Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: jaký zdroj?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    29

    Čau lidi, mam 10 let starý PC kde už jsem vyměnil snad všechno kromě zdroje a poslední dobou se mi počítač docela často samovolně vypíná. Je mi jasný, že potřebuju nový zdroj, ale jsem amatér a vůbec se v nich neorientuju. Mohli byste mi nějaký zdroj za co nejméně peněz doporučit???

    moje sestava:
    CPU: AMD Athlon 54 Processor 3000+
    GK: nVidia GeForce 6200
    RAM: 2GB, DDR2

    Předem díky za tipy
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Vinie
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    164

    měl by stačit 400w

    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4008O0V41NKP5G

    BTW šetřil bych na novej PC
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    29

    A co tenhle: http://www.alza.cz/zdroj-lc-power-lc420h-d82489.htm

    Právě, že se mi do tohohle počítače nechce moc investovat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    jeste mrkni na kondiky na desce a zkontroluj, jestli neni neco prehraty - zdroj, grafika.. kdyztak vyfoukej prach.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    29

    Prach jsem vysál a teplota je OK
    Naposledy upraveno uživatelem gillx: 16-08-2009 v 19:48
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    LC power ne, je to smejd. minimalne fortron GLN, jeste lepe seasonic

    co ty kondenzatory na zakladni desce? jen tak pro nic za nic se ICE neptal
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    29

    popravdě jsem dost amatér. Můžete mi to s těma kondenzátorama vysvětlit??...díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    jestli nevypadaji jak ty zde: http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=14301

    tj nafoukly, otevreny, podezdrela hmota na nich...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    29

    tak jsem se koukal a kondenzátory jsou v pořádku. Jinak jsem zjistil, že můj zdroj má výkon 300 W. Myslíte, že to teda bude tim?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    je to dost pravdepodobny. u tak stareho PC to sice muze byt temer cokoli, ale zdroj je na prvnim miste.

    pokud chces to PC jeste nejakou dobu provozovat, naproste minimum co muzes vzit je ten seasonic co na neho Vinie daval odkaz. pokud se chces PC v blizke dobe zbavit, kup do neho to nejlevnejsi co sezenes...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    29

    no ten počítač jako takovej je sice hodně starej ale vlastně všechno až na ten zdroj je tam vyměněný max. 3 roky zpátky. Asi bych potřeboval aby mi počítač sloužil ještě tak půl roku až rok. Pak bych ho chtěl vyměnit za notebook
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Jaky zdroj?
    Od all_in v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 17-07-2013, 01:02
  2. Jaky zdroj?
    Od T0m4sek v sekci Zdroje
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-06-2010, 23:20
  3. Jaký zdroj?
    Od jeninicicek v sekci Zdroje
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 10-09-2009, 16:45
  4. jaky zdroj???
    Od NooB_cz v sekci PC - archiv
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 25-08-2008, 13:55
  5. Jaký zdroj?
    Od Prso v sekci Zdroje
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 12-01-2007, 15:27