Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: 1080p bluray film se seká

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    134

    Sestava:AMD ATHLON X2 6000+
    GPU:HD4730
    Ram:2*2GB Corsair Dualchannel
    PSU:Fortron 400W
    Přehrávače:
    Gom Player - Nehorázně se seká
    VLC - Seká se občas....
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele dzandra
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1,398

    Pouštíš to z mechaniky nebo používáš rip?
    Pokud z mechaniky - zkus nějaký soft, tkerý ti načte kus filmu dopředu do paměti
    Pokud mkv či sotatatní, zkus nov k-lite kodec
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Dojigiri
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,636

    Koukni se jaký máš při přehrávání zatížení procesoru (Ctrl + Shift + Esc, karta výkon).

    Můžeš případně ještě vyzkoušet MPC - Home Cinema, kterej umí využívat akceleraci přes grafickou kartu, pokud je k dispozici. (záleží jestli to tvoje karta podporuje, ale myslím že by měla) - mně kleslo zatížení procesoru z cca 70% (pro fullhd - na C2D E4500) na nějaký 4%.

    Po nainstalování (kamkoliv rozbalit, je jenom v ZIPu) si ho přepni do češtiny (pokud chceš) a pak v nastaveních zvol přehrávání na XP Overlay, VMR7 nebo VMR9, a na Vistě EVR. Pokud chceš i titulky, zvol na XP VMR9 renderless a na Vistě EVR Custom Presenter, a vyber "Auto-load subtitles". Pokud máš ATI drivery 8.6 a budou ti běhat zelený obrazce po obrazovce, přeinstaluj drivery na verzi 8.5.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    134

    Citace Původně odesláno od dzandra Zobrazit příspěvek
    Pouštíš to z mechaniky nebo používáš rip?
    Pokud z mechaniky - zkus nějaký soft, tkerý ti načte kus filmu dopředu do paměti
    Pokud mkv či sotatatní, zkus nov k-lite kodec
    Rip...
    zkusim
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele trodas
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,773

    Ja pouzivam staricky BSplayer (1.42) a FFDshow spolu s MKV splitterem a nemám ani na pomalém PC s MKV problémy. I tato ukázka filmy v mkv ti trhá?

    http://rapidshare.com/files/26987581...ing_sample.mkv
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    134

    Tak asi to bude tim ripem...u té ukázky jsem nespozoroval nějaký sekání...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele trodas
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,773

    Pokud ti nelita vytizeni CPU "za roh", pak je problem v ripu. Obcas se stane... nebo ten rip pouziva novejsi h.264 nastaveni nez ti FFDshow vezme? Neco tak to take muze byt... Zkus take jine filmy. Zminena h.264 ukazka se da s FFDshow prehravat i na VELMI starych pocitacich plynule...
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. GK na přehrávání 1080p videa
    Od sedlyboy352 v sekci Grafické karty
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 02-01-2012, 21:13
  2. Blu Ray - problem na PC i bluray přehrávači
    Od poklop88 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-11-2011, 16:20
  3. Maximum délky HDMI/DVI kabelů na 1080p?
    Od dracihnev v sekci Monitory
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-03-2011, 13:10
  4. Windows XP: stare pc a 1080p
    Od evlo v sekci OS Windows
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-05-2010, 17:37
  5. Jak nahrat do bluray ripu .mkv cesky dubing?
    Od tosmani v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-11-2008, 15:57