Fujitso Siemens- zkušenosti a názor na vybraný NB
Zdravím Vás,
blíží se konec dovolených :( a tak se musím rozhlédnout ( vzhledem k neuspokojivé situaci opravy mého NB HP Pavilion dv9000 ) po jiném a hlavně novém stroji ( NB z druhé ruky již nikdy více :angry ).Bude se jednat čistě o pracovní NB, pouze brouzdání po internetu, poslech hudby, občas možná film, ale hlavně psaní textů, tabulek apod.K daným účelům jsem si vybral tento:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Máte s tímto modelem někdo zkušenosti nebo obecně s danou značkou výrobce?Díky za každou smysluplnou reakci.
blíží se konec dovolených :( a tak se musím rozhlédnout ( vzhledem k neuspokojivé situaci opravy mého NB HP Pavilion dv9000 ) po jiném a hlavně novém stroji ( NB z druhé ruky již nikdy více :angry ).Bude se jednat čistě o pracovní NB, pouze brouzdání po internetu, poslech hudby, občas možná film, ale hlavně psaní textů, tabulek apod.K daným účelům jsem si vybral tento:
Máte s tímto modelem někdo zkušenosti nebo obecně s danou značkou výrobce?Díky za každou smysluplnou reakci.
pokuď ti nevadí že výdrž na baterku bude 1h max 2(díky super kombinaci sis+celeron+29,6Wh baterce) tak na zbytek čiností je použitelný (vyjma HD filmů)
[quote=matyyy;282025]pokuď ti nevadí že výdrž na baterku bude 1h max 2(díky super kombinaci sis+celeron+29,6Wh baterce) tak na zbytek čiností je použitelný (vyjma HD filmů)[/quote]
HD filmy jsem neužíval do dnešních dnů, takže určitě ne ( od toho mám v případě nutnosti stolní PC ).A baterii jsem téměř neužíval ani na svém starém HP 530, takže- díky za reakci :)
HD filmy jsem neužíval do dnešních dnů, takže určitě ne ( od toho mám v případě nutnosti stolní PC ).A baterii jsem téměř neužíval ani na svém starém HP 530, takže- díky za reakci :)
me se tam moc nelibi ten celer radsi bych se poohledl po necem co nebude tolik topit - NTB pak dele vydrzi
Tohle je sice acer, ale s vetsim vykonem
[code]http://www.mironet.cz/acer-emachines-e625202g16mi--tf20--2gb--160gb--dvdrw--156quot--vib+dp94237/[/code]
EDIT by mech13: ted by link mel byt OK
[code]http://www.mironet.cz/acer-emachines-e625202g16mi--tf20--2gb--160gb--dvdrw--156quot--vib+dp94237/[/code]
EDIT by mech13: ted by link mel byt OK
[quote=Liqid;282057]me se tam moc nelibi ten celer radsi bych se poohledl po necem co nebude tolik topit - NTB pak dele vydrzi
Tohle je sice acer, ale s vetsim vykonem [odkaz, pro zobrazení se přihlaste][/quote][SIZE="2"]Chyba 404.
Požadovaná stránka na serveru neexistuje.
[/SIZE]
Pozn: Po nějaké úpravě na fóru mám také neustále problém s umístěním linku na stranku, respektivě jejich správným přesměrováním.
EDIT by mech13: ano, vime o tom:( je to nahlaseno administratorovi, az se k tomu dostane to opravi... snad to bude brzo. pokud neco nebude fungovat, hodit to pro jistotu do tagu CODE at si to kazdy muze aspon zkopirovat
Tohle je sice acer, ale s vetsim vykonem [odkaz, pro zobrazení se přihlaste][/quote][SIZE="2"]Chyba 404.
Požadovaná stránka na serveru neexistuje.
[/SIZE]
Pozn: Po nějaké úpravě na fóru mám také neustále problém s umístěním linku na stranku, respektivě jejich správným přesměrováním.
