Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: vyber desky

  1. #1
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele lexxxa
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    717

    dobry den,hledam vhodnou desku pro athlon X2 6000+ a grafiku 3870/512,nekde zde jsem vycetl ze by mohla stacit GIGABYTE MA770-UD3
    http://www.alza.cz/gigabyte-ma770-ud3-d109311.htm
    neni potreba aby na ni slo taktovat a mela by stat co nejmene,nejlepe gigabyte,mozna msi,je vhodna ?nebo co by jste mi doporucily,diky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SHW / Pilot TMF Avatar uživatele grapherX
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    891

    Pokud se na ni nebude taktovat. Tak můžeš vzít skoro jakoukoliv desku s AM2 socketem. S tou co jsi si vybral rozhodně chybu neuděláš.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Velmi povedená, oblíbená a levná deska. (GB 770 UD3)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele lexxxa
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    717

    diky za radu, uz v drivejsich prispevcich ji zde doporucovali,jen jsem se chtel ujistit ze se jedna o tu samou a ze se nic za posledni dobu nezmenilo,ze je to dobra volba,je pro brachu,ne pro me,diky

    jen tak pro zajimavost o 200,- lacinejsi MSI K9A2 NEO2 - AMD 770/SB700, DDR2 1066, PCIe x16, SATA II RAID, GLAN, 8ch audio, scAM2+
    http://www.alza.cz/msi-k9a2-neo2-d121084.htm
    vzit GB nebo MSI?
    Naposledy upraveno uživatelem lexxxa: 11-08-2009 v 17:23
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Lexxa, byt tebou to udelam spis jinak. Predpokladam ze tohle se castecne tyka i toho upgradu vedle ze? Takze desku pro tuhle sestavu bych neresil a nechal starou a pro ten kompl s x3 720 bych vybral nejakou novou s lepsim SB, idealne SB710/750
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele lexxxa
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    717

    Citace Původně odesláno od cool.user Zobrazit příspěvek
    Lexxa, byt tebou to udelam spis jinak. Predpokladam ze tohle se castecne tyka i toho upgradu vedle ze? Takze desku pro tuhle sestavu bych neresil a nechal starou a pro ten kompl s x3 720 bych vybral nejakou novou, idealne s lepsi SB, idealne SB710/750
    tyka,brachovi nejde muj 6000+ do jeho desky,tak potrebuje novou,jenze me se nechce reinstal win,pak uz bych asi i ty ram a navic jsem dokoncil "tuning "skrine coz dalo docela praci ,nechce se mi to uplne predelavat, myslel jsem ze mi moje deska jeste chvili s x3 720 vydrzi,coz me bude stat 2500,- za procesor, po roce dam 720 brachovi,koupim desku, novej proc i ram,takhle by to bylo deska 3000,-, ram 1500,-, X4 4000,- to je 8500,- namisto 2500,-,co myslite?
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: P1040865.JPG 
Zobrazení: 121 
Velikost: 2.40 MB 
ID: 12315  
    Naposledy upraveno uživatelem lexxxa: 11-08-2009 v 17:50
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Jo tomu rozumim a pripada mi to ok postup. Ty si koupíš novej CPU a brácha desku.

    Ještě mě napadá, proč ta stávající bráchova deska nežere ten 6000+.. neni v CPU support listu? nechce to jen aktualizaci biosu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele lexxxa
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    717

    Citace Původně odesláno od speedsnail Zobrazit příspěvek
    Jo tomu rozumim a pripada mi to ok postup. Ty si koupíš novej CPU a brácha desku.

    Ještě mě napadá, proč ta stávající bráchova deska nežere ten 6000+.. neni v CPU support listu? nechce to jen aktualizaci biosu?
    ma starsi patici na procak(nevim nazev,jeste jsem se o pc nezajimal)stari desky tak 3 roky,uz ma sice pcie16 slot na 3870 na moji byvalou grafiku, ale jemu ji brzdi 1 jadro amd
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Rozumim, potom je toto ideální volba
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele lexxxa
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    717

    Citace Původně odesláno od speedsnail Zobrazit příspěvek
    Rozumim, potom je toto ideální volba
    taky mi to prijde v tuto chvily cesta nejmensiho zla a nejmin penez,me brzdi moji 4870 1GB muj 6000+(viz prispevek vyse) proto mi prijde dostacujici k moji desce a grafice x3 720 za 2500,- nez cpat X4 za 4000,- do stary desky,coz by melo rok vydrzet v poho,protoze kdyz dneska koupim X4 a za rok treba novou desku tak ho stejne muzu zahodit,jestli se pletu tak me opravte
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od lexxxa Zobrazit příspěvek
    tyka,brachovi nejde muj 6000+ do jeho desky,tak potrebuje novou,jenze me se nechce reinstal win,pak uz bych asi i ty ram a navic jsem dokoncil "tuning "skrine coz dalo docela praci ,nechce se mi to uplne predelavat, myslel jsem ze mi moje deska jeste chvili s x3 720 vydrzi,coz me bude stat 2500,- za procesor, po roce dam 720 brachovi,koupim desku, novej proc i ram,takhle by to bylo deska 3000,-, ram 1500,-, X4 4000,- to je 8500,- namisto 2500,-,co myslite?
    Ale ty budes tak jako tak kupovat desku a procesor. Procesor je danej, ale prijde mi trosicku ironicke aby bracha na horsim cpu mel "lepsi" desku nez ty s novym phenomem.

