cd mechanika ovladac
zdrawim mam problem v OS se mi nezobrazuje dvd-rom mechanika pritom kdyz sem to zkousel nabothovat tak mi to slo ale v systemu se nehlasi ve spravci zarizeni je zobrazena a u ni je vykricnik a kdyz dam na jeji vlastnosti tak tam mam ze zarizeni nelze spustit (Kod 10) pomozte prosim
Takže..
1) Aktualizuj ovladač
2) pokud nezabere bod 1 tak odstran zařízení ze správce PC a restartuj PC a znovu nainstaluj
3) Pokud nezabere bod 2 tak přichází na řadu uprava registru. Nedávno jsem to takhle spravoval kámošovi, odstranil jsem jednu hodnotu z registru, restartoval a všechno šlapalo tak jak má :)
EDIT: ještě jsem zapomněl.. před tím překontroluj zapojení.. Jedná se o nový PC nebo už ho máš nějakou dobu? a ještě uved typ dvd-romky :)
1) Aktualizuj ovladač
2) pokud nezabere bod 1 tak odstran zařízení ze správce PC a restartuj PC a znovu nainstaluj
3) Pokud nezabere bod 2 tak přichází na řadu uprava registru. Nedávno jsem to takhle spravoval kámošovi, odstranil jsem jednu hodnotu z registru, restartoval a všechno šlapalo tak jak má :)
EDIT: ještě jsem zapomněl.. před tím překontroluj zapojení.. Jedná se o nový PC nebo už ho máš nějakou dobu? a ještě uved typ dvd-romky :)
Google, nebo MS support. Napiš aspoň, co je to za mechaniku a co máš za systém.