EDIT by mech13: ano, vime o tom:( je to nahlaseno administratorovi, az se k tomu dostane to opravi... snad to bude brzo. pokud neco nebude fungovat, hodit to pro jistotu do tagu CODE at si to kazdy muze aspon zkopirovat
[quote=Liqid;282057]me se tam moc nelibi ten celer radsi bych se poohledl po necem co nebude tolik topit - NTB pak dele vydrzi
EDIT by mech13: ted by link mel byt OK[/quote]
Osobně proti Aceru nic nemám, ale z nejbližšího okolí s ním nejsou dobré ohlasy- celková konstrukce apod.A upřímně, nemám tak velký plat, abych koupil něco ,,jen proto,, ,abych si udělal názor na kvalitu Acerů.I tak díky za názor!
EDIT by mech13: ted by link mel byt OK[/quote]
Osobně proti Aceru nic nemám, ale z nejbližšího okolí s ním nejsou dobré ohlasy- celková konstrukce apod.A upřímně, nemám tak velký plat, abych koupil něco ,,jen proto,, ,abych si udělal názor na kvalitu Acerů.I tak díky za názor!
v teto cenove relaci nemuzes cekat neco vyrazne kvalitnejsiho. bude to vesmes to same, ale osobne bych taky radsi zjistoval kvalitu u znacky, kde neni obecne znamo, ze to je bida...
Daná cenová relace je z důvodu skutečně minimálního využívání- s největší pravděpodobností, ikdyž jsem vypsal více aktivit, které bych na NB provozoval, bude převažovat pouze a jen psaní textů a tabulek ( a to ještě jen tak 3-4x do týdne ).
Se staršími Acery byly problémy, to ano... Ale znám několik lidí, co si koupili Extensu a jsou spokojení a nic se jim zatím nepoškodilo. Ovšem Acer Emachines, to je asi nejriskantnější věc, co by kdokoli mohl v sortimentu ntb zkusit. Teda pokud to nebude mít jako náhrdu za stolák, takže to nebude přenášet (to by ale zase byla blbost protože za tu cenu se dá koupit 10x výkonnější stolák).
To FS nevypadá špatně.
I když zksil bych nějaký z Asusů:
Mám doma jeden se stejným šasí a na svoji cenu je hodně pevné. Nevýhoda je lesklý display a svrchní části šasí. Nicméně je to můj názor, takže třeba tobě se líbit nemusí. Přeci jen cena je vyšší než u toho FS.
To FS nevypadá špatně.
Mám doma jeden se stejným šasí a na svoji cenu je hodně pevné. Nevýhoda je lesklý display a svrchní části šasí. Nicméně je to můj názor, takže třeba tobě se líbit nemusí. Přeci jen cena je vyšší než u toho FS.
[quote=VencaX;282104]Se staršími Acery byly problémy, to ano... Ale znám několik lidí, co si koupili Extensu a jsou spokojení a nic se jim zatím nepoškodilo. Ovšem Acer Emachines, to je asi nejriskantnější věc, co by kdokoli mohl v sortimentu ntb zkusit. Teda pokud to nebude mít jako náhrdu za stolák, takže to nebude přenášet (to by ale zase byla blbost protože za tu cenu se dá koupit 10x výkonnější stolák).
To FS nevypadá špatně.
Mám doma jeden se stejným šasí a na svoji cenu je hodně pevné. Nevýhoda je lesklý display a svrchní části šasí. Nicméně je to můj názor, takže třeba tobě se líbit nemusí. Přeci jen cena je vyšší než u toho FS.[/quote]
Díky.... ještě se na to mrknu :)
To FS nevypadá špatně.
Mám doma jeden se stejným šasí a na svoji cenu je hodně pevné. Nevýhoda je lesklý display a svrchní části šasí. Nicméně je to můj názor, takže třeba tobě se líbit nemusí. Přeci jen cena je vyšší než u toho FS.[/quote]
Díky.... ještě se na to mrknu :)