Crysis Warhead
Mam taky "mensi" problemik s Crysis Warhead. Nejde mi nacitat ani jedna misia. Normalne som nainstaloval hru, pustil, dal som novu hru a nacitalo sa to po 82% a potom sa zasekol. Jedine cez task managera to islo vypnut. ved to poznate: Crysis Warhead stopped working... :rolleyes: Stiahol som aj savy, ze ci pojdu a nesli, vzdy sa to priblizne na tych 80% zaseklo. Neviete niekto co sa s tym da robit ? Hru mam original. Dakujem za vs. odpovede. :)
no podle tohoto: http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/1229729.html
se to obcas po case rozjede.
Druhy zpusobe je pry reinstal OS nove drivery, direct x a nova instalace. Mozna by se to obeslo i bez reinstalu OS, ale jen s vycistenim.
Tot k tomu jestli je to origo, pokud ne tak je toto i castym problemem u warez verzi a warez se tu neresi.
//jinak bych zkusil jeste aktualizace hry.
se to obcas po case rozjede.
Druhy zpusobe je pry reinstal OS nove drivery, direct x a nova instalace. Mozna by se to obeslo i bez reinstalu OS, ale jen s vycistenim.
Tot k tomu jestli je to origo, pokud ne tak je toto i castym problemem u warez verzi a warez se tu neresi.
//jinak bych zkusil jeste aktualizace hry.
Jeste maly dotaz: jakou verzi hry mas? 1.x? Nasel jsem i dalsi zpravy ze verze 1.1 u nekoho zpusobuje problemy. Takze pokud mas 1.0 zkus 1.1 a naopak.
Mam Vistu 32-bit, tipek mal 64, co mohol byt jeho problem. Niekde som cital, ze 64 funguju dobre az po patchi, resp. hotfixi. Reinstall OS nebudem robit. Patche som skusal a nepomohlo. Reinstall hry som tiez skusal a tiez nepomohlo. Ovladace mam 9.2, takze tam problem nevidim. Este mozem skusit ten direct. Inak diki moc za pomoc.:)
Mam 1.1.
Mam 1.1.
jinak lehce ot: k cemu 4GB ram kdyz mas jen 32 bit OS?
co jsem nasel jinde ohledne te grafiky tak mela problem pod 32bit vistami i s jinama hrama. Reseni bylo nainstalovani aktualizaci woken. Takze pokud nemas tak zkus jeste toto.
co jsem nasel jinde ohledne te grafiky tak mela problem pod 32bit vistami i s jinama hrama. Reseni bylo nainstalovani aktualizaci woken. Takze pokud nemas tak zkus jeste toto.
Ja viem ze 32-bit nevyuzije plne 4 gb, ale to je teraz jedno...
A co si myslel tou aktualizaciou "woken" ? Nikdy som o tom nepocul.
A co si myslel tou aktualizaciou "woken" ? Nikdy som o tom nepocul.
nainstalovat service packy + updaty a zaplaty (start - ovladaci panely - windows update(spravce aktualizaci ci jak)
Ten OS je legální jako ta hra předpokládám že? Jinak žádné jiné problémy kromě načítání hry na počítači nejsou? Pokud se vůbec nestahovaly žádné aktualizace, tak je také možné že tam bude nějaký vir či tak něco
OS je samozrejme legalny aj hra. PC som updatoval hned ako druhu vec, co ma napadla + mam SP1, bez toho som ani obycajny Crysis nepustil. Ine problemy nemam, virusy byt nemozu. Mam legalny NOD 32 a k nemu aj posledne aktualizacie. Predvcerom som daval kontrolovat PC a vsetko bolo ciste.
Už je delší dobu i SP2 :) Takže by to chtělo určitě zas aktualizovat ty Visty....aktualizace se vytvářej nový dost často, chce to pravidelně