Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 48

Téma: Sestava AMD

  1. #16
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    tak jsem se nakonec rozhodl pro tuto sestavu, ještě ušetřím kilčo....
    http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...QI018MV01RHO01
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Pokud chceš ušetřit, tak bych vzal raději tento procesor: http://www.alfacomp.cz/php/product.p...400830972PAQI4 případně ten: http://www.alfacomp.cz/php/product.p...400830972PAPNG , ale je už o dost dražší než ten předchozí a zas takovej rozdíl to není (rozdíl se dá v poho nataktovat). Ten Phenom mi připadá nevýhodný.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    no já právě nevim, on má větší L3 kešku...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    no ale zas ten Athlon má větší L2 cache, která je rychlejší...IMHO Phenom se oplatí kupovat od 3 jader a víc....ten Athlon je dobrá koupě, navíc do takového počítače s takovým rozpočtem...ať se vyjádří i ostatní, třeba i proti mě
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Citace Původně odesláno od Jandaskunk Zobrazit příspěvek
    no ale zas ten Athlon má větší L2 cache, která je rychlejší...IMHO Phenom se oplatí kupovat od 3 jader a víc....ten Athlon je dobrá koupě, navíc do takového počítače s takovým rozpočtem...ať se vyjádří i ostatní, třeba i proti mě
    Phenom II X2 není vůbeč špatný procesor, rozhodně je to výhodnější koupě než předražená C2D, postarší pentia nebo Athlon II Když dvoujádro tak imho právě phenom II.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Jiri@tncm Zobrazit příspěvek
    Phenom II X2 není vůbeč špatný procesor, rozhodně je to výhodnější koupě než předražená C2D, postarší pentia nebo Athlon II Když dvoujádro tak imho právě phenom II.
    Samotnej p2 x2 podle me zajimavej procesor rozhodne neni. priplacet si 500kc za radove 0-15% vykonu navic mi neprijde nijak efektivni. Na druhou stranu, darkhunter bude brat desku s SB710, tedy s ACC a realnou moznosti unlocku na 4jadro a v tuto chvili se mi uz risk v podobe 545 zda vyrazne snesitelnejsi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    tak odemykat to možná až tak po roce, ale taktovat ..to budu určitě :P
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Darkhunter Zobrazit příspěvek
    tak odemykat to možná až tak po roce, ale taktovat ..to budu určitě :P
    Unika mi smysl tohoto pocinani
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    nebo nebylo by lepší místo toho phenomu kopit nějakou lepší základní desku ? třebas Ga Ma790FX-UD3P ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Darkhunter Zobrazit příspěvek
    nebo nebylo by lepší místo toho phenomu kopit nějakou lepší základní desku ? třebas Ga Ma790FX-UD3P ?
    A na co?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    na taktování, mohlo by to přinést větší výkon s athlonem než s phenomem ne tak nataktovaným....
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Darkhunter Zobrazit příspěvek
    na taktování, mohlo by to přinést větší výkon s athlonem než s phenomem ne tak nataktovaným....
    Limitem pro OC bude spise cpu nez deska

    Varianta A) pokud nechces taktovat a zaroven chces usetrit tak vem tu ma770-ud3 a athlona 250 a zbude ti petistovka na pivo.
    Varianta B) pokud chces taktovat a zkusit otevrit cpu na ctyrjadro tak vem ma770-ud3 phenoma x2 550

    Odemceni dalsich jader neni nic sloziteho, jen se jedna polozka v biosu nastavit na urcitou hodnotu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    já vím, ale to cpu takhle může vydržet jen rok a taktovat budu a budu brát 545ku, protože stejně budu taktovat přes FSB.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Darkhunter Zobrazit příspěvek
    já vím, ale to cpu takhle může vydržet jen rok
    Nechapu
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    že si místo 550BE koupím 545
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. pc sestava do 8 tis.
    Od Solaris1 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 37
    Poslední příspěvek: 07-01-2010, 13:21
  2. HW sestava
    Od adamiskos v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-12-2009, 15:26
  3. sestava do 20.000,-
    Od kom72 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 14-05-2008, 15:59
  4. PC sestava za 21 680,-
    Od Bnds0 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 21-11-2007, 16:47