    Pro vysvetleni, tva soucasna deska ma SB600, coz sice neni zadna tragedie. ale novym phenomum vice slusi desky s SB710/750. A kdybych ja byl na tvem miste a dejme tomu ze kupoval ciste teoreticky jen GIGABYTE MA770-UD3 tak bych si ju tak jako tak nechal a brachovi dal radsi tu tvou soucasnou desku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele lexxxa
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    717

    Citace Původně odesláno od cool.user Zobrazit příspěvek
    Ale ty budes tak jako tak kupovat desku a procesor. Procesor je danej, ale prijde mi trosicku ironicke aby bracha na horsim cpu mel "lepsi" desku nez ty s novym phenomem.

    Pro vysvetleni, tva soucasna deska ma SB600, coz sice neni zadna tragedie. ale novym phenomum vice slusi desky s SB710/750. A kdybych ja byl na tvem miste a dejme tomu ze kupoval ciste teoreticky jen GIGABYTE MA770-UD3 tak bych si ju tak jako tak nechal a brachovi dal radsi tu tvou soucasnou desku.
    to mate urcite pravdu,nemuzu nic nez souhlasit,ale viz prispevek vyse,nechce se mi preinstal win a kdyz uz bych kupoval desku tak bych chtel trosku lepsi nez ma770-ud3 a nekupoval bych x3 ale uz rovnou X4 a taky ty ramky, to je cca za 8500.- ted do toho dam 2500,- a musi to rok fachat ne?
    jinak procak platim ja a desku bracha
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od lexxxa Zobrazit příspěvek
    to mate urcite pravdu,nemuzu nic nez souhlasit,ale viz prispevek vyse,nechce se mi preinstal win a kdyz uz bych kupoval desku tak bych chtel trosku lepsi nez ma770-ud3 a nekupoval bych x3 ale uz rovnou X4 a taky ty ramky, to je cca za 8500.- ted do toho dam 2500,- a musi to rok fachat ne?
    jinak procak platim ja a desku bracha
    1. Za 2200-2300 se da sehnat velice slusna GA-MA790X-UD3P.
    2. Sice do amd chipsetu z tohodle pohledu moc nevidim, ale imho reinstal by nemusel byt zcela nutny.
    3. Nevidim souvilost mezi nakupem desky a nutnosti kupovat lepsi cpu a ram
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele lexxxa
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    717

    Citace Původně odesláno od cool.user Zobrazit příspěvek
    1. Za 2200-2300 se da sehnat velice slusna GA-MA790X-UD3P.
    2. Sice do amd chipsetu z tohodle pohledu moc nevidim, ale imho reinstal by nemusel byt zcela nutny.
    3. Nevidim souvilost mezi nakupem desky a nutnosti kupovat lepsi cpu a ram
    trosku jste me nahlodal,popravde mate pravdu,musim premyslet,jak zde nekdo napsal,Z NEJAKOU MYSLENKOU SEM NA FORUM PRIJDETE Z UPLNE JINOU ODCHAZITE,
    otazka, kupovat teda am2+ desku nebo uz AM3?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od lexxxa Zobrazit příspěvek
    trosku jste me nahlodal,popravde mate pravdu,musim premyslet,jak zde nekdo napsal,Z NEJAKOU MYSLENKOU SEM NA FORUM PRIJDETE Z UPLNE JINOU ODCHAZITE,
    otazka, kupovat teda am2+ desku nebo uz AM3?
    Mas DDR2 ramky, takze nevidim duvod proc je vyhazovat a kupovat AM3 desku. Jina situace by byla ale byla kdyby bratr mel socket 939, ktery je s DDR1 ramkama, tudiz by potreboval i nove ramky

    Myslim ze by bylo doopravdy vhodne zjistit jakou ma bratr ted zakladni desku a procesor.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. vyber desky a procesoru
    Od lexxxa v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 96
    Poslední příspěvek: 11-12-2009, 02:55
  2. výběr desky AM2+ pro PII X4 955 BE
    Od flanker v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 31-03-2009, 20:34
  3. Vyber CPU a desky pro OC
    Od Aytech v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 38
    Poslední příspěvek: 02-06-2008, 11:31
  4. vyber desky pro E2160
    Od S3m8a v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 14-03-2008, 12:27