Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: DVD mechanika nepřehrava original DVD

  1. #1
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    571

    Zdravím, mame v jednom pc, ktere je zablombovane mechaniku která nepřehrava žádné originálni dvd disky.
    Vypalene dvd ano, oroginal Cd ano, ale dvd proste ne

    netušíte zda by to mohlo být nějakým nastavením|???
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Co třeba napsat o jakou mechaniku se jedná (výrobce + typ) ?
    IMHO Máš 2 možnosti: zkusit nový firmware a pokud i nadále bude DVD mechanika odmítat DVD reklamovat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Může mít nastavený jiný region
    Raději napiš jaké dvd ti to nepřehrává a jaká mechanika to je. nejlépe přesný typ.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Citace Původně odesláno od Commanderwar Zobrazit příspěvek
    Zdravím, mame v jednom pc, ktere je zablombovane mechaniku která nepřehrava žádné originálni dvd disky.
    Vypalene dvd ano, oroginal Cd ano, ale dvd proste ne

    netušíte zda by to mohlo být nějakým nastavením|???
    Má pod WIN nastavený Region? Měla by mít R2, pokud je tam nastaveno cokoli jiného od 1 do 8, pak je to ona chyba a bude ti odmítat DVD R2.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Nikdy jsem region u mechaniky nevybíral a vše funguje jak má. V defaultu také vybrán není, proto bych jej nechal nastaven na možnost nevybrán.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 1.JPG 
Zobrazení: 200 
Velikost: 58.7 KB 
ID: 12373  
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Nikdy jsem region u mechaniky nevybíral a vše funguje jak má. V defaultu také vybrán není, proto bych jej nechal nastaven na možnost nevybrán.
    Hmm, tak já bych si s takto nastavenou mechanikou s originálkama neškrtl... (vyzkoušeno pod W2K/W98SE - to je vždy to první, co ve Správci zařízení nastavuji) - navíc tam mám AnyDVD, protože mám hodně disků Region 1, takže jedu s emulací RPC2.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Citace Původně odesláno od StD Zobrazit příspěvek
    Hmm, tak já bych si s takto nastavenou mechanikou s originálkama neškrtl... (vyzkoušeno pod W2K/W98SE - to je vždy to první, co ve Správci zařízení nastavuji) - navíc tam mám AnyDVD, protože mám hodně disků Region 1, takže jedu s emulací RPC2.
    Odzkoušeno nesčíslně krát na různých sestavách s operačním systémem Win XP / Vista. I originál CD/DVD jdou bezproblémově s tímto nastavením přehrát.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Odzkoušeno nesčíslně krát na různých sestavách s operačním systémem Win XP / Vista. I originál CD/DVD jdou bezproblémově s tímto nastavením přehrát.
    No tak na příkladu tazatele je snad vidět, že toto není 100%.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Citace Původně odesláno od StD Zobrazit příspěvek
    No tak na příkladu tazatele je snad vidět, že toto není 100%.
    Netvrdil jsem, že to je 100 % nastavení. Pouze jsem napsal, že toto nastavení mám otestované na x sestavách ... při sestavování sestavy nikdy nenastavuji region a zatím jsem se nesetkal s problémem, což neznamená, že se setkat nemohu
    Ovšem by to spíše chtělo, aby nám uživatel napsal, jestli nějaká z rad pomohla, jinak tu můžeme polemizovat do nekonečna
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    ...jinak tu můžeme polemizovat do nekonečna
    Tak tak, i ten OS by mohl eventuelně uvést. Edit: ...případně "odkud" je to PC.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Wind. Media Player 11 - nepřehrává DVD
    Od dethleffs v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 15-12-2013, 11:01
  2. VLC media player neprehrava
    Od terryjohn v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 07-12-2012, 21:29
  3. Sestavy, notebooky a PDA: nepřehrává video
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-11-2011, 19:11
  4. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 28-11-2008, 13:04
  5. Problémy s PC (HW/SW): Internet mi nepřehrává zvuk
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-11-2008, 13:32