne prideleni k tematu.
    nemáš zač, ale pozor! pro správnou funkčnost by jsi měl mít poslední bios F6 nebo FC podle revize desky.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Socket 775: Upgrade Procesoru INTEL
    Od ErionX v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 202
    Poslední příspěvek: 27-09-2013, 21:37
  2. AMD nebo Intel? 1GK nebo SLI/Cross?
    Od Hunt3r v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 06-11-2010, 12:52
  3. upgrade pc na novu platformu, intel
    Od palo1129 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 12-02-2009, 14:06
  4. Intel Pentium 4 2,8Ghz/512/533 nebo INTEL PENTIUM 4 2.60GHZ/512/800
    Od NEO87 v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-10-2008, 23:31
  5. Intel nebo AMD????
    Od Ital46 v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 24-11-2007, 20:19