Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 48

Téma: Sestava AMD

  1. #1
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    Dobrý den, poskládal jsem si sestavu:http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...G801QQI01QRM01
    a mám ještě tisíc korun, peníze nechci vrážet do periferií, tak mi nekomentujte myš a klávesnici...Tak jakou část sestavy mám vylepšit, klidně můžu i dvě části tý sestavy..ale ať celková cena nepřesáhne 9500Kč bez DPH...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Baf. Teď mi došlo že sme to mohli vyřešit i tam Ale to je fuk. Skříň vem Cooler Master Centurion 534 Light, za tu cenu je to asi to nejlepší co můžeš vzít. Všechno podobně drahé je nechutně plastové a papírové a nepoužitelné (proto je ten centurion tady tak populární ) A procesor Phenom II X3 710 (bez chladiče - pouze BOX) a pořád si pod 9,5 bez daně pokud počítám dobře Ale to počítám bez té klávesnice, myší a toho freezeru i když ten by se ještě mohl vlézt.
    Takhle: http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...QI01BME01N5S01

    Nejlepší by bylo kdybychom se bavili o cenách S DPH, já to nebudu furt přepočítávat A ta klávesnice a myš tam teda MUSÍ být v té ceně, nebo né? A co mechanika?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    no mechaniku přendam z starého Pcčka..a jinak musí tam bejt i myš a klávesnice a i alpine pro, no on to bude firemní PC a já mám vlastní peníze, ale budou se stráhavat daně a to mi zaplatí majitel firmy a já mam 9500kč, a nevím jestli je takovej nárůst výkonu 550BE abych ho kupoval když je o 1000kč dražší...
    a jinak mě plastová skříň nevadí a tu 331W mi doporučili, sice mi víc doporučili centuriona,ale tahle byla hned na druhém místě a btw chci tam mít průhlednou bočnici
    Jinak..pokud bude ta sestava OK, tak klidně tu tisícovku ušetřím
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    No tak jestli to bude firemní PC, tak bych vzal ten CM Elite s průhledným bokem. Jestli to bude trčet někde kanclu, tak to neva, ale domů bych to nikomu nedoporučoval. A co se s tím PC bude vlastně dělat? Co na tom pojedou za programy? Nemám kouli teď u sebe
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    Bude to můj PC, ale s tím rozdílem, že se započítá do daní jako firemní PC..Bude se tam hrát hry,programovat, občas nějaký film....
    A hry..no nevím..mám 7let starý PC, takže jsem zvyklej na low detaily atd a myslím že s low detailama na tom rozjedu vše ne ?
    Jinak..máš pěknej avatar
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Ten Alpine pro tam musí také být? Žádný jiný, to je nějaké firemní podmínka?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    ne může být i jiný..ale musí tam být i chladič na proc, jelikož je boxovaný je na pytel ne ? :P
    Chtěl bych to aspoň trochu natakovat......ale nemusí to být zas extra drahý chladič..cenovou relací jako ten alpine...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Citace Původně odesláno od Darkhunter Zobrazit příspěvek
    ne může být i jiný..ale musí tam být i chladič na proc, jelikož je boxovaný je na pytel ne ? :P
    Není na pytel, je na procesor a chladit to uchladí samozřejmě, od toho se k procesorům dává. Ale alternativní řešení je samozřejmě lepší, z hlediska hluku i teplot
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    oka chtělo by to probrat celou tu sestavu no...nevím co je na ní teď asi nejslabší článek, jinak ta case je vyrobena z plechu a mně se líbí, takže fakt se spíš zaměřit na HW, nebo protiklady tý case taky napsat můžeš
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Takhle: http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...WC01JSY018MV01

    Pokud to objednáš z eshopu a poštovné si zacvakáš sám, máš to zhruba 9400 bez daně pokud jsem dobře počítal. Jinak ten case klidně vem, zas taková hrůza to nebude a při takovém rozpočtu co by člověk chtěl... Tu daň raději přepočítej, jestli jsem se třeba nepřepočítal

    Jinak co se týká her, koukni mi do podpisu, mám podobnou sestavu a zahrál jsem si všechno novější i starší včetně Crysis, ArmA II, Mirror's Edge, Grid a spousty dalších... takže problém mít nebudeš a případně prostě snížíš detaily, pokud hraješ na vysokém rozlišení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    to je 9700 s poštou no..a hele myslíš že to bude mít to tříjádro velkej vliv na výkon ?
    a hlavně výkon v hrách?
    a jinak ten PWN má daleko větší hlučnost.....http://www.alfacomp.cz/php/index.php?eid=10D145
    alpine pro má 0,4 sone a ten druehj 0,8 sone.. a já jdu spát..rigáda..ale ráno tu budu, tak to kdyžtak dořešíme
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Citace Původně odesláno od Darkhunter Zobrazit příspěvek
    to je 9700 s poštou no..a hele myslíš že to bude mít to tříjádro velkej vliv na výkon ?
    a hlavně výkon v hrách?
    a jinak ten PWN má daleko větší hlučnost.....http://www.alfacomp.cz/php/index.php?eid=10D145
    alpine pro má 0,4 sone a ten druehj 0,8 sone.. a já jdu spát..rigáda..ale ráno tu budu, tak to kdyžtak dořešíme
    Mě to vychází pod 9500, když počítám že poštovné bude 100 korun (možná víc, možná míň) a bude započteno do odpočtu daně. Musíš počítat s tou menší cenou, protože když si to objednáš, máš slevu + levnější komponenty. A ty Sone neřeš. Ono to není ani pevně daná jednotka mám dojem a nelze to přepočítat na dB(A), ale moc velký hluk to nebude a rozhodně to bude chladit líp. Ten Alpine je spíš takový dražší box, nic jiného
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    189

    Alfacomp posílá zásilky i přes PPL. Máš to až do domu za 120 babek.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Citace Původně odesláno od Kotty Zobrazit příspěvek
    Alfacomp posílá zásilky i přes PPL. Máš to až do domu za 120 babek.
    Spíš korun ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    alpine pro sux, to je skoro jak box. 2 kila doplatku na smysluplnejsi freezer te nezabijou :-).
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. pc sestava do 8 tis.
    Od Solaris1 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 37
    Poslední příspěvek: 07-01-2010, 13:21
  2. HW sestava
    Od adamiskos v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-12-2009, 15:26
  3. sestava do 20.000,-
    Od kom72 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 14-05-2008, 15:59
  4. PC sestava za 21 680,-
    Od Bnds0 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 21-11-2007, 16:47