Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: problem desky s novym procesorem

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    4

    Dobrý den, na svou desku Asus M3A78-EMH HDMI jsem dal nový procesor AMD Athlon 7850 a objevily se potíže, počítač občas zamrzne například při práci s internetovým prohlížečem, nebo skáče do windows při novějších hrách, se kterými jsem doted nemel problemy se starsim dvoujadrem od AMD(nejsem si ted jisty typem, 5000 nebo neco podobneho mozna nevim presne). Je mozne ze tento novy procesor neni pro moji zakladni desku vhodny ? děkuji

    jeste dodam ze procesor jsem menil pouze proto, ze ten starsi jsem nekomu věnoval, jinak jsem s nim byl naprosto spokojeny, a ted mam tuhle tragédii
    Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 21-08-2009 v 12:29 Důvod: sloučen double post a také duplicitní témata.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,271

    Flashnul jsi BIOS na poslední dostupnou verzi ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    4

    ne, zkusím to nějak udělat , i když v tomhle teda moc zkušenej nejsem , dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    28

    http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=khuIilXQjwItSrPi mrkní se sem jestli tu najdeš svuj procesor pokud ano tak je to kompatibilní a problém bude někde jinde

    EDIT:

    abych ti to ulehčil.. tak tady je výpis athlonu x2 ... BE :

    Athlon X2 BE-2300 (DD),1M,45W,rev.G1,SocketAM2 ALL
    0208

    Athlon X2 BE-2300 (DO),1M,45W,rev.G2,SocketAM2 ALL
    0208

    Athlon X2 BE-2350 (DD),1M,45W,rev.G1,SocketAM2 ALL
    0208

    Athlon X2 BE-2350 (DO),1M,45W,rev.G2,SocketAM2 ALL
    0208

    Athlon X2 BE-2400 (DO),1M,45W,rev.G2,SocketAM2 ALL
    0208
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    4

    dik , ale tos mi to moc neulehcil , ja vim jen to ze mam Athlon 7850 dual core asi jsem idiot
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,271

    To Ti nepomohl, protože procesor není v CPU Support Listu. Proto Ti nezbývá, než flashnout na poslední verzi BIOSu a doufat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    28

    Jak nepomohl? Jeho procesor Athlon X2 7850 tam není , takže bud flashnout nebo vyměnit
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    4

    tak ja zkusim ten bios a uvidim , dik
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. problém s novým pc
    Od Rubufaso v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 17-08-2013, 13:34
  2. Problém s novým PC (nekompatibilita desky s RAM?)
    Od K.ats v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 28-03-2013, 18:54
  3. Problémy s PC (HW/SW): problém s novým PC
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 53
    Poslední příspěvek: 27-11-2008, 20:27
  4. LCD: Problém s novým LCD
    Od malder v sekci Monitory
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-02-2007, 10:20