far cry 2-spomalenie
kdyz zapnu far cry tak asi do peti minut se mi zacne spomalovat(ne sekat) ale tak za 10-15 vterin to prestane,ale dela to tak 1-2x do minuty
skousel sem zmensit detaily i rozliseni ale neprestava to
nevit cim to moze byt?
skousel sem zmensit detaily i rozliseni ale neprestava to
nevit cim to moze byt?
No to je zas dotaz :mistake Čím by to tak asi mohlo být? :notsure
Kde pa tu hru pouštíš?
[OT] Neklesá vám doma napětí v síti? Nepouští třeba někdo mikrovlnku? [/OT]
Kde pa tu hru pouštíš?
[OT] Neklesá vám doma napětí v síti? Nepouští třeba někdo mikrovlnku? [/OT]
[quote=husky14;281051]No to je zas dotaz :mistake Čím by to tak asi mohlo být? :notsure
Kde pa tu hru pouštíš?
[OT] Neklesá vám doma napětí v síti? Nepouští třeba někdo mikrovlnku? [/OT][/quote]
ne jen pc mam zaply zadna mikrovlnka
Kde pa tu hru pouštíš?
[OT] Neklesá vám doma napětí v síti? Nepouští třeba někdo mikrovlnku? [/OT][/quote]
ne jen pc mam zaply zadna mikrovlnka
kdyz ted nehraju tak mam teploty
deska 43 °C
CPU 40 °C (1.jadro 11 °C, 2.jadro 8 °C )
MCP 69 °C
GPU 50 °C
deska 43 °C
CPU 40 °C (1.jadro 11 °C, 2.jadro 8 °C )
MCP 69 °C
GPU 50 °C
Popíš detaily - neťahá FarCry niečo z disku? Deje sa to pri pohybe alebo aj pri nehybnom státí? Keď hru ukončíš a spustíš druhýkrát, spomalí na rovnakom mieste? Aké programy ti bežia na pozadí (nebeží práve skenovanie súborov, ktoré si hra naťahuje do RAM)?
[OT] Tá mikrovlnka je asi myslená ako spotrebič s veľkým odberom (pračka, varič, konvica) na rovnakom rozvode/ističi, nie len v rovnakej zásuvke[/OT]
Skontroluj si tie teploty - asi si sa sekol, lebo hodnoty pre CPU sú nezmyselné - 40/11/8 °C
[OT] Tá mikrovlnka je asi myslená ako spotrebič s veľkým odberom (pračka, varič, konvica) na rovnakom rozvode/ističi, nie len v rovnakej zásuvke[/OT]
Skontroluj si tie teploty - asi si sa sekol, lebo hodnoty pre CPU sú nezmyselné - 40/11/8 °C
[quote=M@rcus;281068]Popíš detaily - neťahá FarCry niečo z disku? Deje sa to pri pohybe alebo aj pri nehybnom státí? Keď hru ukončíš a spustíš druhýkrát, spomalí na rovnakom mieste? Aké programy ti bežia na pozadí (nebeží práve skenovanie súborov, ktoré si hra naťahuje do RAM)?
Skontroluj si tie teploty - asi si sa sekol, lebo hodnoty pre CPU sú nezmyselné - 40/11/8 °C[/quote]
nwm jestli neco taha,spomaluje se to pri pohybu i pri stani,i kdyz to zapnu podruhe tak se to zas spomali
na pozadi mi beži Hp digital imaging monitoring,AVG(od 12:00 je naplanovany test),Remote control,postranni panel windows,winzip,nekdy icq
Pole Hodnota
Vlastnosti senzorů
Typ senzoru ITE IT8712F (ISA 290h)
Název základní desky Asus M2N-MX
Detekováno vniknutí do skříně Ano
Teploty
Základní deska 43 °C (109 °F)
CPU 46 °C (115 °F)
1. CPU / 1. jádro 25 °C (77 °F)
1. CPU / 2. jádro 22 °C (72 °F)
MCP 70 °C (158 °F)
Ventilátory
CPU 2860 RPM
Napájecí napětí
Jádro CPU 1.17 V
+3.3 V 3.34 V
+12 V 12.80 V
VBAT Baterie 3.09 V
Skontroluj si tie teploty - asi si sa sekol, lebo hodnoty pre CPU sú nezmyselné - 40/11/8 °C[/quote]
nwm jestli neco taha,spomaluje se to pri pohybu i pri stani,i kdyz to zapnu podruhe tak se to zas spomali
na pozadi mi beži Hp digital imaging monitoring,AVG(od 12:00 je naplanovany test),Remote control,postranni panel windows,winzip,nekdy icq
Pole Hodnota
Vlastnosti senzorů
Typ senzoru ITE IT8712F (ISA 290h)
Název základní desky Asus M2N-MX
Detekováno vniknutí do skříně Ano
Teploty
Základní deska 43 °C (109 °F)
CPU 46 °C (115 °F)
1. CPU / 1. jádro 25 °C (77 °F)
1. CPU / 2. jádro 22 °C (72 °F)
MCP 70 °C (158 °F)
Ventilátory
CPU 2860 RPM
Napájecí napětí
Jádro CPU 1.17 V
+3.3 V 3.34 V
+12 V 12.80 V
VBAT Baterie 3.09 V
ad Winzip: ty něco komprimuješ a hraješ přitom?
ad Postranní panel: ZKus jej vypnout, některá miniaplikace dokáži dost solidně zahlit CPU. Mě se to stávalo u miniaplikace pro internetové rádio. Mohl by to i způsobovat gadget prohlížeč obrázku nebo RSS čtečky, Počasí.
ad Postranní panel: ZKus jej vypnout, některá miniaplikace dokáži dost solidně zahlit CPU. Mě se to stávalo u miniaplikace pro internetové rádio. Mohl by to i způsobovat gadget prohlížeč obrázku nebo RSS čtečky, Počasí.
[quote=grapherX;281085]ad Winzip: ty něco komprimuješ a hraješ přitom?
ad Postranní panel: ZKus jej vypnout, některá miniaplikace dokáži dost solidně zahlit CPU. Mě se to stávalo u miniaplikace pro internetové rádio. Mohl by to i způsobovat gadget prohlížeč obrázku nebo RSS čtečky, Počasí.[/quote]
winzip nepouzivam,a ten panel skusim vypnout (v panelu mam hodiny,kalendář,meřič CPU,prezentace,počasí)
ad Postranní panel: ZKus jej vypnout, některá miniaplikace dokáži dost solidně zahlit CPU. Mě se to stávalo u miniaplikace pro internetové rádio. Mohl by to i způsobovat gadget prohlížeč obrázku nebo RSS čtečky, Počasí.[/quote]
winzip nepouzivam,a ten panel skusim vypnout (v panelu mam hodiny,kalendář,meřič CPU,prezentace,počasí)