Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 8 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 109

Téma: Athlon II 240

  1. #1
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    Stačí tento athlon na hry? a bude stačit do této sestavy ?
    http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...C0019EX01H8401
    a nebo jestli se více vyplatí tento bundle:
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4508M0971K7R7R
    Naposledy upraveno uživatelem Darkhunter: 17-08-2009 v 20:38
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    ten X2 7850+ je zalozeny na phenomu 1, zravy, spatne taktovatelny... osobne bych sel jen do procaku odvozenyho od phenomu 2...

    jinak disk ber F1 640GB, ma vetsi (320GB misto 250GB) plotny a tudiz je rychlejsi (dnes nejvetsi plotny jsou 500GB ale zatim jen v 5400otackovych discich...)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    jj presne, ten A2 240 je priblizne rovnako vykonny asi...zere min, a i kdyz neni BE parádne se taktí...bundle s kumou je tam proto, ze se tento procesor jen doprodáva
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    já vim, ale ta kuma má větší L3 Cache a ve hrách má větší výkon, ale to se srovná, až to přetaktuju ne ? když kuma jde sotva na 3,4Ghz ,tak regor na 3,6Ghz
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Darkhunter Zobrazit příspěvek
    já vim, ale ta kuma má větší L3 Cache a ve hrách má větší výkon, ale to se srovná, až to přetaktuju ne ? když kuma jde sotva na 3,4Ghz ,tak regor na 3,6Ghz
    To je uplne irelevantni. Kuma je generacni starsi cpu s vyrazne horsim pomerem cena/vykon/spotreba a uprimne, kdybych takove cpu dostal zadarmo tak ho radsi prodam nez abych ho provozoval ve svem pc. Jinymi slovy: Kumu bych dnes nechtel ani zadarmo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    Ta L3 proste u Kumy nic nepomáha...A2 má zas L2 2x1mb to je vecši prinos...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    a dá se na tej 240ce něco zahrát ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Darkhunter Zobrazit příspěvek
    a dá se na tej 240ce něco zahrát ?
    Ano, da. Rozhodne vic nez na 7850.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    hm, že já koukal na herní testy a tam 7850 převálcovala o dost 250ku, tak se právě děsím...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    7850 je absolutně nepoužitelný procesor. Jestli toužíš po žravém topení s nulovým výkonem, je to tvá jasná volba
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od Darkhunter Zobrazit příspěvek
    hm, že já koukal na herní testy a tam 7850 převálcovala o dost 250ku, tak se právě děsím...
    Kde byly ty testy publikovány?

    Např. na X-bit labs, kde porovnávaly Athlon II X2 250 s Athlonem X2 7850 a dalšími, dopadl jednoznačně lepé prvně jmenovaný. V herních testech mnohdy dost výrazně.





    I spotřeba v zátěži je významně lepší.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    teď jsem na fudzille koukal ,že se začali v shopech objevovat Propusy .. Athlon II X4, tak to si pár týdnů radši počkám na Athlon II X3 Rena, to bude asi nejlepší ne ?
    Naposledy upraveno uživatelem Darkhunter: 18-08-2009 v 17:08
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Citace Původně odesláno od Darkhunter Zobrazit příspěvek
    teď jsem na fudzille koukal ,že se začali v shopech objevovat Propusy .. Athlon II X4, tak to si pár týdnů radši počkám na Athlon II X3, to bude asi nejlepší ne ?
    Nechci Ti do toho kecat, ale čekat můžeš do nekonečna. Pořád budou vycházet nové a nové kousky HW.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    to můžu, ale já nechci zase za měsíc měnit procesor kvůlii tomu, že bude hodně pomalej...a zase na 550BE nemam, jsem schopnej dát tak 1700 za procák, což nabízí 250, ale to je jen o frekvenci, a X3 by měli taky stát jen cca 1800
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Mesic to nebude ale nevyhnes se tomu tak to bylo je a bude .. kup co je nyni nejvyhodnejsi pomer cena vykon a neres to .. jinak budes cekat cekat a cekat
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 8 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Socket AM2/AM2+: Athlon II x2 250 OC help
    Od hanx v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 47
    Poslední příspěvek: 27-01-2011, 09:15
  2. Socket AM3: Athlon II X2 250 vers. Athlon II X2 245
    Od homi v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 16-07-2009, 17:54
  3. Athlon XP 2000 verzus Athlon 3000/754
    Od koubi v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 17-07-2006, 21:00